Νέα

To ανθος του κακου.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SWR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

SWR

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2015
Like
1
Πόντοι
1
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................

The Third Man

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2015
Like
132
Πόντοι
6
Λοιπον μαγκες το φιλοσοφησα.Αναζητωντας τον αντιχριστο στις πεντε ηπειρους και στις επτα θαλασσες,βρισκομαι στη ευχαριστη θεση να σας ανακοινωσω οτι επιτελους τον βρηκα και βρισκεται αναμεσα μας.Δηλαδη για να ειμαι απολυτως ακριβης υπηρχε αναμεσα μας απο τα βαθη των αιωνων.Ο αντιχριστος ζει και βασιλευει και ειναι η γυναικα.Η γυναικα η δικη μου,η δικη σας και η οποιαδηποτε γνωστη ή αγνωστη θα δειτε στο δρομο.Και ατυχως καμια δυναμη πραγματικη ή μεταφυσικη δεν θα μπορεσει να μας απαλλαξει απο αυτην.Γιατι χωρις αυτη η ζωη δεν θα υπηρχε ουτε και θα ειχε κανενα απολυτως νοημα.Συνεπως καλη δυναμη και καλα ξεμπερδεματα(πραγμα για το οποιο πολυ αμφιβαλλω γιατι ως γνωστον ο αντιχριστος ειναι ανικητος).
Υπ/ση
Χτες το βραδυ παλι εγινε της πουτανας στο σπιτι.Και ναι εχω δοκιμασει τα παντα(και του εξορκισμου συμπεριλαμβανομενου) αλλα διαφορα δεν ειδα...................

Ποιο είναι το πρόβλημα φίλε?
Τρώει πολύ?  :think:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
600
Πόντοι
246
τυπε μου λογικα κανεις κι εσυ το ιδιο λαθος με ολους τους παντρεμενους/αρραβωνιασμενους/σχεσακηδες
ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
αφου επελεξες να εχεις σταθερη σχεση και αρα η γυναικα να εχει λογο στην κοινη σας ζωη, η λυση ειναι μια
θα λες σε ολα ναι και θα κανεις το χαζο
διαφορετικα θα σπασουνε τα νευρα σου και θα παθεις εμφραγμα πριν την ωρα σου
μην προσπαθεις να εξηγησεις λογικα, να καταλαβεις, να φερεις αντιρρηση και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην κανεις καυγαδες και επεισοδια
απλα χαλας το χρονο σου και τη ζαχαρενια σου
κανε το μαλακα και θα περασεις καλα

megaSponsoras

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
1
τυπε μου λογικα κανεις κι εσυ το ιδιο λαθος με ολους τους παντρεμενους/αρραβωνιασμενους/σχεσακηδες
ΠΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ
αφου επελεξες να εχεις σταθερη σχεση και αρα η γυναικα να εχει λογο στην κοινη σας ζωη, η λυση ειναι μια
θα λες σε ολα ναι και θα κανεις το χαζο
διαφορετικα θα σπασουνε τα νευρα σου και θα παθεις εμφραγμα πριν την ωρα σου
μην προσπαθεις να εξηγησεις λογικα, να καταλαβεις, να φερεις αντιρρηση και ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ μην κανεις καυγαδες και επεισοδια
απλα χαλας το χρονο σου και τη ζαχαρενια σου
κανε το μαλακα και θα περασεις καλα

Εισαι ΣΩΣΤΟΣ φιλε μου :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi: :hi:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υπ/ση

θεϊκό ποστ ( ή διαβολικό αν προτιμάς)  :grin:  :thumbsup:

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Η καλύτερη λύση είναι η σχέση από απόσταση.
Πάντα προσπαθούσα να έχω γκόμενα στην Θεσσαλονικη (hometown) ενώ πάντα δούλευα σε άλλες πόλεις.
Πάλι τρως πρήξιμο, αλλά λιγότερο εάν την έτρωγες κάθε μέρα στην μάπα.
Αν υπάρχει απόσταση οι συναντήσεις είναι σχεδόν αποκλειστικά  :fuck2:

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Γινε πουστης.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Αν αυτή η αντιμετώπιση βοήθησε εσένα  :effemine: δεν σημαίνει ότι κάνει για όλους

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Υπ/ση
Φιλε μου κανεις μεγαλο λαθος. Η γυναικες ολων των αλλων ακομα και η δικη σου ειναι μια χαρα γυναικες. Μονο η δικια μου ειναι ο Αντιχριστος.

Επισκέπτης
Και να χωρισω θα βρω καποια αλλη.Καλογερος θα γινω?Οποτε το προβλημα δεν θα λυθει,αλλα θα ξαναρχισει απο την αρχη.
Αν το πρόβλημα το βλέπεις παντού,τότε κατά πάσα πιθανότητα το έχεις εσύ..με όλο το συμπάθειο!!!
Όταν μια σχέση/γάμος δεν σε γεμίζει και σε κάνει να πιστεύεις στον αντίχριστο..τότε απλά φεύγεις αλλιώς σταματάς τα παράπονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom