έχω ξαναγράψει αρκετές φορές εδώ μέσα ..
Από το 2015 στο tinder εχω περάσει σουπερ, κυριως το καλοκαίρι με τις τουριστριες που έρχονται EllaDa, αλλα κ σε ταξίδια μου στο εξωτερικό (ταξιδευα αρκετά συχνά).
Έχω κρατήσει αρκετά και χρήσιμα στατιστικά, που με βοήθησαν στην αποτελεσματικότητα. Ο καθένας όμως είναι κ μια περίπτωση ξεχωριστή. Οπότε κάτι που δουλεύει σε μένα, μπορεί να μην δουλεύει σε άλλον.
Είχα κάνει κ δεύτερο προφίλ στο tinder για κάποιο διάστημα απο το πορνοκαρτοκινητό μου. Ίδια περιγραφή, άλλες φωτό. Τελειώς διαφορετικά matches. Μάλιστα στο "κρυφό" ας πουμε προφίλ, έβλεπα γκομενες που δεν τις έβλεπα στο "κανονικό" ή έβλεπα προφίλ που με είχαν κανει unmatch στο κανονικό και μετά μιλάγαμε κανονικά κ έπεφτε πήδουλας σε κάποιες περιπτώσεις (που δεν έκατσε στο κανονικο προφίλ). Εχω πει μάλιστα και για 2 σκηνικά που τύχαγχνε και έριξα γέλιο μέχρι δακρύων.
Πλέον:
1.Νομίζω ότι η χρυσή εποχή του Tinder, έχει παρέλθει.
Το μούφα προφίλ έχει απενεργοποιηθεί προ πολλού, σε λίγο κλείνω κ το κανονικό.
2. Για Ελληνίδες ούτε λόγος, μπαίνουν για να δουν τους γκόμενους αν είναι εκει μέσα ή κατασκοπεύουν τους γκόμενους των φιλενάδων τους. Έξυπνες αυτές, ακόμη πιο έξυπνοι και εμείς.
3. Έχει γεμίσει το tinder με Choelio, σκυλακια, γατάκια και ηλιοβασιλεμματα. Ουτε καν στεκομαι δευτερόλεπτο, σκέτο χάσιμο χρόνου. Παμε παρακάτω.
4. Σε 7 χρόνια, μόνο μια παντρεμένη πέτυχα κ μου ζάλισε τα μεζεα μέχρι να γαμηθεί. Ευτυχώς ήταν κάπου στο 8 για αυτό κ ασχολήθηκα μαζί της (ευκατάστατη κ κάπως κοινωνική κ επώνυμη) αλλιώς θα την είχα κάνει.
5. Πρόσφατα ταξίδεψα για 4 μέρες σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης, από το G7.
Δεν πήδηξα, αλλά έκλεισα ήδη 3 ΣΚ (12 με 14 Μάη, 26 με 19 και 3 με 5 Ιούνη) με 3 διαφορετικές, που θα έρθουν σύντομα στην Ελλάδα (με 2 ήπιαμε ένα γρήγορο καφέ).. Και μάλιστα θα πάνε απευθείας σε Ελληνικό νησί, έχοντας τακτοποιήσει και την διαμονή τους από μόνες τους. Συζητάω και με μια ακόμη για το 3μερο της Πρωτομαγιάς, να έρθει Αθήνα, θα μείνει σε Airbnb. Είμαι ΟΚ από εμφάνιση και ψηλός, αθλητικός τύπος. Οι γκόμενες θέλουν το ποίημα τους. Για την ιστορία καμία δεν ήταν από το Tinder. Όλες από bumble. Σουξέ αυτή η εφαρμογή τον τελευταίο χρόνο.
Οι γκόμενες νοίωθουν μεγάλη ασφάλεια, όταν αυτές αποφασίζουν πότε θα μιλήσουν και ότι έχουν το πάνω χέρι, αυτές κ μόνο αυτές. Και πλέον το bumble, θεωρώ ότι είναι ανερχόμενη δυναμη. Ανωτέρου επιπέδου γκόμενες (κοινωνικά και οικονομικά), πιο εμφανίσημες και πιο απελευθερωμένες ακριβώς επειδή νοίωθουν ότι αυτές έχουν το πρώτο χέρι.
6. Το 70% που έχω πηδήξει, δεν είναι Ελληνίδες.
7. Να ξέρετε ότι εδώ μέσα μας διαβάζουν και Ελλεηνίδες (εννοώ το συγκεκριμένο thread).
8. Για το badoo θεωρώ ότι έκανε μια κοιλιά αλλά κατά καιρούς βρίσκεις κ εκεί αξιόλογα τεμάχια.
Σορυ για το σεντόνι..