Νέα

Την βατεύω ή ..... την διώχνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Κατανοητο αυτο αλλα ειναι και στον ανθρωπο ......

Αν το εχεις να προσβαλεις συνηδειτα τον καθεναν το κανεις διχως ενδιασμο
Εγω δεν το ειχα παλια (αλλα και τωρα δεν μου καθεται να προσβαλω η να μειωσω κανεναν χωρις να προκληθω) και γιαυτο και ολα αυτα....
μαν δεν παίζει θέμα προσβολής σε αυτές τις περιπτώσεις, στην χειρότερη να στενοχωρεθεί η κοπέλα που κουβαλήθηκε τζάμπα και δεν πήρε χρήματα...αυτό είναι όλο...

άλλο θέμα αν εσύ ντρέπεσαι να την διώξεις (αυτό το καταλαβαίνω και ομολογώ πως την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές έτσι :grin: )

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Κατανοητο αυτο αλλα ειναι και στον ανθρωπο ......

Αν το εχεις να προσβαλεις συνηδειτα τον καθεναν το κανεις διχως ενδιασμο
Εγω δεν το ειχα παλια (αλλα και τωρα δεν μου καθεται να προσβαλω η να μειωσω κανεναν χωρις να προκληθω) και γιαυτο και ολα αυτα....

Δεν δινω σημασια πλεον σε καμμενους φιλε μου .... ας λενε οτι θελουν ...
Εγω απλα περνω την ωρα μου διασκεδαζοντας με τις μαλακιες που μου αραδιαζουν....
Μονο απο αποσταση μπορουν να τα πουν  ;)

Τι λες ρε φίλε σ τάζουν με 200 ευρώ να γαμήσεις μία γερή μουνάρα και σ στέλνουν μία φρικτή φασόλα δηλαδή εσύ θα δεχτείς να φας την φόλα ή θα μιλήσεις με ευγένεια όπως είπες? (π δεν ήταν ευγένια ουσιαστικά, σαν κλαψομούνης ακούστηκες)
Μην μας πιάνουν κορόιδα δηλαδή.. Εγώ θα την έδιωχνα αμέσως χωρίς ίχνος ευγένειας.. Και θα διατυμπάνιζα κιόλας το σκηνικό για να ξέρουν και οι άλλοι συναθλητές τι παίζει.. Μαύρο στους απατεώνες!

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
μαν δεν παίζει θέμα προσβολής σε αυτές τις περιπτώσεις, στην χειρότερη να στενοχωρεθεί η κοπέλα που κουβαλήθηκε τζάμπα και δεν πήρε χρήματα...αυτό είναι όλο...

άλλο θέμα αν εσύ ντρέπεσαι να την διώξεις (αυτό το καταλαβαίνω και ομολογώ πως την έχω πατήσει κι εγώ πολλές φορές έτσι :grin: )
[size=12pt]Σ' αυτή την ντροπή ποντάρει κι αυτή για να σου πάρει τα ευρά, που δεν τα βγάζει κανείς μας εύκολα,νομίζω!!
Στην ουσία σ' έχει δουλέψει χοντρά, προκαταβολικά με τις fake photo, οπότε πρέπει να είναι ψιλιασμένη ότι μπορεί να "φάει πόρτα" και μαύρο!!
Σωστά;;;[/size]

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ε ντάξει δεν χρειάζεται να πεις πώς είσαι έτσι μωρή σαβούρω, φεύγα. Αλλά σίγουρα δεν πηδάς κάτι που δε θες και πληρώνεις κι από πάνω.

Γιατί αγχώνεστε τόσο καλέ?

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
[size=12pt]Σ' αυτή την ντροπή ποντάρει κι αυτή για να σου πάρει τα ευρά, που δεν τα βγάζει κανείς μας εύκολα,νομίζω!!
Στην ουσία σ' έχει δουλέψει χοντρά, προκαταβολικά με τις fake photo, οπότε πρέπει να είναι ψιλιασμένη ότι μπορεί να "φάει πόρτα" και μαύρο!!
Σωστά;;;[/size]
ακριβώς έτσι είναι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ίσως να έχει τύχει σε πολλούς που ασκούμε το άθλημα και το call girl που συναντάμε να μην είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, φανταζόμαστε μια ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια έτοιμη να μας ρουφήξει το μεδούλι και ανταυτού έρχεται ένας μπόγος 200 κιλών στη θέα του οποίου μπορείς κάλλιστα να αναφωνήσεις..."θα το πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"... Τότε τι κάνεις? Εκτελείς το καθήκον σου σαν γνήσιο αρσενικό που δεν χαμπαριάζει και πολλά, ή την στέλνεις στον επόμενο άτυχο με κλωτσιές?
Εμενα μου εχει τυχει το αντιθετο.
Ειχα ζητησει να μου στειλει το γραφειο μια χοντρη, και μου εστειλε ενα μοντελο.
Φυσικα την εδιωξα και τους εβρισα τηλεφωνικα.
Οι απαραδεκτοι.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
Στέλνεις στον γερο-διάβολο το γραφείο
και τους κάνεις μήνυση για ψυχική οδύνη

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Τι λες ρε φίλε σ τάζουν με 200 ευρώ να γαμήσεις μία γερή μουνάρα και σ στέλνουν μία φρικτή φασόλα δηλαδή εσύ θα δεχτείς να φας την φόλα ή θα μιλήσεις με ευγένεια όπως είπες? (π δεν ήταν ευγένια ουσιαστικά, σαν κλαψομούνης ακούστηκες)
Μην μας πιάνουν κορόιδα δηλαδή.. Εγώ θα την έδιωχνα αμέσως χωρίς ίχνος ευγένειας.. Και θα διατυμπάνιζα κιόλας το σκηνικό για να ξέρουν και οι άλλοι συναθλητές τι παίζει.. Μαύρο στους απατεώνες!
      :thumbsup:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ίσως να έχει τύχει σε πολλούς που ασκούμε το άθλημα και το call girl που συναντάμε να μην είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, φανταζόμαστε μια ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια έτοιμη να μας ρουφήξει το μεδούλι και ανταυτού έρχεται ένας μπόγος 200 κιλών στη θέα του οποίου μπορείς κάλλιστα να αναφωνήσεις..."θα το πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"... Τότε τι κάνεις? Εκτελείς το καθήκον σου σαν γνήσιο αρσενικό που δεν χαμπαριάζει και πολλά, ή την στέλνεις στον επόμενο άτυχο με κλωτσιές?
Η τριτη λύση είναι να την ζητήσεις σε γαμο!!!!!!!!!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ε ντάξει δεν χρειάζεται να πεις πώς είσαι έτσι μωρή σαβούρω, φεύγα. Αλλά σίγουρα δεν πηδάς κάτι που δε θες και πληρώνεις κι από πάνω.

ακριβως. :huh:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.372
Πόντοι
5.435
Δεν υπάρχει θέμα προσβολής, τι στιγμή που εσύ θα είσαι εντάξει σε αυτό που έχετε συμφωνήσει άρα πρέπει και αυτοί να είναι το ίδιο εντάξει. αν λοιπόν δεν έρθει αυτή που περιμένεις, ευγενέστατα και χωρίς τσαμπουκάδες την στέλνεις πίσω. Είναι συνηθισμένες αυτές στην απόρριψη, σιγά μην στεναχωρηθή κιόλας. Είναι σαν να πηγαίνουμε σε στούντιο η δέλο και να φεύγουμε γιατί δεν μας αρέσει η κοπέλλα. That's life...  :grin:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006
το να περιμένει ο άλλος με τον πούτσο όρθιο τουλάχιστον μια ώρα και να μην γαμήσει και στο τέλος   :grin:   εγω το λέω ψυχική οδύνη.Εσείς οι δικηγόροι πως το λέτε δεν ξέρω;

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Υποθετω στο γραφειο πως ναι τους περνεις τηλεφωνο και τους τα λες χυμα....
Η κοπελα μπορει να εχει παραμυθιαστει η να ειναι ψωνιο και να πιστευει οτι θελει
Μπορει η κοπελα να μην εχει θεση σε ολο αυτο το σκηνικο ........

(ισως να ειμαι και λαθος ...)

chantal-99

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2011
Like
43
Πόντοι
66
δλδ αν εχεις παραγγειλει στο κρεοπωλειο ενα κατσικακι για σουβλα, να γινει λουκουμακι  :P
και πας να το παρεις και σου εχει ετοιμασει μια βρωμερη γιδα μες στα ξιγκια - θα την παρεις ??????

δεν τρως καλυτερα κατι προχειρο στο χερι  ;) η μια σπιτικη φασολαδα εστω ????  :grin:

το ιδιο πραγμα ειναι - μια εμπορικη συναλλαγη    :o

ξεκολληστε.....

:2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μηπως την προσβαλλουν  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
δλδ αν εχεις παραγγειλει στο κρεοπωλειο ενα κατσικακι για σουβλα, να γινει λουκουμακι  :P
και πας να το παρεις και σου εχει ετοιμασει μια βρωμερη γιδα μες στα ξιγκια - θα την παρεις ??????

δεν τρως καλυτερα κατι προχειρο στο χερι  ;) η μια σπιτικη φασολαδα εστω ????  :grin:

το ιδιο πραγμα ειναι - μια εμπορικη συναλλαγη    :o

ξεκολληστε.....

Ω ρε μανα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ ΣΛΟΥΡΠ !!!!!!!!

Υγ. θα του την πεταξω στην μουρη με το που θα την αντιληφθω !!!!!  :P

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δλδ αν εχεις παραγγειλει στο κρεοπωλειο ενα κατσικακι για σουβλα, να γινει λουκουμακι  :P

δεν τρως καλυτερα κατι προχειρο στο χερι  ;) η μια σπιτικη φασολαδα εστω ????  :grin:

το ιδιο πραγμα ειναι - μια εμπορικη συναλλαγη    :o

ξεκολληστε.....

δεν εχεις φαει γιδα βραστη σουπα γιαυτο τα λες ετσι...η ενα κοματι τραγιο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom