Καλά, οι περισσότερες έχουνε κάτι βυζιά που κρέμονται μέχρι το πάτωμα , είδα όμως την άλλη φορά μια νεαρή που τα βυζιά της κοιτούσαν τον ουρανό . Δε θυμάμαι από πού, νομίζω σε κάποια ζούγκλα στον Αμαζόνιο. Αυτά είναι, να γαμάς πάνω στα δέντρα και να τρέφεσαι με καρύδες. Το μόνο κακό είναι ότι περπατάνε ξυπόλητες και οι πατούσες τους θα έχουνε πιάσει κόρα
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τις ιθαγενείς με τα βυζιά εξω στα ντοκιμαντέρ τις γαμούσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 46
- Εμφανίσεις 8K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
δεν εχει ξαναπαιξει τετοιο θεμα ρε τυποι?
Upogeios
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 96
ναι τυπε, τις γαμουσαμε... και περναγαμε μια χαρα...
...και μετα ηρθαν οι χαρτογιακαδες απο το NG και ξυπνησαν οι γκομενες απο τοτε και ζητανε εξτρα για CIM, CIF, GFE, A-level και αλλες παπαριες που δεν υπηρχαν στον αμαζονιο...
αστα να πανε, τι μου θυμησες...
...και μετα ηρθαν οι χαρτογιακαδες απο το NG και ξυπνησαν οι γκομενες απο τοτε και ζητανε εξτρα για CIM, CIF, GFE, A-level και αλλες παπαριες που δεν υπηρχαν στον αμαζονιο...
αστα να πανε, τι μου θυμησες...
τελικα κατι αρπαξες εκει που τριγυριζες εε??
δεν εχει ξαναπαιξει τετοιο θεμα ρε τυποι?
Ναι τύπε; Δεν το θυμόμουν.. Έβλεπα χθες ένα με κάτι ξώβυζες που τρέχανε σε κάτι χώματα με κάτι χουρμάδες στην πλάτη και είχε έρθει η μάνα μου στο μεταξύ και μου λέει "αγόρι μου, όλο ΕΤ 3 βλέπεις";
Τι ωρα παιζουν αυτα τα ντοκιμαντερ ?Ναι τύπε; Δεν το θυμόμουν.. Έβλεπα χθες ένα με κάτι ξώβυζες που τρέχανε σε κάτι χώματα με κάτι χουρμάδες στην πλάτη και είχε έρθει η μάνα μου στο μεταξύ και μου λέει "αγόρι μου, όλο ΕΤ 3 βλέπεις";
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Οταν αλλα παιδακια εβλεπαν RTL, εσυ εβλεπες ΕΤ3 τυπε για να βαρεσεις καμια παχια?Ναι τύπε; Δεν το θυμόμουν.. Έβλεπα χθες ένα με κάτι ξώβυζες που τρέχανε σε κάτι χώματα με κάτι χουρμάδες στην πλάτη και είχε έρθει η μάνα μου στο μεταξύ και μου λέει "αγόρι μου, όλο ΕΤ 3 βλέπεις";
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τετοιες λες τυπε?Καλά, οι περισσότερες έχουνε κάτι βυζιά που κρέμονται μέχρι το πάτωμα , είδα όμως την άλλη φορά μια νεαρή που τα βυζιά της κοιτούσαν τον ουρανό . Δε θυμάμαι από πού, νομίζω σε κάποια ζούγκλα στον Αμαζόνιο. Αυτά είναι, να γαμάς πάνω στα δέντρα και να τρέφεσαι με καρύδες. Το μόνο κακό είναι ότι περπατάνε ξυπόλητες και οι πατούσες τους θα έχουνε πιάσει κόρα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ναι τύπε; Δεν το θυμόμουν.. Έβλεπα χθες ένα με κάτι ξώβυζες που τρέχανε σε κάτι χώματα με κάτι χουρμάδες στην πλάτη και είχε έρθει η μάνα μου στο μεταξύ και μου λέει "αγόρι μου, όλο ΕΤ 3 βλέπεις";
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.274
- Πόντοι
- 8.006
Δινουν και προικα αυτες τυπε ε?
Για ένα τέτοιο ξενιτεύομαι στη ζούγκλα. Να τρέχω όλη μέρα με τα παπάρια έξω, να πηδάω στα ξέφωτα κι όταν χέζω να σκουπίζομαι με αμπελόφυλλα
Επισκέπτης
Εγώ τους έσκιζα τα κωλοβάρδουλα γιατί απ' ό,τι έχω δει μόνο οι άντρες τους κάνουν τατουάζ. Αυτές είναι αγνές...
LonelyTraveller
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
εννοειται τις γαμαγα...αρκει να μη ειχα μια ολοκληρη φυλη με ακοντια απο πισω να με κυνηγαει!!! να σου πω, μια ειναι η λυση, γαμησι, και επιστροφη στη φυση....
John Hoston
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2011
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
Σε λίγο προβλέπω να μπαίνει θεμα : "εξωγήινες γκόμενες γαμούσατε;;;" Πχ αυτή από το " Avatar"...