life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Δεν ειναι για.....οικονομιαβαζουν παγακια πολλα για οικονομια οι αλητες...
Μ ενα μπουκαλι αυτοι θα ξεχειμωνιασουν
Δεν ειναι για.....οικονομιαβαζουν παγακια πολλα για οικονομια οι αλητες...
ποιες γυναικες μας ρε συ ?το ελληνικό κράτος αν θέλει να κερδίσει φόρους και να αυξήσει τζιραριακώς,καλύπτοντας ένα μέρος του τεράστιου τοκοχρεωλύσιου που έχει στην ράχη του καλό είναι[size=16pt] να αρχίζει να εκποιεί τις σκατοκέφαλες γυναίκες μας[/size]
σιγά ρε Ντένη ΜαρκοράΝαι είδαμε κι αυτός τι γαμάει..σαν την καθαρίστρια μου την "Μαρούσκα " είναι όλες.
Αμα βγηκε εξω ο Μακηs.....μη περιμενειs να γυρισει
Εκει ο.....χειμωναs ειναι βαρυs!!!!!!! Θα κολησε
Κατι η βοτκα κατι η Σβετλανα.......
ρε life97 τι με πέρασες δεν αφήνω την χώρα μου
αν και ένα ταξιδάκι στην Ανατολή πλευρά δεν θα με χάλαγε ;)
Α τον βρηκεs τον δρομο ε???
Εγω θα κολαγα......Δεν εχω....gps
Τελευταία φορά που ασχολούμε με τις μπαζο-οχιές τις ελληνίδες....
στα αρχίδια μας για το που θα πάνε διακοπές
στα αρχίδια μας με ποιον θα κάνουν σχέση
στα αρχίδια μας αν τις απελάσουν ή όχι
στα αρχίδια μας αν μείνουν νηστικές
στα αρχίδια μας αν μείνουν άνεργες
στα αρχίδια μας αν τις βιάσουν ή τις κερατώσουν
ΟΤΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ....ΑΥΤΑ....ΤΕΛΟΣ...!!!!
μπορει να χωρισε προσφατα μην τον τσιγκλας....Πεστα χρυσοστομε , πες τα!
Την επομενη φορα , ομως, που θα τις γραψεις στ'αρχιδια σου μην ποσταρεις γιατι καρφωνεσαι οκ? Φιλικα ετσι? ;)
αν θεωρησε αξιολογω μουνι κατσε να σε πηδηξω να μου αλλαξης και αποψη,και δεν εχω αναγκη για την παρτι μου εσεις εχετε!Όποιος δεν είναι ικανός να γαμήσει αξιόλογο μουνί στην χώρα του αυτά παθαίνει.
Βρηκες φωτο της πραγματικης Αλιντισσας , ντεντεκτιβ !Παντως αν σκεφτειτε το γενικοτερο δραμα των ανδρων αυτο τον καιρο...
Μετα απο πολυ καιρο μπηκα στο adult.gr, δεν περιμενα να βρω γυναικες εκει, εκτος απο μερικα τρανς οκ... λεω αντε ας σπασω λγο πλακα με του ¨γαμικους" που ψαχνουν γκομενα ελα ομως που ολο ειναι γεματο με στρακια....
Σαν αυτον εδω... τι να πουν και οι Ελλεεινιδες οι καυμενες
Εεε?Ορίστε?Ποιός ήρθε?αν θεωρησε αξιολογω μουνι κατσε να σε πηδηξω να μου αλλαξης και αποψη,και δεν εχω αναγκη για την παρτι μου εσεις εχετε!
εκδηλωθηκε ο σωτηρης κορη και καλα θελει να σε τσεκαρει. Τοσο καιρο περιμενε αυτη την πασα χαχαχαχαχαΕεε?Ορίστε?Ποιός ήρθε?
Η αληθεια ειναι οτι κυκλοφορει μια με αυτο το νικ στο adult αλλα με αλλη φωτο γυναικειαΒρηκες φωτο της πραγματικης Αλιντισσας , ντεντεκτιβ !
:o :o :o :o :oΗ αληθεια ειναι οτι κυκλοφορει μια με αυτο το νικ στο adult αλλα με αλλη φωτο γυναικεια
πως τα λες!!!εκδηλωθηκε ο σωτηρης κορη και καλα θελει να σε τσεκαρει. Τοσο καιρο περιμενε αυτη την πασα χαχαχαχαχα
βασικα τα γραφω.πως τα λες!!!
αφου πρωτα τα σκεφτεις!!!βασικα τα γραφω.
ποιες γυναικες μας ρε συ ?
αφου εσυ δεν εχεις τιτλους ιδιοκτησιας απο καμία..