Νέα

Tinder αξίζει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 469K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vais77

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2013
Κριτικές
9
Like
5.635
Πόντοι
1.436
Το tinder είναι για αυτούς που το έχουν με το λέγειν.
Δυστυχώς δεν είναι για όλες τις ηλικίες
Αν είσαι νέος βγες έξω και κάνε παιχνίδι.
Οι μόνες νορμάλ γυναίκες που θα βρεις σε αυτήν την εφαρμογή είναι οι χωρισμένες με παιδί που δεν έχουν τον χρόνο να βγούνε έξω αλλά και μέσω τις εφαρμογής να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα από ότι σε ένα μπαρ.
Από εκεί και πέρα είναι και οι απελπισμένες που τους έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι και ψάχνουν απεγνωσμένα τον άντρα με το μονοπετρο στο χέρι αλλά να έχουν τσεκαρει πρώτα ότι έχει μια καλή δουλειά και ένα σπιτι

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Οι μόνες νορμάλ γυναίκες που θα βρεις σε αυτήν την εφαρμογή είναι οι χωρισμένες με παιδί που δεν έχουν τον χρόνο να βγούνε έξω αλλά και μέσω τις εφαρμογής να σε γνωρίσουν λίγο καλύτερα από ότι σε ένα μπαρ.
Από εκεί και πέρα είναι και οι απελπισμένες που τους έχει χτυπήσει το βιολογικό ρολόι και ψάχνουν απεγνωσμένα τον άντρα με το μονοπετρο στο χέρι αλλά να έχουν τσεκαρει πρώτα ότι έχει μια καλή δουλειά και ένα σπιτι
Ισχύει. Χωρισμένες με παιδιά ανώ των 30 είναι σαν να κλέβεις εκκλησία εκεί. Βέβαια, οι περισσότερες Β' εθνική εμφανισιακά. Το πρόβλημα δεν είναι να να τις γνωρίσεις, το πρόβλημα είναι πως τις ξεφορτώνεσαι μετά. 2ο ή 3ο ραντεβού καταλήγει σε ξενοδοχείο, αλλά αν μυριστούν μετά έστω κάποια οικονομική άνεση μετά προσπαθούν να σου κάνουν επίδειξη νοικοκυροσύνης, να σε γνωρίσουν σε φίλες/φίλους, να σου γνωρίσουν τα παιδιά τους και δεν συμμαζεύεται.

new york boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2008
Κριτικές
8
Like
95
Πόντοι
1
Ισχύει. Χωρισμένες με παιδιά ανώ των 30 είναι σαν να κλέβεις εκκλησία εκεί. Βέβαια, οι περισσότερες Β' εθνική εμφανισιακά. Το πρόβλημα δεν είναι να να τις γνωρίσεις, το πρόβλημα είναι πως τις ξεφορτώνεσαι μετά. 2ο ή 3ο ραντεβού καταλήγει σε ξενοδοχείο, αλλά αν μυριστούν μετά έστω κάποια οικονομική άνεση μετά προσπαθούν να σου κάνουν επίδειξη νοικοκυροσύνης, να σε γνωρίσουν σε φίλες/φίλους, να σου γνωρίσουν τα παιδιά τους και δεν συμμαζεύ
Ισχύει. Χωρισμένες με παιδιά ανώ των 30 είναι σαν να κλέβεις εκκλησία εκεί. Βέβαια, οι περισσότερες Β' εθνική εμφανισιακά. Το πρόβλημα δεν είναι να να τις γνωρίσεις, το πρόβλημα είναι πως τις ξεφορτώνεσαι μετά. 2ο ή 3ο ραντεβού καταλήγει σε ξενοδοχείο, αλλά αν μυριστούν μετά έστω κάποια οικονομική άνεση μετά προσπαθούν να σου κάνουν επίδειξη νοικοκυροσύνης, να σε γνωρίσουν σε φίλες/φίλους, να σου γνωρίσουν τα παιδιά τους και δεν συμμαζεύεται.
συμφωνω απολυτα. εστω ομως οτι θες να το τζογαρεις κ το διακινδυνευεις. Αν η γυναικα ειναι παθητικη πως πας το θεμα στο να πατε σπιτι σου η ξενοδοχειο? το λες φορα παρτιδα? κανεις κινηση με φιλια στο μπαρ κ μετα της το λες? τι εχεις κανει που επιασε?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656

Προφανώς αυτές τις βρίσκεις (αν τις βρίσκεις) μόνο Αθήνα.

Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
21
Like
6.225
Πόντοι
2.836
:vomit:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
Οσες γυναίκες ήξερα παντρεύτηκαν ή δε βλέπονται και δεν έχω παρέα για καμάκι. Οποτε έχω πάει μόνος μου εξω δε με πλησιάζει ούτε το γκαρσόνι.
Άρα το tinder ήταν μονόδρομος. Στο εξωτερικό έχει παέι πολύ καλά και εντός συνόρων έχω κάνει σχέση με παντρεμένη και έχω γαμήσει κυρίως τουρίστριες που έρχονται μόνες ή με φίλες τους για διακοπές.
Είμαι 45 και μόνο μιλφ προσελκύω θεωρω για πιο νέες ηλικίες έχει πολύ περισσότερες επιλογές.
Από Ελληνίδες έχω γαμήσει 2-3 κυρίως όμως παίζει άκυρο μετά το πρώτο ραντεβού ή είναι κανένα ψυχάκι και ρίχνω άκυρο εγώ.
Πάντως τώρα που καλοκαιριάζει το tinder θα είναι πάντα ένα σιγουράκι.

dimitrisworld

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2020
Like
4
Πόντοι
0
Καλησπέρααα, πρώτο μήνυμα εδώ.

Εχω γνωρίσει στο tinder αρκετές κοπέλες. Μία θεά, milf, θα την ζήλευαν 30χρονες, άλλες με μυαλό και άλλες χαλια μαύρα.

Θέλει το σχετικο μπλα μπλα και χρόνο.

Πάντα free edition, αλλα σκέφτομαι και συνδρομή ...

Periergopaidi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2021
Like
264
Πόντοι
21
παιδια να κανω μια ερωτηση σε οσους εχουν κανει σεξ απο την εφαρμογη. εχω βγει με 2 αλλα η συζητηση πξηγε περι ανεμων κ υδατων οχι στο σεξουαλικο. πηγε ομως καλα. πως το πατε στο σεξ? της λετε να πατε σπιτι σας? κανετε κινηση για φιλη στο μπαρ? κ μετα? πως εξελίσσεται...?
η συζητηση πηγε ακριβως εκει που εσυ την πηγες ή ακριβως εκει που ηθελε η αλλη να την πας.Αμα πηγε καλα μετα γιατι δεν συνεχιστηκε.Προφανως για αυτην δεν πηγε τοσο καλα ή κατι δεν της αρεσε στην εμφανιση σου.Μην σκας θα λεγα θα βρεις αλλη αλλα οι πιθανοτητες ειναι παντα συντριπιτικα κατα μας..Εγω προσωπικα στα 10 15 ματς εχω μιλησει με 2 πανω απο 3 4 μηνυματα.Σε καποιες δεν εστειλα ποτε γιατι ηταν ασχημες χοντρες που απλα εκανα swipe right χωρις να τσεκαρω τπτ.Εστειλα σε 3 -4 μηνυμα και δεν πηρα απαντηση ποτε.Στις 2 που καναμε κουβεντα η μια εξαφανιστηκε ξαφνικα και την αλλη την γαμησα και τραβιομασταν κανα διμηνο.Το θεμα ειναι μετα οταν την πολιορκουν αλλοι 50 πυρφοροι θα βρεθει ενας πιο ωραιος πιο λεφτας πιο τυπας και εκει πεταξε το πουλακι.Για αυτο πιστευω ειναι εφαρμογες ξεπετας για ατομα χωρις κυκλο.Οποτε δεν ξερω ποσο αξιζει να αναλωνεσαι τοσο πολυ για να ριχνεις εναν πουτσο το διμηνο με μια οκ εως μετρια γκομενα με τις προοπτικες για κατι σοβαροτερο να ναι πολυ δυσκολες

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
5.985
Πόντοι
1.056
Πριν μερικά χρόνια το δοκίμασα για ένα 4μηνο περίπου μετά από χωρισμό. Αρκετά match, τα περισσότερα δεν κατέληγαν σε συνάντηση γιατί ήθελαν εκ των προτέρων να σιγουρευτούν ότι ψάχνω για γάμο (:cheesy: :headbang:). Με τρεις βγήκα, πήδηξα τις δύο οι οποίες με έκραξαν γιατί τις παράτησα και αυτές έκαναν όνειρα για μας (δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό). Μετά επανήλθα στο παραδοσιακό πέσιμο έξω με πολύ καλύτερα αποτελέσματα

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Οσες γυναίκες ήξερα παντρεύτηκαν ή δε βλέπονται και δεν έχω παρέα για καμάκι. Οποτε έχω πάει μόνος μου εξω δε με πλησιάζει ούτε το γκαρσόνι.
Άρα το tinder ήταν μονόδρομος. Στο εξωτερικό έχει παέι πολύ καλά και εντός συνόρων έχω κάνει σχέση με παντρεμένη και έχω γαμήσει κυρίως τουρίστριες που έρχονται μόνες ή με φίλες τους για διακοπές.
Είμαι 45 και μόνο μιλφ προσελκύω θεωρω για πιο νέες ηλικίες έχει πολύ περισσότερες επιλογές.
Από Ελληνίδες έχω γαμήσει 2-3 κυρίως όμως παίζει άκυρο μετά το πρώτο ραντεβού ή είναι κανένα ψυχάκι και ρίχνω άκυρο εγώ.
Πάντως τώρα που καλοκαιριάζει το tinder θα είναι πάντα ένα σιγουράκι.
Μαν μιας και εισαι χρηστης, ποια ειναι τα στατιστικα περιπου; Πχ στα ποσα λαικ εχεις ματσ και στα ποσα ματσ εχεις chat και στα ποσα chat εχεις ραντεβου;
Διαφερουν σημαντικα τα νουμερα μεταξυ Ελληνιδων και τουριστριων φανταζομαι;
Ετσι για μια ιδεα γιατι δεν το εχω χρησιμοποιησει ποτε σοβαρα.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.155
Πόντοι
3.846
δε μπαίνω καν στον κόπο να μετράω στατιστικά. Είμαι 45 και δεν είμαι καν αυτό που λένε μεταγραφή αεροδρομίου. Άρα αυτό αλλάζει για κάθε χρήστη.

Με τις τουρίστριες τα πράγματα είναι πιο εύκολα επειδή έρχονται για λίγο χρόνο και θέλουν να βρουν έναν να τις συνοδεύει σχετικά άμεσα. Η Ελληνίδα ξέρει ότι και 20 άκυρα να ρίξει την επόμενη μέρα θα έχει 20 φρέσκα likes.

Μην κάνεις το λάθος να ψάχνεις να αναλύσεις αυτά τα θέματα με τη στατιστική. Όλα είναι 100% θέμα τύχης. Όποιος προλάβει ,πως θα βρεις την κατάλληλη και θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί της, πως θα πάει καλά από τα πρώτα ραντεβού ,γενικά κανόνας δεν υπάρχει, ρίσκο παίρνεις.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
δε μπαίνω καν στον κόπο να μετράω στατιστικά. Είμαι 45 και δεν είμαι καν αυτό που λένε μεταγραφή αεροδρομίου. Άρα αυτό αλλάζει για κάθε χρήστη.

Με τις τουρίστριες τα πράγματα είναι πιο εύκολα επειδή έρχονται για λίγο χρόνο και θέλουν να βρουν έναν να τις συνοδεύει σχετικά άμεσα. Η Ελληνίδα ξέρει ότι και 20 άκυρα να ρίξει την επόμενη μέρα θα έχει 20 φρέσκα likes.

Μην κάνεις το λάθος να ψάχνεις να αναλύσεις αυτά τα θέματα με τη στατιστική. Όλα είναι 100% θέμα τύχης. Όποιος προλάβει ,πως θα βρεις την κατάλληλη και θα έχεις χρόνο να ασχοληθείς μαζί της, πως θα πάει καλά από τα πρώτα ραντεβού ,γενικά κανόνας δεν υπάρχει, ρίσκο παίρνεις.

Με συνδρομή ή χωρίς,τις βρίσκεις κι αυτές;

Εγώ πχ που το έβαλα πέρσι Θεσσαλονίκη και χωρίς σύνδρομη,πήρα τ'αρχίδια μου.Μάτσαρα με 2 ΄μπάζα και 1 ψιλομέτρια που έψαχνε γαμπρό

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Με συνδρομή ή χωρίς,τις βρίσκεις κι αυτές;

Εγώ πχ που το έβαλα πέρσι Θεσσαλονίκη και χωρίς σύνδρομη,πήρα τ'αρχίδια μου.Μάτσαρα με 2 ΄μπάζα και 1 ψιλομέτρια που έψαχνε γαμπρό
Ποσες εκανες λαικ εσυ; 100, 1000, 10000; Πιο πολυ αυτο το νουμερο με νοιαζει. Σιγα μην καθομαστε στα γεραματα να κανουμε 10000 λαικ για να βγουμε με μια χοντρη :tooth:
Βασικα ο χρονος ενασχολησης με ενδιαφερει. Αλλο ενα ραντεβου ανα ωρα ενασχολησης, αλλο ανα 10 ωρες ενασχολησης...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.666
Πόντοι
3.656
Ποσες εκανες λαικ εσυ; 100, 1000, 10000; Πιο πολυ αυτο το νουμερο με νοιαζει. Σιγα μην καθομαστε στα γεραματα να κανουμε 10000 λαικ για να βγουμε με μια χοντρη :tooth:
Βασικα ο χρονος ενασχολησης με ενδιαφερει. Αλλο ενα ραντεβου ανα ωρα ενασχολησης, αλλο ανα 10 ωρες ενασχολησης...

100 σίγουρα,αλλά έβγαζε τις ίδιες και τις ίδιες κάποιες φορές

3-4 μου έκαναν αυτές,αλλά χωρις συδρομή τις έβγαζε θολά κι έπρεπε να τις βρεις στην τύχη

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
100 σίγουρα,αλλά έβγαζε τις ίδιες και τις ίδιες κάποιες φορές

3-4 μου έκαναν αυτές,αλλά χωρις συδρομή τις έβγαζε θολά κι έπρεπε να τις βρεις στην τύχη
Ηταν καλοκαιρι η χειμωνα; Με βαση αυτα που διαβαζω, πιστευω το ταιντερ αξιζει με τα χιλια για καλοκαιρι, για ατελειωτο παιχνιδι με τις ουτως η αλλως ανακυκλουμενες ανα εκατομμυρια, πιο διαθεσιμες και πιο προσηλωμενες στο πηδημα τουριστριες, και κατα εκατομμυρια φορες λιγοτερο με τις λιγοστες σχετικα ντοπιες, με το γνωστο ναρκισισμο και τα γνωστα κολληματα

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

jjjbutler

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
7
Πόντοι
0
Κι ομως μεγαλε δεν παιζει κανεναν ΑΠΟΛΥΤΩΣ ρολο το λεγειν και η αυτοπεποιθηση και τιποτα απο ολα αυτα τα μπαρμπουτσαλα για να βρεις κατι απο tinder ....
ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΘΕΜΑ ΤΥΧΗΣ
ξερω ατομο , τι ατομο , ΑΜΕΑ κανονικο στην πρσωπικοτητα (για να διευκρινισω για να μην θιγουν τιποτα ευθικτοι, οταν λεω ΑΜΕΑ στην προσωπικοτητα εννοω το απολυτο BETA MALE, τον ανδρα της εποχης , στα καλυτερα του σαν βουτυροχαλβας της τρυπιας δεκαρας καθυστερημενος φοβικος κακομοιρης που ουτε να του σηκωθει να γαμησει σε μπουρδελο μουνακια σαν τα κρυα τα νερα να βρει να γαμησει δεν μπορουσε και ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ που δεν μιλαγε στην ΚΑΝΟΝΙΚΗ ζωη σε μουνι, ουτε ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ του, ηταν σαν προσωπικοτητα ποιο θλιμμενος και ξενερωτος και απο μανιοκαταθλιπτικο εγκλειστο σε ψυχιατρειο απο αυτους που τους γνωριζεις και θες να βαρεσει ενεση να αυτοκτονησεις απο την βαρεμαρα και την ξενερωτιλα ( που σκεψου πως θα λειτουργουσε αυτο στις αλληλεπιδρασεις του με τα μουνια ) ...... ΚΙ ΟΜΩΣ αυτος ο κακομοιρης ( που ηταν και ΑΜΕΑ σε εναν βαθμο) αλλα και χαλβας και πασε, βρηκε μια απο την Λατινικη Αμερικη γνωριστηκαν μανι μανι σε εναν μηνα και μαλιστα παντρευτηκαν κιολας ! ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ενας ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ του !
Αφου ΑΥΤΟΣ καταφερε να βρει ΕΣΤΩ αυτην την κακομοιρα που βρηκε ( η οποια ομως κακομοιρα, που θα ειναι σιγουρα πιο ξενερωτη απο αυτον για να δεθηκανε, εξωτερικα δεν σε παραπεμπρει ολοκληρωτικα σε μπαζο ) δεν ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΛΕΓΕΙΝ

Εδω ενας που οχι ΛΕΓΕΙΝ ουτε ΚΑΤΟΥΡΛΕΓΕΙΝ δεν μπορουσε να κανει και βρηκε να γαμησει μεσω τιντερ εστω και απο την αλλη ακρη του πλανητη και μετα εσυ μου λες για λεγειν !

• Like
Αντιδράσεις: luca

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
39
Like
11.013
Πόντοι
3.436
Ενα φεγγαρι ειπα να δοκιμασω και γω αυτην την εφαρμογη ετσι για κανα τριμηνο κυριως απο περιεργεια...τωρα εμενα ειδικα που με ενοιαζε ΜΟΝΟ το γαμησι....με μια φραση...ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΟΝΟΥ (παρολο που τελικα γαμησα δυο 40αρες...μου αλλαξαν τον αδοξαστο μεχρι να μου ανοιξουν τα ποδια)...... τωρα εαν καποιον δεν τον ενδιαφερει μονο το γαμησι τοτε εχει ενα θετικο αυτη η εφαρμογη οτι διευρυνεται καπως ο κυκλος σου και μπορεις να γνωρισεις και να μιλησεις με γυναικες που πριν απο 20-30 χρονια δεν θα ειχες την δυνατοτητα να τις γνωρισεις (λογω αποστασης κτλ)... οπως και να χει δεν συγκρινεται με την αισθηση το να κυκλοφορεις εξω να χαζευεις γκομενες live και να τις προσεγγιζεις επι τοπου....

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
Ενα φεγγαρι ειπα να δοκιμασω και γω αυτην την εφαρμογη ετσι για κανα τριμηνο κυριως απο περιεργεια...τωρα εμενα ειδικα που με ενοιαζε ΜΟΝΟ το γαμησι....με μια φραση...ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΤΑΛΗ ΧΡΟΝΟΥ
Οντως απαιτει πολλη σπαταλη χρονου, swipe left, right, message, κλπ
Υπαρχει καμια εφαρμογη που να αντισταθμιζεις ολον αυτον τον κοπο και χρονο με χρημα;
Πχ αντι να λιωνεις με τις ωρες στο ταιντερ για να βρεις κατι αξιολογο, να πληρωνεις μια σεβαστη συνδρομη αλλα να αυξανεις τις πιθανοτητες, συχνοτητα, ποιοτητα, κλπ επαφων γλυτωνοντας κοπο και χρημα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom