life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Φτανει να μην εχουν.....πριζα αντι για μουνιΣε λίγο προβλέπω να μπαίνει θεμα : "εξωγήινες γκόμενες γαμούσατε;;;" Πχ αυτή από το " Avatar"...
Φτανει να μην εχουν.....πριζα αντι για μουνιΣε λίγο προβλέπω να μπαίνει θεμα : "εξωγήινες γκόμενες γαμούσατε;;;" Πχ αυτή από το " Avatar"...
Αλήθεια ρε γαμώτο, γιατί έχουν βιζιά που κρέομονται ενώ οι δικές μας κρατάνε καλύτερα;
εγω ειδη καμω ερωτικεσ πραξεισ με τετοιεσ κοπελλεσ σε πορδελλα!Καλά, οι περισσότερες έχουνε κάτι βυζιά που κρέμονται μέχρι το πάτωμα , είδα όμως την άλλη φορά μια νεαρή που τα βυζιά της κοιτούσαν τον ουρανό . Δε θυμάμαι από πού, νομίζω σε κάποια ζούγκλα στον Αμαζόνιο. Αυτά είναι, να γαμάς πάνω στα δέντρα και να τρέφεσαι με καρύδες. Το μόνο κακό είναι ότι περπατάνε ξυπόλητες και οι πατούσες τους θα έχουνε πιάσει κόρα
τυπε εσυ κανεις με καζαμπουμπουεγω ειδη καμω ερωτικεσ πραξεισ με τετοιεσ κοπελλεσ σε πορδελλα!
μονο 10 εθρω με τσιμοθκι,αλλα χωρισ πισω τρθπα!
Χθστη έχει πουθενά αραπίνα που δίνει γκουλούρι; Δεν έχω φάει ποτέ.εγω ειδη καμω ερωτικεσ πραξεισ με τετοιεσ κοπελλεσ σε πορδελλα!
μονο 10 εθρω με τσιμοθκι,αλλα χωρισ πισω τρθπα!
Σε λίγο προβλέπω να μπαίνει θεμα : "εξωγήινες γκόμενες γαμούσατε;;;" Πχ αυτή από το " Avatar"...
γιατι εχοθν διαφορετικο μονι και γκωνλον!?τυπε εσυ κανεις με καζαμπουμπου
ο δικος μου μιλαει για αμαζονιες
τυπε αυτην την σεξογηινη την πηδαγα παντωςμονο μη μας βγουν τιποτα alien
Βεβαίως!!!
τυπε αυτην την σεξογηινη την πηδαγα παντως
Φυσικά. Άνθρωποι δεν είναι κι αυτές;"εξωγήινες γκόμενες γαμούσατε;;;"
ξανασκεψου το τυπε
οχι με αυτη..............εχω δει την ταινια..............ουτε για καφε μαζι της
εγω τη γαμαω και τσαμπα αμα λαχει ναοθμ!
οχι με αυτη..............εχω δει την ταινια..............ουτε για καφε μαζι της
ξανασκεψου το τυπε
http://[URL unfurl="true"]www.desktopstars.ru/md/natasha-henstridge/page1/1280/Natasha-Henstridge-1280x1024-001.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αστο μεγαλε μη βγαλει τιποτα παραξενα μαραφετια και αντι για Νυχτοβατης βρεθω πισογλεντης :2funny: :2funny: :2funny:
γιασου τυπε γουσταρεις τα φρικια?εγω τη γαμαω και τσαμπα αμα λαχει ναοθμ!