Νέα

Το ελληνικό κράτος να προχωρήσει σε απέλαση των ελλεεινίδων τώρα!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 174
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Το θέτει από οικονομικής απόψεως... ο όρος απέλαση έχει χρησιμοποιηθεί λανθασμένα (με όλο το σεβασμό προς το δημιουργό του νήματος).

ουφφφφ καλα!
το τικετ θα το παρω? :rolleyes:

sferdeklos

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
24
Πόντοι
66
Οριστε τελικα εχω ενυδρειο και απαντηθηκε και η ερωτηση του σφεδεκελου.  :grin:

My name is Σφερδεκλος, στραβη.
Δεχομαι ως οριστικη απαντηση οτι εχεις.
Velvy και Quadreen τελειωνετε με τα οικιακα και τα ταξιδια και απαντηστε.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
 Η Αλιντι θα τους ριξει στην πρεζα ολους τους ρωσιδολατρες αγαμητους

Μια ο Μεμας,τωρα ο σωτηροφ....ξερεις τι σαυρα ειναι το Αλιντι;

εχει ριξει τα διχτακια της και πεφτουνε σαν χαζοπουλια μεσα,στραβα απο την αγαμια

ελα ρε Αλιντιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
με τι προσοντα δεν μας ειπες? :grin: :grin: :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εδω σε θελω..................

Θα σου δωσω απάντηση γιατι την εχω στο τσεπακι.
Γιατι ο ανθρωπος ο κακομοιρης πλαθει την κατάντια του ως θεσφατο ζωης για να ζησει και για να ενδυναμωσει την εικονα που εφτιαξε για τον μιζερο εαυτο του και  συνηθως κραυγαζει για να πεισει και το δικο του μυαλουδακι κυριως α) οτι φταινε οι αλλοι(στην περιπτωση μας αλλες) και β) οτι ο ιδιος επιασε το τζοκερ με τις επιλογες του.(οπου τζοκερ βλεπε καμμια σακατεμενη απο την ζωη που του ελαχε στον δρομο) 

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Γιατι ο ανθρωπος ο κακομοιρης πλαθει την κατάντια του ως θεσφατο ζωης για να ζησει και για να ενδυναμωσει την εικονα που εφτιαξε για τον μιζερο εαυτο του και  συνηθως κραυγαζει για να πεισει και το δικο του μυαλουδακι κυριως α) οτι φταινε οι αλλοι(στην περιπτωση μας αλλες) και β) οτι ο ιδιος επιασε το τζοκερ με τις επιλογες του.(οπου τζοκερ βλεπε καμμια σακατεμενη απο την ζωη που του ελαχε στον δρομο) 

οχι, σοβαρα....
νομιζεις οτι με το λεξιλογιο που χρησιμοποιησες θα καταλαβει εστω και τα μισα? η το εκαννες επιτηδες για να μην καταλαβει και πληγωθει?

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Γιατί κακός;;;;

Αν το ψάξεις μπορεί να βρεις πολύ φθηνά εισιτήρια.

Για παράδειγμα πας Gatwick με Easy και από εκεί με 250 - 300 Ευρώ πας Νέα Υόρκη.

(Και για την βίζα άδικο έχω;;; Έπαιρνες βίζα;;; )

τωρα το δα αυτο! α ναι?? εν το ξερα οτι παει τοσο. ωραια του χρονου στις διακοπες θα παω στην αγαπημεεεενη! :smitten:

(δεν εχω ιδεα για τη βιζα, τι προυποθεσεις υπηρχαν. ε αφου καταργηθηκε, ασε μεεεε! :cheesy:)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
κι εγώ το ξαναδιάβασα 2-3 φορές για να πιάσω και τα γύρω γύρω εκτός του βασικού νοήματος  :(

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
και μην τον ακούς τον βολτέρ βέλβι, άμα πήρα εγώ τη βιζα θα την έπαιρνες κι εσύ  :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ωχ μπηκαν ολες μαζι οι κλωνες...κοριτσια μην σπρωχνεστε.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
οχι, σοβαρα....
νομιζεις οτι με το λεξιλογιο που χρησιμοποιησες θα καταλαβει εστω και τα μισα? η το εκαννες επιτηδες για να μην καταλαβει και πληγωθει?

προσπαθω να γλυτωσω την απελαση.. χαχαχαχαχαχαχα

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
μαστα!ωραιος ο συνηρμος της σκεψης σου αλλα ειναι ανεπαρκης και κοντος,διοτι διχως στοιχεια και θεμελια δεν μπορει να στηριχθη το επιχηρημα,ειδικα οταν πλαθετε εσεις μυρολατρικα την καταντια του αλλου,οταν θεοφατο εχεις την καταντια,και την εικονα μου την προσκεινατε και την λατρευετε εσεις,οταν αναφερετε το αποτυχημενο εγω σας και την μιζερια την δικια σας στην κριτικη των αλλων ατομων και τελος οταν σαν γυναικα δεχεσε να υπαρχει ενα θρεντ,ποιος θα σε πηδηξη και απαντας χαρητολογοντας σαν την τζουλια,τοτε ευγε,γιατι εσυ δεν εισαι σακατεμενη που εισαι σε ενα σαιτ που λεγετε μπου,μαλλον καμενη θα ελεγα!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
οχι, σοβαρα....
τελικα καλυτερα μερικες φορες να βλεπεις το φυλτζανι παρα να μιλας!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
προσπαθω να γλυτωσω την απελαση.. χαχαχαχαχαχαχα
και αφου δεχεσε τα λεγομενα του κυριου που ανοιξε το θρεντ και ποσταρετε τοτε ειστε αξιες της τυχη σας εγω αν ειμουν στην θεση σας δεν θα το δεχομουνα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom