Νέα

Την βατεύω ή ..... την διώχνω?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prokopis_proikismenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Ίσως να έχει τύχει σε πολλούς που ασκούμε το άθλημα και το call girl που συναντάμε να μην είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, φανταζόμαστε μια ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια έτοιμη να μας ρουφήξει το μεδούλι και ανταυτού έρχεται ένας μπόγος 200 κιλών στη θέα του οποίου μπορείς κάλλιστα να αναφωνήσεις..."θα το πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"... Τότε τι κάνεις? Εκτελείς το καθήκον σου σαν γνήσιο αρσενικό που δεν χαμπαριάζει και πολλά, ή την στέλνεις στον επόμενο άτυχο με κλωτσιές?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Ίσως να έχει τύχει σε πολλούς που ασκούμε το άθλημα και το call girl που συναντάμε να μην είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, φανταζόμαστε μια ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια έτοιμη να μας ρουφήξει το μεδούλι και ανταυτού έρχεται ένας μπόγος 200 κιλών στη θέα του οποίου μπορείς κάλλιστα να αναφωνήσεις..."θα το πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"... Τότε τι κάνεις? Εκτελείς το καθήκον σου σαν γνήσιο αρσενικό που δεν χαμπαριάζει και πολλά, ή την στέλνεις στον επόμενο άτυχο με κλωτσιές?

δεν υπάρχουν άσχημες γυναίκες... υπάρχουν άνδρες που δεν πίνουν όσο χρειάζεται...  :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Καυλεα μου με το που την βλεπεις λες λαθος

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.822
Πόντοι
496
εννοειται τη στελνεις  :tickedoff:....και ενημερωνεις οπου και οποιους μπορεις

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
Ίσως να έχει τύχει σε πολλούς που ασκούμε το άθλημα και το call girl που συναντάμε να μην είναι ακριβώς αυτό που φανταζόμαστε. Για παράδειγμα, φανταζόμαστε μια ψηλή ξανθιά με πράσινα μάτια έτοιμη να μας ρουφήξει το μεδούλι και ανταυτού έρχεται ένας μπόγος 200 κιλών στη θέα του οποίου μπορείς κάλλιστα να αναφωνήσεις..."θα το πληρώσω το χαράτσι της ΔΕΗ"... Τότε τι κάνεις? Εκτελείς το καθήκον σου σαν γνήσιο αρσενικό που δεν χαμπαριάζει και πολλά, ή την στέλνεις με κλωτσιές?
  Για την απάτη που έστησε ...  Εκτός αν είσαι σαβουρο.....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

τραμουντανιζεις τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

portoleone

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2010
Like
0
Πόντοι
0
[size=12pt]1. Την πηδάς, αν είσαι σαβουρογάμης,
2. Την στέλνεις αδιάβαστη, αν δεν ισχύει η περίπτωση (1)
3. Της δίνεις και 10 εβραιόπουλα για το ταξί, αν θέλεις να νιώσεις gentleman,
4. 'Ο,τι κι αν κάνεις, ενημερώνεις πάραυτα τους άλλους επίδοξους  :knockinb: :fuck1: για να ξέρουν!![/size]

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
949
Πόντοι
3.925
[size=12pt]1. Την πηδάς, αν είσαι σαβουρογάμης,
2. Την στέλνεις αδιάβαστη, αν δεν ισχύει η περίπτωση (1)
3. Της δίνεις και 10 εβραιόπουλα για το ταξί, αν θέλεις να νιώσεις gentleman,
4. 'Ο,τι κι αν κάνεις, ενημερώνεις πάραυτα τους άλλους επίδοξους  :knockinb: :fuck1: για να ξέρουν!![/size]
    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κακοι......

Εγω τι να πω που παλια εμπαινα με οτι υπηρχε σε μπουρδελακια γιατι ντρεπομουν να πω οχι ?
Μεχρι γρια ειχα πηδηξει γαμωτο μου  :headbang:
Ηταν μια εποχη που δεν ειχε νεες κοπελες σε μπουρδελακια (οι παλαιοι ξερουν  ;))

Ενω και με τραβελι που επεσα δυο φορες μολις το αντιληφθηκα, του ζητουσα χιλια συγνωμη αν τον προσβαλα κτλ, που του ελεγα να φυγει
(εννοειται οτι δεν τον πηδηξα αλλα ουτε και ζητησα τα χρηματα πισω - ο ενας παντως ειχε την ευγενεια και την αξιοπρεπεια να τα δωσει απο μονος του πισω)

Συγνωμη δεσποινις εισαστε πολυ ομορφη αλλα οχι αυτο που φανταζομουν εγω...

Χιλια συγνωμη αλλα μου εφυγε η διαθεση, απο κατι προσωπικο που μου συνεβει πριν λιγο ....

Δυο ετοιμες δικαιολογιες με μια μορφη απολογιας, ωστε να μην πληγωθει η κοπελα με συμπληρωμα....

Τι σας οφειλω για τον κοπο σας να ερθετε μεχρι εδω ?

Θα τα ξαναπουμε λιαν συντομως να εισαστε σιγουρη .....
(θα σε εχει ξεχασει την ιδια μερα αλλα δεν θα μεινει ασχημη εντυπωση)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα εσενα σου αρεσει να προσβαλεις ανθρωπους και αυτο ειναι θεμα ψυχης και νοημοσυνης ...

Κατι που εσυ στερεισαι τα μαλα !!!!!

Δεν σημαινει ομως οτι ολοι ειμαστε ετσι πανηλιθιε !!!!

Καλο θα ειναι να μην τεκνοποιησεις εσυ ποτε, γιατι θα τα κανεις σαν τα μουτρα σου που ζεχνουν απο χιλομετρα !!!!!!!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Καλα εσενα σου αρεσει να προσβαλεις ανθρωπους και αυτο ειναι θεμα ψυχης και νοημοσυνης ...

Κατι που εσυ στερεισαι τα μαλα !!!!!

Δεν σημαινει ομως οτι ολοι ειμαστε ετσι πανηλιθιε !!!!

Καλο θα ειναι να μην τεκνοποιησεις εσυ ποτε, γιατι θα τα κανεις σαν τα μουτρα σου που ζεχνουν απο χιλομετρα !!!!!!!!!

τυπε μετανιωνω η αληθεια καμια φορα που σε πειραζω αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιο σφαλμα της φυσης να μου βγαζει γλεντι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τυπε μετανιωνω η αληθεια καμια φορα που σε πειραζω αλλα δεν εχω ξαναδει τετοιο σφαλμα της φυσης να μου βγαζει γλεντι
τραβα δες τον κωλο σου γιατι απο καπου χανει..... μεχρι εδω ηρθε η μυρωδια !!!!!
Μην πισωγλεντιαζεις πολυ γιατι υπαρχουν επιπλοκες  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]

Οσο για τα αλλα, ελα να μου τα πεις ψυθιριστα ...  :cool:

Υγ. στο αυτακι που δεν ακουει καλυτερα ..... θα ειναι ασφαλες για σενα  ;)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Δεν χρειαζεται να γινομαστε κακοι......

Εγω τι να πω που παλια εμπαινα με οτι υπηρχε σε μπουρδελακια γιατι ντρεπομουν να πω οχι ?
Μεχρι γρια ειχα πηδηξει γαμωτο μου  :headbang:
Ηταν μια εποχη που δεν ειχε νεες κοπελες σε μπουρδελακια (οι παλαιοι ξερουν  ;))

Ενω και με τραβελι που επεσα δυο φορες μολις το αντιληφθηκα, του ζητουσα χιλια συγνωμη αν τον προσβαλα κτλ, που του ελεγα να φυγει
(εννοειται οτι δεν τον πηδηξα αλλα ουτε και ζητησα τα χρηματα πισω - ο ενας παντως ειχε την ευγενεια και την αξιοπρεπεια να τα δωσει απο μονος του πισω)

Συγνωμη δεσποινις εισαστε πολυ ομορφη αλλα οχι αυτο που φανταζομουν εγω...

Χιλια συγνωμη αλλα μου εφυγε η διαθεση, απο κατι προσωπικο που μου συνεβει πριν λιγο ....

Δυο ετοιμες δικαιολογιες με μια μορφη απολογιας, ωστε να μην πληγωθει η κοπελα με συμπληρωμα....

Τι σας οφειλω για τον κοπο σας να ερθετε μεχρι εδω ?

Θα τα ξαναπουμε λιαν συντομως να εισαστε σιγουρη .....
(θα σε εχει ξεχασει την ιδια μερα αλλα δεν θα μεινει ασχημη εντυπωση)

Τύπε σόρυ κιόλας αλλά πως να μην σ δουλέψουν με αυτά π γράφεις..
Εγώ κοκκίνησα για πάρτυ σ π λέμε..

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Εκτός αν όλα αυτά τα ποστς είναι ένα είδος αυτοσαρκασμού τότε είσαι πραγματικά ταλέντο!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τύπε σόρυ κιόλας αλλά πως να μην σ δουλέψουν με αυτά π γράφεις..
Εγώ κοκκίνησα για πάρτυ σ π λέμε..
Κατανοητο αυτο αλλα ειναι και στον ανθρωπο ......

Αν το εχεις να προσβαλεις συνηδειτα τον καθεναν το κανεις διχως ενδιασμο
Εγω δεν το ειχα παλια (αλλα και τωρα δεν μου καθεται να προσβαλω η να μειωσω κανεναν χωρις να προκληθω) και γιαυτο και ολα αυτα....

Δεν δινω σημασια πλεον σε καμμενους φιλε μου .... ας λενε οτι θελουν ...
Εγω απλα περνω την ωρα μου διασκεδαζοντας με τις μαλακιες που μου αραδιαζουν....
Μονο απο αποσταση μπορουν να τα πουν  ;)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Εκτός αν όλα αυτά τα ποστς είναι ένα είδος αυτοσαρκασμού τότε είσαι πραγματικά ταλέντο!
δεν ξερω τι ειναι και δεν με ενδιαφερει φιλε

Καμια φορα κανω αυτοκριτικη και αυτοσαρκαζομαι μεσα απο τα βιωματα μου χωρις ομως να πειραζω κανεναν....

Ταλεντο δεν θα το ελεγα με καμια δυναμη.....
Πες καλυτερα ενας μαλακας που λεει αληθειες κατα την δικη του αντιληψη μεσα απο τα δικα του βιωματα.

Τα παραπανω σε ηλικιες 18-25 καθως αργοτερα εγινα λιγο πιο εκλεκτικος βλεποντας οτι δεν τραβαει...
Σημειωτεον οτι δεν υπηρχε ποτε ανδρικη καθοδηγηση (πατερας) και η μητερα δεν ηταν για καθοδηγηση τετοιου ειδους, καθως ηταν χαμηλων τονων.... (ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ)
Σιγουρα παιζει κι αυτο τον ρολο του :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom