Νέα

Το φαινόμενο TUMBLR...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paulito
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 38
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paulito

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
12
Πόντοι
0
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.097
Πόντοι
2.356
Δεν έχω ακούσει πολύ κόσμο να ασχολείται με το μέσο αυτό. Στην Ελλάδα πιο πολύ facebook παίζει. Τα υπλολοιπα είναι χάσιμο χρόνο. Πχ στην Αμερική το Snapchat κάνει πάταγο εδώ ζήτημα είναι αν έχουμε καταλάβει τι είναι...

OP
OP
P

paulito

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
12
Πόντοι
0
φιλος πατα λιγο το λινκ που ανεβασα... εδω ασχολειται παρα πολυ η νεολαια... οχι για επι πληρωμη σεξ... για τις καυλες τους μονο!

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.097
Πόντοι
2.356
φιλος πατα λιγο το λινκ που ανεβασα... εδω ασχολειται παρα πολυ η νεολαια... οχι για επι πληρωμη σεξ... για τις καυλες τους μονο!

Σε άλλη χώρα θα ζεις μάλλον. Συγνώμη. Φυσικα και το είδα. Δε μου λέει κάτι. Και για ποια νεολαία μιλάς;

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;

Ωρε φίλε, πέτυχα γνωστή μου..........................

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
ποια ρε μαν; μηπως και την ξερω... :)

Εννοείται πως δεν θα σου πω ποια. Αναγνώρισα εσώρουχο, στάση και αυτό που δείχνει, κατά 99.9999% είναι αυτή. Και δεν μπορώ να της το πω κιόλας γιατί ίσως νομίσει ότι την ανέβασα εγώ  :S

OP
OP
P

paulito

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
12
Πόντοι
0
Εννοείται πως δεν θα σου πω ποια. Αναγνώρισα εσώρουχο, στάση και αυτό που δείχνει, κατά 99.9999% είναι αυτή. Και δεν μπορώ να της το πω κιόλας γιατί ίσως νομίσει ότι την ανέβασα εγώ  :S

αυτο εξηγω τοση ώρα.. για να την βρήκες εκεί πάει να πει ότι την έστειλε μονη της τη φωτο!! :)

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
αυτο εξηγω τοση ώρα.. για να την βρήκες εκεί πάει να πει ότι την έστειλε μονη της τη φωτο!! :)

Αποκλείεται γιατί έχει (και θέλει να συνεχίσει να έχει) σοβαρό επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ.

OP
OP
P

paulito

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
12
Πόντοι
0
δεν καταλαβα ποια ειναι... καταλαβα ποια φωτογραφια λες!! :)

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
700
Πόντοι
81
Αυτα τα σχολια στις φωτογραφιες , μου θυμιζουν τα σχολια του Γεωργιου στη στηλη που ειχε στο Φιλαθλο :cheesy:

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Και κάτι άλλο: Μόλις έδωσες ΠΟΛΛΗ τροφή για αναρτήσεις στο νήμα "Γυμνές φωτογραφίες απ' τις γυναίκες μας".  :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom