Νέα

Το ανδρικο φυλο εχει ξεφτυλιστει εντελως

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oxi_agapes_mono_sex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 507
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
136
Πόντοι
4.215
μαγκες οι αντρες εχουμε ξεφτυλιστει εντελως

εχουμε γινει φλωροι και αδερφες

βλεπω πιτσιρικαδες να μπεμπεκιζουν με τις γκομενες τους  :S

παντρεμενους να εχουν μπει στο βρακι της γυναικας τους  :S  :S

ταλαιπωρους να κυκλοφορουν το καθε χοντρομπαζο κι αυτη να τους δουλευει  :S  :S  :S

αντρες να εχουν καταντησει γκομενοβοσκοι για να τους λενε οι "φιλες" τους με ποιους πηδηχτηκαν  :S  :S  :S  :S

η κατασταση δεν παει αλλο

πως καταντησαμε ετσι?

πρεπει να ξυπνησουμε

καλά τα λές, ξύλο στις καριόλες.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Βρε φραγκορωσσοποντια ΚΟΤΑΡΑ το λαθος μου ηταν που ανοιχτηκα σε ΜΑΛΑΚΕΣ και τιποτα αλλο

Και αυτη ειναι η γνωμη μου και για σενα

Σου ειπα και πιο πριν σας εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και μπαινω ΜΟΝΟ για την πλακα μου

άστους να λένε Μήτσο...

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εντάξει ρε Μήτσο κι εσύ, πολύ σημασία δίνεις στην 2.356η διαστρέβλωση της αλήθειας από το βολτερμορ...
ΒΡΕ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΜΑΛΑΚΙΣΤΗΡΙ

Αλλα μην λεει οτι τον παρακαλεσα κιολας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
 Μήτσο δεν ξέρεις τί χάνεις...

Επειδή ακριβώς δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι πιο "προς σχέση", στο κρεββάτι γίνεται το έλα να δεις...

Κάποτε μία από αυτές μου είπε πως δεν θέλει να τη χύσω στο στόμα...

" Γιατί γλυκειά μου; Όλες οι πουτάνες που πηδάω το κάνουν... Εσυ γιατί όχι;"

" Εγώ δεν είμαι πουτάνα!" μου φωνάζει πειραγμένη...

" Λάθος εντύπωση είχα τότε για σένα!" της απαντάω... "Γιατί το πρώτο πράγμα που με ρώτησες είναι αν θυμάσαι τι δουλειά κάνω και πόσα βγάζω. Φαντάστηκα λοιπόν πως ψάρευες να δεις αν έχω την δυνατότητα να ανταποκριθώ στις οικονομικές απαιτήσεις σου... Προφανώς έκανα λάθος, αλλά μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις στον επόμενο γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και  πάλι"

Περιττό να πως πως ντυθήκαμε και φύγαμε αμέσως.

Το καλύτερο ήταν βγαίνοντας από το ξενοδοχείο... τη χαιρέτησα στρατιωτικά, μπήκα στο αυτοκίνητο κι έφυγα αφήνοντάς την εκεί.... Ούτε καν να της προτείνω να την αφήσω κάπου...

:2funny: :2funny: :2funny:

Κατι τέτοια  χουνέρια χρειάζονται μερικές για να ξυπνήσουν....

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
πουτανα στην ψυχη,οτι χειροτερο

Επισκέπτης
Τι να αναλυσω ρε βλακα? το χεις κανει ή οχι? χεζεσαι να απαντησεις ε?

διάβασες τι ακριβώς είπα χαζούλη;

ότι ακόμη και αν το κανα (δλδ πιθανό να το κανα) θα ήταν είτε γιατί προκάλεσες, είτε για κάποιο άλλο λόγο

σε κάθε περίπτωση, θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις την συγκεκριμένη διόρθωση, να την αναλύσουμε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
διάβασες τι ακριβώς είπα χαζούλη;

ότι ακόμη και αν το κανα (δλδ πιθανό να το κανα) θα ήταν είτε γιατί προκάλεσες, είτε για κάποιο άλλο λόγο

σε κάθε περίπτωση, θα σε παρακαλούσα να ποστάρεις την συγκεκριμένη διόρθωση, να την αναλύσουμε

Ετσι μπραβο. Τωρα το έσωσες. Αλλη φορα να μην κανεις διορθωσεις απο την στιγμη που δεν ξερεις ουτε τα βασικα... ηλίθιε κωλοτούμπα γιατι θα σε στείλω σε κανα χωραφι και τοτε δεν θα χεις χρονο να ποσταρεις εδω μεσα και να σε ταιζει η μαμα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αχαχουχα παλια εμενα παρακαλαγες ομως να σε βγαλω βολτα για καφε στα πμ... εχε χαρη που τα εχω σβησει.

μονο εσενα? ολο το φορουμ ο γκεουλομογγολος. μονο με τις γυναικες δεν θελει παρε δωσε  ;)

Επισκέπτης
Ετσι μπραβο. Τωρα το έσωσες. Αλλη φορα να μην κανεις διορθωσεις απο την στιγμη που δεν ξερεις ουτε τα βασικα... ηλίθιε κωλοτούμπα γιατι θα σε στείλω σε κανα χωραφι και τοτε δεν θα χεις χρονο να ποσταρεις εδω μεσα και να σε ταιζει η μαμα.

περιμένω να ποστάρεις τη διόρθωση που σου έκανα, τέκνο μου...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μονο εσενα? ολο το φορουμ ο γκεουλομογγολος. μονο με τις γυναικες δεν θελει παρε δωσε  ;)

γαμησετα αδερφε εχει γεμισει φρουτα το σαιτ...  αλλα ο αχαχουχας ειναι ο αρχηγος τους  :grin:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΔΕΝ σε παρακαλεσα ποτε

σου προτεινα να παμε για καφεδακι να σε γνωρισω......

ΔΕΝ εχασα τιποτα σπουδαιο τελικα που δεν βρεθηκαμε απο οτι διαβαζω και βλεπω
Ρε Μητσαρα τι μανια εχεις να κανεις φιλιες απο το μπουρδελα κομ;  :huh:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βρε φραγκορωσσοποντια ΚΟΤΑΡΑ το λαθος μου ηταν που ανοιχτηκα σε ΜΑΛΑΚΕΣ και τιποτα αλλο

Και αυτη ειναι η γνωμη μου και για σενα

Σου ειπα και πιο πριν σας εχω γραμμενους στα αρχιδια μου και μπαινω ΜΟΝΟ για την πλακα μου

και γιατι λες τωρα οτι δε ξερεις απο ΠΙΚΠΑ? τα λαθη πληρωνονται. συ θες να κλαιγεσαι αλλα εδω δεν παρηγορουμε μογγολα.  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
 Μήτσο δεν ξέρεις τί χάνεις...

Επειδή ακριβώς δεν έχεις σκοπό να κάνεις κάτι πιο "προς σχέση", στο κρεββάτι γίνεται το έλα να δεις...

Κάποτε μία από αυτές μου είπε πως δεν θέλει να τη χύσω στο στόμα...

" Γιατί γλυκειά μου; Όλες οι πουτάνες που πηδάω το κάνουν... Εσυ γιατί όχι;"

" Εγώ δεν είμαι πουτάνα!" μου φωνάζει πειραγμένη...

" Λάθος εντύπωση είχα τότε για σένα!" της απαντάω... "Γιατί το πρώτο πράγμα που με ρώτησες είναι αν θυμάσαι τι δουλειά κάνω και πόσα βγάζω. Φαντάστηκα λοιπόν πως ψάρευες να δεις αν έχω την δυνατότητα να ανταποκριθώ στις οικονομικές απαιτήσεις σου... Προφανώς έκανα λάθος, αλλά μην κάνεις τέτοιες ερωτήσεις στον επόμενο γιατί μπορεί να παρεξηγηθείς και  πάλι"

Περιττό να πως πως ντυθήκαμε και φύγαμε αμέσως.

Το καλύτερο ήταν βγαίνοντας από το ξενοδοχείο... τη χαιρέτησα στρατιωτικά, μπήκα στο αυτοκίνητο κι έφυγα αφήνοντάς την εκεί.... Ούτε καν να της προτείνω να την αφήσω κάπου...

:2funny: :2funny: :2funny:

Κατι τέτοια  χουνέρια χρειάζονται μερικές για να ξυπνήσουν....

Καλα της ξηγηθηκες τυπε μου

Εγω απλα δεν κανω τετοια και αποχωρω οταν δω περιεργα......

Απλα ειναι ηλιθιες μερικες και κουτοπονηρες....
Το θεωρω λοιπον λαθος να ασχοληθω με τετοια ατομα και αποχωρω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom