Νέα

Τίνα Μελά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Τρυποκάρυδος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 496
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.907
Πόντοι
2.846
   Φετος  επαιξαν  και σε   ντουετα  καθοτι  πολυ καλες  φιλες  και  με  την  Βοσκανιδου  , κανανε   αρκετα  διπυρινα  και  φυγανε   αρκετα  φορτωμενες απο  Μυκονο  και Σαντορινη  ,  εγω  της πετυχα  μεσα  Ιουλη Σαντορινη  σε γνωστη  γκουρμε  εστιατοριαρα ...  η  Μελα αν  και καυλερο ειναι  σχετικα  κοντο  σε  σχεση  με την  Βοσκα  η οποια  μονο τα ποδια  της  ειναι  1.30κατι , μεγαλο  αλογο και πολυ  πιο  καυλα  η Βοσκα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.229
Πόντοι
1.106
    Φετος  επαιξαν  και σε  ντουετα  καθοτι  πολυ καλες  φιλες  και  με  την  Βοσκανιδου  , κανανε  αρκετα  διπυρινα  και  φυγανε  αρκετα  φορτωμενες απο  Μυκονο  και Σαντορινη  ,  εγω  της πετυχα  μεσα  Ιουλη Σαντορινη  σε γνωστη  γκουρμε  εστιατοριαρα ...  η  Μελα αν  και καυλερο ειναι  σχετικα  κοντο  σε  σχεση  με την  Βοσκα  η οποια  μονο τα ποδια  της  ειναι  1.30κατι , μεγαλο  αλογο και πολυ  πιο  καυλα  η Βοσκα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2:
Δεν πιάνει μία μπροστά στην Αφροδιταρα μας!

Johnny doe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
280
Δεν ήθελα τίποτα...Ένα σκάφος και μερικά μύρία στην τράπεζα...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Δεν ήθελα τίποτα...Ένα σκάφος και μερικά μύρία στην τράπεζα...

Και με λιγότερα την πηδάς.Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο σύνδεσμο. Εγώ πάντως αυτόν ψάχνω και κάποιες εκατοντάδες ευρώ!!!

Johnny doe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
4
Like
123
Πόντοι
280
Και με λιγότερα την πηδάς.Αρκεί να βρεις τον κατάλληλο σύνδεσμο. Εγώ πάντως αυτόν ψάχνω και κάποιες εκατοντάδες ευρώ!!!

Ρε αδερφέ αυτό είναι το θέμα...νομιζω ότι ο σωστός σύνδεσμος δεν πηγαίνει στον όποιον να'ναι πηγαίνουν σε αυτούς που έχουν επιφάνεια...

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Τυπε ο άνθρωπος σου είναι αυτός στη φωτο

Ο φωτογράφος είναι ο σύνδεσμος που ψάχνουμε όλοι μας;;;
Γιατι αυτός φωτογραφίζει και άλλες κοπέλες όπως η Ρια Τσίγα.Αυτος κανονίζει;;;
Εσύ πώς το ξέρεις;;;Έχεις έρθει σε επαφή;;;

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
Ρε αδερφέ αυτό είναι το θέμα...νομιζω ότι ο σωστός σύνδεσμος δεν πηγαίνει στον όποιον να'ναι πηγαίνουν σε αυτούς που έχουν επιφάνεια...

Κάτσε ρε φίλε δεν είναι και η Μενεγάκη. Η Τίνα Μέλα είναι. Ένα όμορφο κοριτσάκι και τίποτε άλλο. Πόσα να ζητάει. Το πολύ 150 ευρώ παραπάνω από τα κορίτσια που δουλεύουν σε κάποιο γραφείο. Κοινώς να ζητάει μια 300 μέχρι 400.Πολλα είναι πάλι,δεν λέω όχι,αλλά δεν χρειάζεται να έχεις και την τρελή επιφάνεια.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Προσκυνώ τη φίλη της Αφροδιτη
Δίνω τη δεξιά σπλινα μου για πάρτη της και δίσκο βινυλίου του Πασχάλη με ιδιοχειρο αυτογραφο

και οι τρεις βιζιταρουν στο γνωστο νησι ... μαλλον το κοννε ειναι ο τυπος ....

eteros_ego

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Απρ 2014
Like
6.367
Πόντοι
1.056
Αν δεν με απατα η μνημη μ γυρισαν αθηνα χτεσ τα μεσανυχτα ...

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
Ίσως σε καμία άλλη χώρα δεν ισχύει περισσότερο η λαϊκή ρήση "το μουνί σέρνει καράβια" όσο στην Ελλάδα. Εδώ ακόμα και ένα 7αρι στα δέκα όπως η Τίνα Μελά θεοποιείται και θησαυρίζεις χάρη στο μουνί της, λες και έχει την εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.544
Πόντοι
11.445
Ίσως σε καμία άλλη χώρα δεν ισχύει περισσότερο η λαϊκή ρήση "το μουνί σέρνει καράβια" όσο στην Ελλάδα. Εδώ ακόμα και ένα 7αρι στα δέκα όπως η Τίνα Μελά θεοποιείται και θησαυρίζεις χάρη στο μουνί της, λες και έχει την εμφάνιση της Ιρίνα Σάικ.

ειναι το κομπλεξ των ελληνων να γαμησουν επωνυμη Ελλεηνιδα .... ενω η συγκεκριμενη ουτε επωνυμη ειναι ουτε βεβαια ελλεηνιδα  :2funny:

grasdas

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2012
Like
98
Πόντοι
1
όποιος γνωρίζει κάτι inbox.. έχω κ εγώ κάποιες πληροφορίες

Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Κριτικές
127
Like
22.590
Πόντοι
29.667
ακομα εκει ειναι , δεχονται incall οποιος ενδιαφερεται .... :happy:

[instagram]https://www.instagram.com/p/BnL3rWWlPH0/?taken-by=siavoskou[/instagram]

[instagram]https://www.instagram.com/p/BnLy0ddjqmY/?taken-by=tina_mela[/instagram]

Ρε μάγκες η Βοσκανιδου πήγε στο Greece next top model.
Τι έγινε σταμάτησε τα σούρτα φέρτα ή ανοίγει νέες πόρτες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom