Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Το φαινόμενο TUMBLR...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paulito
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 38
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.097
- Πόντοι
- 2.356
Δεν έχω ακούσει πολύ κόσμο να ασχολείται με το μέσο αυτό. Στην Ελλάδα πιο πολύ facebook παίζει. Τα υπλολοιπα είναι χάσιμο χρόνο. Πχ στην Αμερική το Snapchat κάνει πάταγο εδώ ζήτημα είναι αν έχουμε καταλάβει τι είναι...
ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.097
- Πόντοι
- 2.356
φιλος πατα λιγο το λινκ που ανεβασα... εδω ασχολειται παρα πολυ η νεολαια... οχι για επι πληρωμη σεξ... για τις καυλες τους μονο!
Σε άλλη χώρα θα ζεις μάλλον. Συγνώμη. Φυσικα και το είδα. Δε μου λέει κάτι. Και για ποια νεολαία μιλάς;
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;
Ωρε φίλε, πέτυχα γνωστή μου..........................
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
ποια ρε μαν; μηπως και την ξερω...
ποια ρε μαν; μηπως και την ξερω...
Εννοείται πως δεν θα σου πω ποια. Αναγνώρισα εσώρουχο, στάση και αυτό που δείχνει, κατά 99.9999% είναι αυτή. Και δεν μπορώ να της το πω κιόλας γιατί ίσως νομίσει ότι την ανέβασα εγώ :S
Εννοείται πως δεν θα σου πω ποια. Αναγνώρισα εσώρουχο, στάση και αυτό που δείχνει, κατά 99.9999% είναι αυτή. Και δεν μπορώ να της το πω κιόλας γιατί ίσως νομίσει ότι την ανέβασα εγώ :S
αυτο εξηγω τοση ώρα.. για να την βρήκες εκεί πάει να πει ότι την έστειλε μονη της τη φωτο!!
αυτο εξηγω τοση ώρα.. για να την βρήκες εκεί πάει να πει ότι την έστειλε μονη της τη φωτο!!
Αποκλείεται γιατί έχει (και θέλει να συνεχίσει να έχει) σοβαρό επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ.
Αποκλείεται γιατί έχει (και θέλει να συνεχίσει να έχει) σοβαρό επαγγελματικό και κοινωνικό προφίλ.
μα γιαυτο τις στελνουν ανωνυμα φιλε... ;)
μα γιαυτο τις στελνουν ανωνυμα φιλε... ;)
Τύπε μου, η φωτογραφία είναι cropped screenshot από videocall στο Skype. Δε γαμιέται, θα της το πω.
Τύπε μου, η φωτογραφία είναι cropped screenshot από videocall στο Skype. Δε γαμιέται, θα της το πω.
Μπορει και να καταλαβα ποια λες... Τεσπα... εχει ζουμι παντως η φαση!!
Μπορει και να καταλαβα ποια λες... Τεσπα... εχει ζουμι παντως η φαση!!
Που μένει αυτή που λες;
δεν καταλαβα ποια ειναι... καταλαβα ποια φωτογραφια λες!!
Α, ΟΚ.
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 700
- Πόντοι
- 81
Αυτα τα σχολια στις φωτογραφιες , μου θυμιζουν τα σχολια του Γεωργιου στη στηλη που ειχε στο ΦιλαθλοΔεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ξανά κανείς στο παρελθόν σε αυτό, αλλά πρέπει να σας ενημερώσω ότι στο tumblr υπάρχουν πορνο-μπλογκ που δέχονται γυμνές φωτογραφίες από αναγνώστριες... Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα που ξέρω εγώ είναι το το οποίο είναι τίγκα στις ελληνίδες... Θα ψηνόταν κανείς συναγωνιστής να τα συγκεντρώσουμε όλα εδώ;
Αυτα τα σχολια στις φωτογραφιες , μου θυμιζουν τα σχολια του Γεωργιου στη στηλη που ειχε στο Φιλαθλο
αυτος που εχει αυτο το μπλογκ ειναι λιγο εξυπνακιας...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 8K
?
- Απαντήσεις
- 27