Νέα

To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές…

• Μέλος που άνοιξε το νήμα il_capitano
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 513
  • Εμφανίσεις 36K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
To i-phone είναι για κλωτσές .μιλάμε για πολλές κλωτσές… :headbang:
Μιλάμε έχω τρελαθεί ..τι υπέροχο το I-phone,φοβερό το i-phone..
Ε λοιπόν μ…….ες…το κιν είναι για κλωτσες..675 euro????χαχαχαχαχαχαχαχα
Απίστευτη άπατη , λοιπόν περιμένω να γίνε χαμός εδώ  ,το τηλ είναι καλό όταν πρωτοβγήκε ,τώρα το android το έχει για πρωινό με πολύ πιο λίγα χρήματα..
Έχω κι άλλο ανέκδοτο…JAILBREAK..κάντε το στο κινητό και θα βρείτε έναν υπέροχο κόσμο… κορόιδα…να πρέπει να σπάσεις το τηλέφωνο κα μην έχεις εγγύηση για να μπορείς να βάζεις clopy εφαρμογές…..ημαρτον,να μην μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ,και τόσα πολύ αλλαγών αρχίσω..
Μάγκες 700 ευρώ για αυτό το τηλ είναι ΛΗΣΤΕΙΑ..
Και πριν το πείτε έχω 1 Samsung wave ,κάνει πιο πολλά από το μήλο με 395..(που δεν είναι και λίγα)..κλαφτέ…..
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Απίστευτη άπατη , λοιπόν περιμένω να γίνε χαμός εδώ  ,το τηλ είναι καλό όταν πρωτοβγήκε ,τώρα το android το έχει για πρωινό με πολύ πιο λίγα χρήματα..
Έχω κι άλλο ανέκδοτο…JAILBREAK..κάντε το στο κινητό και θα βρείτε έναν υπέροχο κόσμο… κορόιδα…να πρέπει να σπάσεις το τηλέφωνο κα μην έχεις εγγύηση για να μπορείς να βάζεις clopy εφαρμογές…..ημαρτον,να μην μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ,και τόσα πολύ αλλαγών αρχίσω..
Και πριν το πείτε έχω 1 Samsung wave ,κάνει πιο πολλά από το μήλο με 395..(που δεν είναι και λίγα)..κλαφτέ…..
+10

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
με το πουλι στο χερι :2funny:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και μόνο το γεγονός ότι αυτές τις συσκευές samsumg κλπ σε 2 μήνες δεν τις θυμάται ούτε η μάνα τους,τα λέει όλα

το iphone σε εφαρμογές,display,κάμερες,ιντερνετ,μέιλ κλπ απλά είναι έτη φωτός μπροστά

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
και μετά μας φταίει το ΔΝΤ
εγώ ούτε κάμερα δεν έχω στο κινητό μου
πού πάτε και πετάτε τα λεφτά σας ρε και μετά μας φταίει ο ένας κι  άλλος και ποτέ ο εαυτός μας
δημιουργείτε επίπλαστες ανάγκες και μετά τρέχετε να τις καλύψετε κι όταν δεν τα καταφέρνετε είστε δυστυχισμένοι
ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.
τέλος.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
xaxaxaxaxaxaxaxaxa
και μετά μας φταίει το ΔΝΤ
εγώ ούτε κάμερα δεν έχω στο κινητό μου
πού πάτε και πετάτε τα λεφτά σας ρε και μετά μας φταίει ο ένας κι  άλλος και ποτέ ο εαυτός μας
δημιουργείτε επίπλαστες ανάγκες και μετά τρέχετε να τις καλύψετε κι όταν δεν τα καταφέρνετε είστε δυστυχισμένοι
ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΑΣ.
τέλος.

υπερβαλεις. αλλο να χαρεις για λιγο με την αποκτηση ενος αγαθου κι αλλο να λες εισαι δυστυχισμενος αν τελικα δεν το καταφερεις. πας πολυ μακρια.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Μαγκες ολα τα προιοντα της apple ειναι ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΑΝΑΠΟΔΑ!!!
Poustalekos speaking!  :s&m_2:

spider-man

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Καλη η Σαμσουνγκ καλοι οι Κινεζοι καλοι και αγιοι ολοι οταν η ιδια η Νοκια βγηκε επισημα και παραδεχτηκε οτι δεν μπορει να ανταγωνιστει το I-phone κανεις δεν μπορει!!! απλα εχει μια ΜΟΥρη και ενα Touch που κανεις αλλος δεν  μπορει!!!!  Ειναι η σουπερ γκομενα των κινητων.........

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
και μόνο το γεγονός ότι αυτές τις συσκευές samsumg κλπ σε 2 μήνες δεν τις θυμάται ούτε η μάνα τους,τα λέει όλα

το iphone σε εφαρμογές,display,κάμερες,ιντερνετ,μέιλ κλπ απλά είναι έτη φωτός μπροστά
εγω θα το'χω  1  η 2 χρονια και θα το θυμαμαι εγω...το τηλ ειναι καλο αν κανει οτι σύγχρονο για αυτον τον καιρο..μετα πας για αλλο,θα εχουν αλαξει οι εποχες..το ι phone ετσι και αλλιωσς απο αυτα που κανει το samsung δεν κανει αυτε τα μισα..
αυτο που θα ξεχασεις ειναι εσυ 700 ευρω και μετα θα πρεπει να το ..σπασεις..
αληθεια οι εφορμογες θα ειναι γνησιες οι σπασμενες????

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω θα κανω ενα απλο ερωτημα...
ΓΙΑΤΙ κορυφαιο κινητο στο κοσμο για το 2010 ανακυρηχτηκε το Samsung Galaxy S με Android,και το iphone 4 βγηκε δευτερο?
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι οι δημοσιογραφοι περιοδικων τεχνολογιας απο ολο το κοσμο που ψηφισαν το Galaxy S ΠΡΩΤΟ?
(Και μαλιστα οι περισσοτεροι απο Αμερικη που υπαρχει και iphone-MANIA...)
Ημαρτον πια...Γιναμε ολοι ειδημωνες...

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Καλη η Σαμσουνγκ καλοι οι Κινεζοι καλοι και αγιοι ολοι οταν η ιδια η Νοκια βγηκε επισημα και παραδεχτηκε οτι δεν μπορει να ανταγωνιστει το I-phone κανεις δεν μπορει!!! απλα εχει μια ΜΟΥρη και ενα Touch που κανεις αλλος δεν  μπορει!!!!  Ειναι η σουπερ γκομενα των κινητων.........

αν δουλεψεις μια το wave θα με καταλαβεις....
to android εχει ηδη περασει προ πολου το (γελια>>> apple os!!!)
ps σου αναφερα τα 395 ευρω? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
υπερβαλεις. αλλο να χαρεις για λιγο με την αποκτηση ενος αγαθου κι αλλο να λες εισαι δυστυχισμενος αν τελικα δεν το καταφερεις. πας πολυ μακρια.
δεν ξέρεις ο άλλος πως νιώθει αν δεν καταφέρει να αποκτήσει το τάδε μοντέλο κινητού,υπολογιστή,τηλεόρασης,αυτοκινήτου
μας χώσανε για τα καλά δεν υπερβάλλω δυστυχώς καθόλου

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
καλά,κάθε χρόνο έχεις δει ποια αυτοκίνητα βγαίνουν αυτοκίνητα της χρονιάς?

κάτι punto κλπ

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πήρα το 4 πριν μια βδομάδα,το μόνο που μου τη σπάει είναι πως πρέπει να τα κάνεις όλα μέσω i-tunes.Kατά τ άλλα το κινητό γαμάει.Το android είναι για κάποιον που έχει χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί μαζί του.Πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο.Το i phone 4 απλώς λειτουργεί,δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Εγω θα κανω ενα απλο ερωτημα...
ΓΙΑΤΙ κορυφαιο κινητο στο κοσμο για το 2010 ανακυρηχτηκε το Samsung Galaxy S με Android,και το iphone 4 βγηκε δευτερο?
ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ειναι οι δημοσιογραφοι περιοδικων τεχνολογιας απο ολο το κοσμο που ψηφισαν το Galaxy S ΠΡΩΤΟ?
(Και μαλιστα οι περισσοτεροι απο Αμερικη που υπαρχει και iphone-MANIA...)
Ημαρτον πια...Γιναμε ολοι ειδημωνες...

πεστα ντε πες τα...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Δηλαδη εσυ θα εβαζες την Νοκια στην κορυφη μετα την απλ, αυτην τη στιγμη? :huh: :huh: :huh:

Απεναντι στην htc λανει μεντες  :rockon: :rockon:
Ενταξει το i-phone μιμητισμός και μοδα ειναι, τα κανει ολα απο λιγο, αλλά τα κάνει όλα μέτρια  :pipa3: :pipa3:

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Πήρα το 4 πριν μια βδομάδα,το μόνο που μου τη σπάει είναι πως πρέπει να τα κάνεις όλα μέσω i-tunes.Kατά τ άλλα το κινητό γαμάει.Το android είναι για κάποιον που έχει χρόνο και διάθεση να ασχοληθεί μαζί του.Πολύ καλό και παραμετροποιήσιμο.Το i phone 4 απλώς λειτουργεί,δεν χρειάζεται κάτι άλλο.

ουτε το android θελει κατι παραπανω....η νοστιμια σε αυτα τα smartphones ειναι οι εφαρμογες και το apple πρεπει να το σπασεις..η δεν ειναι ετσι?
ααααααααααα,εχω κι αλλο ανεκδοτο...i-pad (το μεγαλο I-phone)hahahahahahahaahahha

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
και μόνο ότι σε ΟΛΑ τα touch εκτός ιφον πατάς και ανταποκρίνεται σε 10 λεπτά,τα λέει όλα

OP
OP
il_capitano

il_capitano

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
Δηλαδη εσυ θα εβαζες την Νοκια στην κορυφη μετα την απλ, αυτην τη στιγμη? :huh: :huh: :huh:

Απεναντι στην htc λανει μεντες  :rockon: :rockon:
Ενταξει το i-phone μιμητισμός και μοδα ειναι, τα κανει ολα απο λιγο, αλλά τα κάνει όλα μέτρια  :pipa3: :pipa3:

+10000

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom