Κώστας Λαδάκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Απρ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 10.147
- Πόντοι
- 1.686
Μπαρόκο , κλώνε του Μάξιμου 555
μαζέψου, για να μη φας μπαν ισόβιο !
Φαίνεται πως δεν μαθαίνεις !
Εφαγες μπαν ,διότι έβριζες, και συνεχίζεις !
Μη ζορίζεσαι ρε αγάμητε με 0 κριτικές.
Για να πάρεις το χρήσμα του Λακογαμημένου, θα περιμένεις ακόμη.
Προηγούνται άλλοι.
Στο μεταξύ μιας και δεν γαμάς, μπορείς να μελετάς τους μεγάλους κλασσικούς Λακογαμημένους.
Είναι σπάνιο προνόμιο και μεγάλη ευθύνη να είσαι Λακογαμημένος.
Πρέπει να προετοιμαστείς ψυχικά και σωματικά!
λοιπόν η πουσταρα που λέγεται εκτορινα Λόπεζ δεν έχει κανένα φίλο στο σάιτ γιατί στην πραγματικότητα είναι μία κακιασμενη αδερφαρα χαμηλόμισθη μπατσινα και πουλάει μόνο φιλιά κατά καιρούς σε κάποια μέλη ανάλογα το μομεντουμ.... Θυμόμαστε λοιπόν πάντα να χεζουμε το Νικ του όπου το βρούμε και να κατουράμε το σάπιο του κρανιο
Εμένανε όμως ο κώλος δε μου αρέσει.
Είναι ανωμαλία.
Καλά έκανες.
Ο κώλος είναι ανωμαλία.
Ο Κώλος αποπροσανατολίζει.
Τι δουλειά έχουμε εμείς εκεί μέσα;
Οι ψωλές είναι σχεδιασμένες για να μπαίνουν σε μουνιά.
Το ότι μπαίνουν και σε κώλους και σε στόματα, είναι τυχαίο γεγονός.
Έχω γαμήσει κώλους τύπε, αλλά δεν μου αρέσει, γιατί δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχω εγώ εκεί μέσα.
Τυφλός στον Άδη κι εγώ;
Ψάχνω εναγωνίως για εκδιδόμενη που να μοιάζει της Κωνσταντοπούλου και να δίνει κώλο.
Άμα αφήνει και κρεμπιέ, δίνω όσο - όσο.
Οι Αλβανοί είναι ΟΚ.
Αλβανίδα, από ορεινό χωριό κτηνοτρόφων (δηλ. γιδοτρόφων).
Αν στείλανε καμιά μεραρχία με πουτάνες, φεύγω αύριο για Δαμασκό.
Κατά τις 9 το πρωί, μερικά μπουρδέλα είναι κλειστά.
Μπα, αμήν λέγω υμίν.
Πέρσι είχα ένα ρομαντικό γλωσσόφιλο με τη Τζούλια Εξηκίου που ήταν γριπιασμένη και συνήλθα μετά από 10 μέρες...
Μετά από ακούσιο κρεμπιέ, το χαμόγελό μου πάγωσε όταν είδα τι έγραφε στο σεντόνι
Η εμπειρία μου είναι ότι κάθε φορά που κολλάω συνάχι ή γρίπη από πουτάνα, μετά δεινοπαθώ για να αναρρώσω.
Λογικό, καθότι οι πουτάνες έχουν ισχυρό ανοσοποιητικό, άρα όταν νοσούν, έχουν προσβληθεί από κάποιο σπάνιο ή ανθεκτικό ιό.
Η πιο πρόσφατη σφαλιάρα ήταν την Πέμπτη το πρωί στο Κων92, από μια βραχύσωμη μελαχρινή αλλοδαπή με ωραία βυζιά...
Την ώρα που μου έγλειφε τα παπάρια, φτερνίστηκε και σείστηκε ολόκληρη.
Αρχικά θεώρησα ότι είναι αλλεργική στ' αρχίδια, αλλά μετά από μερικές ώρες άρχισα να φτερνίζομαι κι εγώ, μέχρι και σήμερα...
Απαράδεκτο!
Η κλανιά είναι βάρβαρο πράγμα.
Πόσο ευχάριστο και διασκεδαστικό είναι να αντικρίζεις τα παχιά περιττώματά σου στη λεκάνη του αφοδευτηρίου και να αισθάνεσαι τις μυστηριώδεις οσμές των πορδών σου, ενώ πόσο απεχθές είναι να μπαίνεις σε ρυπαρό αφοδευτήριο καταχεσμένο από τους προηγούμενους...
Το χέσιμο είναι δημιουργία
Καλά έκανε ο Κορτέζ και ξεκώλιασε τους Αζτέκους!
Οι Αζτέκοι έκαναν κάργα ανθρωποθυσίες με παιδιά.
Άσε που μάλλον ήταν και παιδεραστές.
Πρώτα τα γαμούσανε και μετά τα σφάζανε.
Όταν πάω στο μπουρδέλο, προηγουμένως έχω βάλει αντιηλιακό (στο πρόσωπο).
Πριν ξεκινήσω για τα μαγαζιά, εβαλα αντηλιακό στο πρόσωπο.
Μέσα στο μπουρδελο, με το Black Light φαινομουν σαν λεπρος.
Ο Ευαγγελισμός έχει περίπου 850 διοικητικούς υπαλλήλους.
Μακάρι να κλείσει και να μην ανοίξει ποτέ ξανά, όπως και ΟΛΑ τα κρατικά νοσοκομεία.
Το ΙΚΑ και οι άλλοι φορείς, μπορούν με απλό τρόπο, να αναθέσουν μετά από διαγωνισμό σε ιδιώτες την νοσοκομειακή κάλυψη των ασφαλισμένων.
Το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο για όλους, εκτός από τους δημόσιους υπαλλήλους που λαδώνονται για να υπερτιμολογούν οι προμηθευτές.
Σήμερα, το επάγγελμα του γιατρού, είναι το μοναδικό που υποφέρει από τον ανταγωνισμό του κράτους.
Που αδειάζουν τα παπάρια τους οι Αμερικανοί στρατιωτικοί;
Στα κωλόμπαρα;
Η αριστερή ιδεολογία είχε ξεκινήσει από τον Jean-Jacques Rousseau και εξακολουθεί να είναι υπέροχη μέχρι σήμερα.
αυτο το επιβεβαιωνω κ γω γτ το θυμαμαι πολυ καλα...εμπαινε παντου δηλωνοντας τιτλους τελους-αυτην την εκφραση χρησιμοποιουσεωσπου τελικα απεσυρε το προφιλ του ΠΥΡΑΥΛΟΥ (η επιλογη κεφαλαιων στο νικ τυχαία αραγε; ) διατυμπανιζοντας την αποσυρση (ως γνήσια attention whore) σε οτι νημα ειχε έστω και εναν αναγνώστη εκεινη την ωρα...
πω πω τυπε ορεξη που την εχεις κυριακατικα
ο μπαρόκ δεν είναι ο παπαζολης;λαδακη δε νομίζω πως ο Barock έχει σχέση με τον Νικoτριβογαμημένο maximos555
Ασχολήσου με τον Barock , κλώνο του Μάξιμου 555
ο μπαρόκ δεν είναι ο παπαζολης;
κουμπωσες οπισθεν και ηρθες;ηρθα να γαμησω
κουμπωσες οπισθεν και ηρθες;
Τα καλυτερα ηταν οταν (ως ΠΥΡΑΥΛΟ) τον ειχε απειλησει ενας νταβας επειδη εγραψε κακη κριτικη για μια πουτανα...και ο ΠΥΡΑΥΛΟΣ γύρναγε σε ολα τα θρεντς σκουζοντας για την καταφορη αδικια και την ανεκδιηγητη επιθεση του νταβα εις βαρους του...ζητωντας απεγνωσμενα βοήθεια...ωσπου τελικα απεσυρε το προφιλ του ΠΥΡΑΥΛΟΥ (η επιλογη κεφαλαιων στο νικ τυχαία αραγε; ) διατυμπανιζοντας την αποσυρση (ως γνήσια attention whore) σε οτι νημα ειχε έστω και εναν αναγνώστη εκεινη την ωρα...
[size=12pt]Με πήρε τηλέφωνο το τσουλί και με ρωτάει πως θα της αγοράσω το κινητό, γιατί της είχα πει ότι δεν παίζουν φράγκα. Της είπα ότι θα της το πάρω με δόσεις από τον Κωτσόβολο και η πουτανίτσα παίρνει τηλέφωνο τον Κωτσόβολο να μάθει λεπτομέρειες πως γίνεται να αγοράσω με δόσεις. Με παίρνει μετά στα καπάκια και λέει ότι αν βάλω δόσεις θέλει μια μέρα να εγκριθεί και πως πρώτα θέλει να πάρει το κινητό στα χέρια και μετά θα είναι τόσο χαρούμενη, που θα μου κάτσει![/size]
[size=12pt]Μία σχέση είχα όλη και όλη 7 μήνες με μία 16 χρονη Ελληνίδα[/size] [size=16pt]το 2007[/size] [size=12pt]και γω ήμουν 21 τότε.Λοιπόν η γκόμενα ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και είχε ψυχολογικά προβλήματα.[/size]
Τύπος που με ψήφιζε για μαλάκα της χρονιάς !!!!!!!!
[size=14pt]
ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΓΡΑΠΤΑ !!!!!![/size]
Και ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, τι αποτελέσματα έχει !