apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε εχεις καμια σχεση με τον λιλα?Πολύ καλός είναι ο τύπος.......γαμάει και σκληρά.......προσωπικά του στήνομαι άνετα για όσο θέλει και όπως θέλει!!
τυπε εχεις καμια σχεση με τον λιλα?Πολύ καλός είναι ο τύπος.......γαμάει και σκληρά.......προσωπικά του στήνομαι άνετα για όσο θέλει και όπως θέλει!!
γυρισε στην γυναικα τουΓειά σου ρε βιτρούβιε τύπε Τι έγινε χωρίσατε με τον παντρεμένο?
ο βιτρούβιος?
όχι ρε συ δεν είναι gay, έχει σχέση με γυναίκα ο βιτρούβιος.Αλήθεια.τυπε εχεις καμια σχεση με τον λιλα?
Ναι ρε άσχημος είναι ο Ζαφείρηςo ζαφειρης
καλα και ο λιλας εχει την γιωτα τυπε αλλα οπου βρει μπουκαλι το χωνει στην σουφρα τουόχι ρε συ δεν είναι gay, έχει σχέση με γυναίκα ο βιτρούβιος.Αλήθεια.
Αν δεν πιστεύεις διάβασε εδώ τι είχε μοιραστεί παλιότερα το αγόρι μαζί μας
7 Sex / Gay/Lesbian / Απ: Είναι οι παντρεμένοι οι καλύτεροι gay γαμιάδες; στις: 21/09/08, 12:12
Παράθεση από: Duracell στις 21/09/08, 12:12
Ούτε πίπα δεν του παίρνει ??? Εγώ στην θέση του θα την είχα χωρίσει! Banging Head Against a Wall
ΚΑΛΑ κάνει κ την κερατώνει λοιπόν... Headbaning!
Μην σου φαίνεται περίεργο.....πολλές γυναίκες περιορίζονται πολύ στο τί κάνουν στο κρεβάτι....γι αυτό και πολλοί άνδρες μένουν τελικώς ανικανοποίητοι (εγκεφαλικά). Δύο άνδρες περνάνε καλά γιατί ξέρουν και οι δύο πως να ικανοποιήσουν ο ένας τον άλλο.
[video] Είχα κι εγω μια σχέση με κοπέλα κάποια στιγμή, αλλα το σεξ μαζί της μου ήταν αδιάφορο.....ήταν πολύ βαρετή στο κρεβάτι. Αλλά συνειδιτοποίησα καλύτερα οτι μου αρέσουν οι αντρες, και ειδικα οι μεγαλύτεροι απο εμενα.[/video]
ΑπάντησηΑπάντηση Απάντηση με παράθεσηΠαράθεση Ειδοποίηση για απαντήσειςΕιδοποίηση
8 Sex / Gay/Lesbian / Απ: Είναι οι παντρεμένοι οι καλύτεροι gay γαμιάδες; στις: 21/09/08, 12:12
Πάντως κι εγώ γαμιέμαι με έναν παντρεμένο εδώ και αρκετό καιρό. Απολαμβάνουμε και οι δύο πολύ το σεξ. Εμένα με ερεθίζει γιατί μου φέρεται σαν πουτάνα στο κρεβάτι, κι εκεινού του αρέσει το ότι μαζί μου κάνει πράγματα που δεν κάνει με τη γυναίκα του. Ούτε πίπα δεν του παίρνει....
οσο για το αλλο που λεει οτι πηγε να πηδηξει γυναικα και βαρεθηκε εχω μια ερωτηση γιαυτον
τυπε ηταν ελλεεινιδα?
χο χο χο!!Αμα κανει ο νωντας δικο του σαϊτ θα τους κλεισει ολους!
θα εχει και τσατ.....
χο χο χο!!
Κοντός,σφίχτης και [glow=red,2,300]μικροτσούτσουνος[/glow](για αυτό και ντούρος,το υπόλοιπο δε τον πάιρνει)Τυχαίο?
Πολύ καλός είναι ο τύπος.......γαμάει και σκληρά.......προσωπικά του στήνομαι άνετα για όσο θέλει και όπως θέλει!!
Ο Ζαφείρης το παίζει πρώτη μούρη..Σκέψου να παιζε σε ταινίες της Marc Dorcel πως θα κανε.Βέβαια καλά περνά και αυτός και ο Δημητράκης που παίζουν μαζί στη SIRINA.Πάντως οι άντρες στις ταινίες δεν παίρνουν τίποτα σε σχέση με τις γυναίκες.Η Αλεξανδράτου είχε συμβόλαιο 50000 ευρώ και ο Γάλλος που την πήδηξε παρόλο που ήταν γνωστός και είχε παίξει σε αρκετές ταινίες πήρε 1000 ευρώ.
να υποθέσω ότι θα στήνεσαι άνετα σε όλους
να υποθέσω ότι θα στήνεσαι άνετα σε όλους
Όχι δεν στήνομαι ανετα σε όλους......μόνο σε όσους με εμπνέουν!
Αλλά για να το έχεις αποροία σημαίνει οτι ενδιαφέρεσαι;;;
;-)
ε, λογικο. Σκεψου λιγο: την ταινια την παιρνεις για να δεις τον Γάλλο ή τη Τζουλια?