You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το φαινόμενο TUMBLR...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paulito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
XAXAXAXAXAXAXAXAXA!!! μονο αγαπη για ολους εκεινους που ποσταρουν fake γυναικες τους...Και κάτι άλλο: Μόλις έδωσες ΠΟΛΛΗ τροφή για αναρτήσεις στο νήμα "Γυμνές φωτογραφίες απ' τις γυναίκες μας". :S
basi2009lis
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καμια πληροφορια??
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.406
Ωχ οντως, θα κυκλοφορησει πολυ φιδι :SΚαι κάτι άλλο: Μόλις έδωσες ΠΟΛΛΗ τροφή για αναρτήσεις στο νήμα "Γυμνές φωτογραφίες απ' τις γυναίκες μας". :S
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Ωχ οντως, θα κυκλοφορησει πολυ φιδι :S
Ναι οντως τωρα με αφορμη αυτη τη σελιδα θα χαλάσει το άλλο νημα τοσο καιρο καθαρο ηταν απο φιδια
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.406
Καλα ναι εχεις δικιο, αλλα ειχαν ηρεμησει εδω και καιρο τυπε δεν ειχε κινηση το θρεντ,τωρα που βρηκαν τη φωλια θα γινει χαμοςΝαι οντως τωρα με αφορμη αυτη τη σελιδα θα χαλάσει το άλλο νημα τοσο καιρο καθαρο ηταν απο φιδια
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Καλα ναι εχεις δικιο, αλλα ειχαν ηρεμησει εδω και καιρο τυπε δεν ειχε κινηση το θρεντ,τωρα που βρηκαν τη φωλια θα γινει χαμος
Ρε φιλε οντως ειναι εγκυρο αυτο το σαιτ? στελνουν ελληνιδες εκει?
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.406
Γενικα στο Τumblr ανεβαινουν πολλες amateur γυμνες φωτος, ε λογικα καποιες θα ειναι και απο ελλεϊνιδες,ειδικα οσες ειναι και χωρις προσωπο ειναι πολυ πιθανον να ειναι αληθινεςΡε φιλε οντως ειναι εγκυρο αυτο το σαιτ? στελνουν ελληνιδες εκει?
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Γενικα στο Τumblr ανεβαινουν πολλες amateur γυμνες φωτος, ε λογικα καποιες θα ειναι και απο ελλεϊνιδες,ειδικα οσες ειναι και χωρις προσωπο ειναι πολυ πιθανον να ειναι αληθινες
Καλα και γιατι τις ανεβάζουν? γουσταρουν τη βρισκουν να τις βλέπουν αγνωστοι?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
βρωμομουνα τυπε ...σιχαμαρα....Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.406
Ε για τον ιδιο λογο που ανεβαζουν φωτος και στο ινσταγκραμ και στο φουμπου,και φορανε ξεκωλα οταν βγαινουν κτλ,ειναι φιλαρεσκα οντα.Καλα και γιατι τις ανεβάζουν? γουσταρουν τη βρισκουν να τις βλέπουν αγνωστοι?
Επισης ειναι και πουτανες
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
Εγω αυτη τη περιοδο μιλάω με 2 με τη μια βγηκα σημερα για καφεδάκι.
Γενικά ψάχνονται μερικές αυτο βλέπω. Και ειναι λογικο ρε φιλε και η άλλη θέλει να κάνει σεξ.
Παντως αν οντως αυτο το σαιτ ειναι με φωτο απο ελληνιδες φιλε πρέπει να αρχισουμε ολοι να χωνομαστε περισσοτερο σημαινει οτι ψάχνονται πολυ μερικές απλα θελει τροπο
Γενικά ψάχνονται μερικές αυτο βλέπω. Και ειναι λογικο ρε φιλε και η άλλη θέλει να κάνει σεξ.
Παντως αν οντως αυτο το σαιτ ειναι με φωτο απο ελληνιδες φιλε πρέπει να αρχισουμε ολοι να χωνομαστε περισσοτερο σημαινει οτι ψάχνονται πολυ μερικές απλα θελει τροπο
Βασιλοφρων13
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2014
- Like
- 7.593
- Πόντοι
- 1.406
Καλα ολες να γαμηθουν θελουν,απλα για διαφορους λογους,απο βιολογικους εως κοινωνιολογικους οι γκομενες θελουν μια συγκεκριμενη διαδικασια μεχρι να πεισουν τον εαυτο τους να πεσουν στο κρεβατι,σε αντιθεση με εμας που παμε ντουγρου(αν και μερικες λειτουργουν παρομοια με μας)Εγω αυτη τη περιοδο μιλάω με 2 με τη μια βγηκα σημερα για καφεδάκι.
Χωσου και στις 2 τυπε
EferaToKreas1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 156
- Πόντοι
- 280
Πάει το tumblr παιδάκια..
Από αύριο απαγορεύεται το γυμνό.
Από αύριο απαγορεύεται το γυμνό.
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 12.148
- Πόντοι
- 3.506
Τέρμα το tumblr. Απαφορεύτηκε η πρόσβαση σε όλα τα blog σεξουαλικού περιεχομένου (NSFW).
Διαγραμμένο μέλος 142085
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παιδια εμενα παντως μου δειχνει μια χαρα γυμνα κ τσοντες ακομα! Εξακολουθει να γινεται παιχνίδι;
Παιδια εμενα παντως μου δειχνει μια χαρα γυμνα κ τσοντες ακομα! Εξακολουθει να γινεται παιχνίδι;
στειλε ενα γουορκινγκ λινκ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
?
- Απαντήσεις