pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Βάλτο,χέστηκα,το δικό μου χέρι θα καεί;;;Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αμα δεν με καψουρευτεί ειναι λεσβία
Βάλτο,χέστηκα,το δικό μου χέρι θα καεί;;;Βάζω το χέρι μου στη φωτιά, αμα δεν με καψουρευτεί ειναι λεσβία
Σε εχει καψουρεφτει?αφου δεν το εχετε καταφερει μερικοι και δεν εχετε δει πως ειναι γιατη μιλατε??
η εξυπναδα παει λεγοντας εδω μεσα....
Βάλτο,χέστηκα,το δικό μου χέρι θα καεί;;;
Πώς καταλαβαίνεις αν παίζει η άλλη τον οργασμό ή όχι;;;αφου δεν το εχετε καταφερει μερικοι και δεν εχετε δει πως ειναι γιατη μιλατε??
κανα δυο, μπροστα στης 10αδες 100αδες που υπαρχουν....Σε εχει καψουρεφτει?
αμα θελει να κατουρησει επειγοντωςΠώς καταλαβαίνεις αν παίζει η άλλη τον οργασμό ή όχι;;;
Δε μιλαω για τις εμπειριες,αλλα για τις γκομενες-πουτανες,πουτανες-γκομενες,ξυπνητζη του κωλου...Και σε κανα σωληνα μεσα να την βαλεις,εσενα μπορει να σου κανει το ιδιο...
Ωραιος... ;) ;)Τις κορυφαίες τις έχω βιώσει με όσες ήμουν τρελά ερωτευμένος. Μου έχει συμβεί και με τις δύο κατηγορίες (ευτυχώς).
σταμ εσυ εισαι γαυρος,οποτε εισαι μαπας και στο γαμησι.αφου δεν το εχετε καταφερει μερικοι και δεν εχετε δει πως ειναι γιατη μιλατε??
σταμ εσυ εισαι γαυρος,οποτε εισαι μαπας και στο γαμησι.
ελεος φιλε καυλωσαμενομιζω το συγκεκριμενο θεμα θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον αν περιγραφαμε εν συντομια και την κορυφαια αυτη σεξουαλικη εμπειρια. τι ηταν αυτο που την εκανε κορυφαια!
εγω με γκομενα εχω βιωσει την πιο απιστευτη καυλα.
η γκομενα πληθωρικη οπως μ αρεσουν, καυλιαρα του θανατα, εγω κεραυνοβολημενος μαζι της, ειχαμε χωρισει για κανα διμηνο αρα ειχαμε να γαμηθουμε κανα διμηνο κι οταν ξαναεδεσε το γλυκο κ ξαναγαμηθηκαμε μετα απο τοσο καιρο ηταν το καλυτερο χυσιμο της μεχρι τωρα ζωης μου. ερωτας με απειρα προστυχο γαμησι ανακατεμενα,η τελεια συνταγη.
αματερ φάσεις δαγκωτό. γκόμενες
Καλησπέρα στα παιχτρονια του bou.com!
Για πειτε παιχτες μου.. με ποιες έχετε κανει καλύτερα γαμήσια? Με γκομενάκια/πουτανάκια ή με πουτανάκια σκέτο???
Προσωπικά Γαμησάρες αξέχαστες εχω κάνει με πουτάνες, με CGs ακομα και στη Φυλης εχω να θυμάμαι Γαμήσια αξέχαστα...
Με γκόμενες εχω κανει καψουρογαμήσια αλλά τις γαμησάρες κυρίως απο τανες θυμάμαι ..!!
Εσείς?