Νέα

Την έπεσα στη φίλη της γυναίκας μου και έφαγα άκυρο

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gremlin

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2010
Like
514
Πόντοι
21
Ο λογος σου κι ο λογος της….
Απο την στιγμή που δεν υπαρχουν sms κλπ γραπτά δεν τρέχει μια. Η κλασσική ελληνιδα που φτιάχτηκε και νομίζει οτι την γουστάρουν ολοι , φαντασιώσεις μυθευματα κλπ Απλά να είσαι προσεκτικός αν παιξει κάτι γραπτώς.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Εγω λεω να πετάξει στο δρομο την δικια του , χωρισμος και τετοια
Να αρχισει να πινει θαλασσες αλκοολ και να κανει αναπαντητες και να στελνει μηνυματα στο εκφυλο μουνι

Μηνυματα του στυλ
Δεν μπορω χωρις εσενα
Μολις σε ειδα καταλαβα τι θελω στην ζωη μου
Την χωρισα την πουτανα δεν την αγαπουσα
Ελα σε μενα αλλιως θα πεθανω
Αν δεν με παρεις τηλ θα αρχισω τα ναρκωτικα

κτλ κτλ

πιανουν παντα αυτα

TheCeO

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2021
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
0
Στο δια ταυτα, να αναμενεις να το πει στη δικια σου. Οχι αμεσα, αλλα με την κατάλληλη αφορμη. Και ενδεχομενως οχι ευθεως τι της ειπες, αλλα στη λογικη προσεχε τον, παιζει το ματι του κλπ. Αν συμβει βγαλε την τρελη και αρνησου τα! Αποδειξεις δεν εχει.

OP
OP
Δ
Εγγρ.
1 Αυγ 2023
Like
83
Πόντοι
0
καλά ρε φίλε αλλά εσυ το πήγες από το α στο ω. Ενδιάμεσα υπάρχουν τόσα γράμματα. πες της να πάτε για ποτο για καφέ για φαγητό και σιγά σιγά θα καταλήξετε και στο Ανδρομέδα. τώρα έτσι όπως το κανες δεν σιάχνει εύκολα.
Δεν είμαι οπαδός αυτής της τακτικής.
Ότι γκομενοδουλειές κάνω (πολύ σπάνια) τις κάνω κρυφά.
Πως θα βγω μαζί της μόνος μου για καφέ ή για ποτό?
Αν με πάρει κανένα μάτι τη γάμησα.
Γι αυτό και ορμάω κατευθείαν στο ψητό.
Ξενοδοχείο, μπαίνει ο καθένας μόνος του, ενημερώνει τον άλλο για το δωμάτιο, κάνουμε ότι κάνουμε και φεύγουμε ο καθένας ξανά μόνος του.
Αλλά έκρινα από εμφάνιση, στάτους, πλαστικές (και όσα ανέφερε για το λόγο που τις έκανε) αλλά και τα κοπλιμέντα που μου έκανε, ότι όλα αυτά έδειχναν ότι θα ήθελε πήδημα μαζί μου... Τόσο λάθος εξέλαβα τα λεγόμενά της?

Το ενδεχόμενο που ανέφερε ο παίκτης να πω στη δικιά μου ότι της την έπεσα για να δω τι μέρος του λόγου είναι και μην παρασύρει τη δικιά μου σε γκομενοδουλειές ίσως έχει μια βάση, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα να το ρίξω και καλά σαν ιδέα (και καλά να πάρω το οκ από τη δικιά μου πριν προχωρήσω). Που αυτό το σενάριο προϋποθέτει να μην της τα έχει μεταφέρει ακόμα, να δεχτεί η δικιά μου και να πετύχω (και καλά) την ζωντοχήρα σε ανύποπτο χρόνο.
Εγώ για την ώρα δεν θα δείξω κανένα ενδιαφέρον, ούτε θα ρωτήσω τι κάνει η φίλη σου, όπως δηλαδή έκανα εξ αρχής.
Όσο για τα φίδια και τις μαλακίες τα προσπερνάω...
Δεν γράφω να περηφανευτώ για κάτι που έκανα... Το αντίθετο, σκατά τα έκανα...

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.606
Πόντοι
9.931
Πάντως αν λες αλήθεια τυπε ο μόνος τρόπος για να σώσεις την παρτίδα αν το πει στην γυναίκα σου είναι φουλ επίθεση... Πες της με την εκφυλη καραπουταναρα που κουβαλησες σπίτι μας και με πλάκωσε στα κομπλιμέντα τι περίμενες;; Δεν κρατήθηκα και έκανα κίνηση... Από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Τυπε , βρες την δικια σου και πες της με πολυ σοβαρο και ανησυχητικό υφος
-Το βραδυ θελω να μιλήσουμε

Μολις ερθει το βραδάκι ξεκίνα να ξεφυσας σαν να εχει πεσει η ναυτιλιακη σου στα βράχια και να εισαι ετοιμος να φυγεις Βραζιλια για να γλυτωσεις απο τους πιστωτες

Ξεκίνα το παραμυθι οτι σκεφτοσουν πολλες μερες αν επρεπε να της το πεις , και οτι δεν γινεται να το κρατας άλλο μεσα σου , μετα οτι δεν θελεις να βλαψεις κανεναν απο τους 2 σας ,και ειδικα την γυναικα σου , απλα πρεπει να της το πεις και ας κανει οτι θελει

Ξεφουρνισε το αντιθετο ακριβως , οτι την βρηκες για καφε και ηταν ολο ανηθικες προτάσεις χωρις εσυ να δωσεις κανένα δικαιωμα , και εκει θα πεταξεις και τα κοπλιμεντα που σου εκανε στο τραπεζι , οτι δεν ηταν τυπικα, τα εννοουσε προφανως
Καντες πουτανα , βαλε λογια , πες οτι αρχιζε να σε αγγιζει και οτι σου ελεγε οτι ολο αυτο θα εμενε μεταξυ σας κτλ κτλ παρόλο που εσυ την εσπρωχνες διακριτικά μακριά σου κτλ
Πες οτι σε ακουλουθησε με το αμαξι της , πες οτι σου κατεβει , το υφος εχει σημασια :rockon::rockon:
Δεν υπαρχει γυναικεια φιλία , το πιο πιθανο ειναι να σε πιστεψει

Κρυψε μετα βιτριολια και οτι οξυ εχεις σπιτι μην γινει καμια μαλακία και τα αρπαξει η δικια σου και φυγει σφαιρα απο το σπιτι με αυτα στο χερι :rockon::rockon:

White Othellos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
7
Like
5.830
Πόντοι
736
Άν δεν είναι φίδια το στορυ ,λες στην δική σου να κόψει επαφές μαζί της γιατί σου την πέφτει , όχι αύριο αλλά χθές . Αν κάνουν πλακομουνι@ μεταξύ τους ( ποτέ δεν ξέρουμε την γυναίκα και σε ζούμε 20 χρόνια μαζί , πάντα κάτι κρύβει κ δεν το λέει) και σου λέει παπαριές ,της λες "δεν πιστεύεις τον άντρα σου καί πιστεύεις αυτήν που μόλις τώρα την γνώρισες ; Θα δεις την αντίδραση της και θα καταλάβεις τι σκηνικό παίζει .

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Την στιγμή που δεν υπάρχουν αποδείξεις γραπτές στον πουτσο σου.Πες :Τι πραγμα ειπε?Δεν ντρέπεται η καριολα την εβαλα και σπιτι μου,επειδη χωρισε συτη θελει όλες να καταλήξουν χωρισμένες όπως αυτή?Σου απαγορευω να την ξαναδείς!

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
μιλας την γλώσσα της αλήθειας τύπε. μπαινεις στις καρδιές του κοσμακη :coffee:
Αρχιδια γλώσσα μιλάει ο άχρηστος εμείς οι δυνατοί που ελέγχουμε το χρήμα θα επικρατήσουμε για τα μικρομάγαζα στα αρχιδια μας

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Η αγορά είναι ελεύθερη τύπε

Η αγορά ειναι ελευθερη αλλα αυτο επαγγελμα ειναι κλειστό τυπε ,την αδεια την εχει καβατζωσει ο ρετρο
Ετοιμασου να σκασουνε 7 στρογγυλοφάναρα παπιά εξω απο το μαγαζακι σου και να στο κανουν καλοκαιρινό
Για να μαθεις να μπλεκεσαι στις δουλειες των αλλωνονε :knuppel:

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.449
Πόντοι
3.556
Η αγορά ειναι ελευθερη αλλα αυτο επαγγελμα ειναι κλειστό τυπε ,την αδεια την εχει καβατζωσει ο ρετρο
Ετοιμασου να σκασουνε 7 στρογγυλοφάναρα παπιά εξω απο το μαγαζακι σου και να στο κανουν καλοκαιρινό
Για να μαθεις να μπλεκεσαι στις δουλειες των αλλωνονε :knuppel:
Με πρεζοπα θα έρθουν εγώ έχω στρατό ρε μαλακα

Ακροατής_

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Αυγ 2023
Like
3.711
Πόντοι
1.706
Καλημέρα συνάδελφοι,
Η γυναίκα μου κάνει παρέα εδώ και λίγους μήνες με μια τύπισσα 40άρα, ζωντοχήρα άνευ παιδιού.
Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινής παρέας σε βραδινή τους έξοδο για ποτό.
"Κόλλησαν" και έκτοτε έβγαιναν μαζί για κανένα καφέ, πήγανε η δικιά μου σπίτι της και ένα ζεστό βράδυ του Ιουλίου την κάλεσε να έρθει στο δικό μας για φαγητό.
Εγώ έως τότε ΔΕΝ την είχα δει, ούτε έδειξα ενδιαφέρον να μάθω ποια είναι αυτή η Κατερίνα, μιας και είχαν συναντηθεί 4-5 φορές, τίποτα δηλαδή το ιδιαίτερο ούτε για να μου κινήσει υποψίες "λαγωνικού" ότι παίζει γκόμενος, ούτε κάτι άλλο.
Επιστρέφω στο βράδυ του Ιουλίου με το φαγητό.
Προτείνω στη δικιά μου να μαγειρέψω εγώ (μιας και εκείνη δούλευε μέχρι αργά και εγώ ήμουν σπίτι από το μεσημέρι) και επιλέγω να φτιάξω μακαρονάδα με γαρίδες σβησμένες σε κόκκινο κρασί.
Αγοράζω και 2 μπουκάλια κρασί (ένα κόκκινο και ένα ροζέ) και είμαι έτοιμος να γνωρίσω τη νέα της φίλη.
Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ένα έκφυλο μουνέτο, με χείλη τίγκα στο υαλουρονικό και βυζάρες φουλ στη σιλικόνη. Ο κώλος δεν μου έκανε τόση εντύπωση αλλά δεν τον λες ούτε κακοσχηματισμένο ούτε άσχημο.
Αρχίζουμε την κουβέντα, αυτή πολύ χαμογελαστή, πρόσχαρη, ομιλητική, άνετη, ειδικά με τη δικιά μου αλλά και προς εμένα λες και γνωριζόμασταν καιρό.
Γενικά άνθρωπος που επικοινωνιακά το έχει.
Πήρα τα κοπλιμέντα μου για τις μαγειρικές μου ικανότητες, αλλά και για την εμφάνισή μου ("πόσο ωραίο είναι ο άντρας στα 40 του να προσέχει τον εαυτό του και να μην είναι σαπιοκοιλιάς που όλη μέρα να βλέπει μπάλα και να πίνει μπίρες. Ο δικός σου όχι μόνο το έχει αυτό αλλά μαγειρεύει κιόλας απίστευτα!" - έτσι είπε χαρακτηριστικά)
Έχουμε πιεί τα δυο μπουκάλια και αρχίζουν τη συζήτηση για πλαστικές επεμβάσεις.
Όταν χώρισε ένιωθε άσχημα, και αποφάσισε να προσέξει λίγο την εμφάνισή της. Το είπε η ίδια ότι πήγε και έβαλε στήθος (γιατί της αρέσει να βλέπει το ύφος των ανδρών όταν την βλέπουν χωρίς σουτιέν να κυκλοφορεί στο δρόμο) και τα χείλη της (γιατί οι άντρες βλέποντας φουσκωμένα χείλη φαντάζονται στοματικό από άλλο πλανήτη)
Τα ακούω και εγώ όλα αυτά, τα κουμπώνω και με το κοπλιμπεντο που μου έκανε και λέω από μέσα μου: Εδώ έχεις να κάνεις με ρουφοκαβλέτο, δυνητικά μπορείς να της δώσεις τη μήτρα στο χέρι. Και για να είμαι ειλικρινής συνέχεια αυτή τη σκηνή είχα στο μυαλό μου.
Το συγκεκριμένο βράδι δεν έκανα καμία κίνηση, ήμουν απόλυτα φυσιολογικός, προς αδιάφορος μπορώ να πω, cool, χωρίς να δείξω το παραμικρό.
Όταν έφυγε, με ρώτησε η δικιά μου πως μου φάνηκε.
Της απάντησα με ειλικρίνεια, μιας και η δικιά μου με ξέρει και αν έλεγα ψέμματα.
Της είπα ότι είναι ωραίο τυπάκι και με τις παρεμβάσεις που έκανε και αρκετά πρόστυχο.
Πέρασε καιρός και την περασμένη εβδομάδα την πέτυχα σε ένα Μίκελ που πήγε να πάρει καφέ.
Μου έπιασε κουβέντα, λέγοντας μου πόσο ωραία πέρασε, πόσο ωραία μαγειρεύω και μου σκάει και την ατάκα "Πρέπει να είσαι καλός και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στο φαγητό γιατί η φιλενάδα μου λάμπει όταν τη βλέπω, εμείς οι γυναίκες αν περνάμε καλά φαίνεται στα μούτρα μας"
Πιάνω και εγώ βάσει των όσων λέει και λέω ας ορμήσω γιατί εδώ έχουμε προοπτικές.
Της λέω λοιπόν:
"Με μεγάλη μου χαρά θα σε άφηνα να με ερευνήσεις ώστε να διαπιστώσεις μόνη σου αν είμαι καλός μόνο στο μαγείρεμα ή και σε άλλους τομείς"
Τι θέλεις να πεις δηλαδή? (με ρωτάει)
"Παρασκευή βράδυ στις 21:30 θα είμαι στο Ανδρομέδα με ένα ροζέ λαλίκος" της λέω.
Και μου αρχίζει αλλάζοντας ύφος ένα τροπάριο, " για ποια με πέρασες, είστε όλοι ίδιοι, τα ίδια γουρούνια, δεν ντρέπεσαι που έχω έρθει και στο σπίτι σας", και άλλα τέτοια ακατάληπτα κουλά.
Προσπάθησα να την ηρεμήσω λέγοντας της ότι εξέλαβα λάθος κάποια λεγόμενα της και ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια στο θέμα, μπορούμε να το ξεχάσουμε μιας και στην τελική δεν έγινε και τίποτα.
Έφυγε λέγοντας "είσαι πολύ μαλάκας αγόρι μου".
Για την ώρα, έχουν περάσει 5 μέρες και η δικιά μου συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά. Δεν ξέρω αν μίλησαν αυτές τις μέρες στο τηλέφωνο, αλλά λογικά θα μίλησαν.
Πως το διαχειρίζομαι αν σκάσει τη βόμβα και της τα μεταφέρει?

Ο πρώτος είσαι?...η ο τελευταίος!

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
βγαλε δικό σου ψωμι ρε γαμημενε
μην κλεβεις των αλλωνονε
Τι κομμουνιστικά είναι αυτά; Επιχειρηματίας που να μην κλέβει το ψωμί των αλλωνών;
Επιχειρηματίας είναι ή ο Γιάννης Αγιάννης; :confused:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.631
Πόντοι
4.125
Δεν είμαι οπαδός αυτής της τακτικής.
Ότι γκομενοδουλειές κάνω (πολύ σπάνια) τις κάνω κρυφά.
Πως θα βγω μαζί της μόνος μου για καφέ ή για ποτό?
Αν με πάρει κανένα μάτι τη γάμησα.
Γι αυτό και ορμάω κατευθείαν στο ψητό.
Ξενοδοχείο, μπαίνει ο καθένας μόνος του, ενημερώνει τον άλλο για το δωμάτιο, κάνουμε ότι κάνουμε και φεύγουμε ο καθένας ξανά μόνος του.
Αλλά έκρινα από εμφάνιση, στάτους, πλαστικές (και όσα ανέφερε για το λόγο που τις έκανε) αλλά και τα κοπλιμέντα που μου έκανε, ότι όλα αυτά έδειχναν ότι θα ήθελε πήδημα μαζί μου... Τόσο λάθος εξέλαβα τα λεγόμενά της?

Το ενδεχόμενο που ανέφερε ο παίκτης να πω στη δικιά μου ότι της την έπεσα για να δω τι μέρος του λόγου είναι και μην παρασύρει τη δικιά μου σε γκομενοδουλειές ίσως έχει μια βάση, αλλά θεωρώ ότι θα πρέπει πρώτα να το ρίξω και καλά σαν ιδέα (και καλά να πάρω το οκ από τη δικιά μου πριν προχωρήσω). Που αυτό το σενάριο προϋποθέτει να μην της τα έχει μεταφέρει ακόμα, να δεχτεί η δικιά μου και να πετύχω (και καλά) την ζωντοχήρα σε ανύποπτο χρόνο.
Εγώ για την ώρα δεν θα δείξω κανένα ενδιαφέρον, ούτε θα ρωτήσω τι κάνει η φίλη σου, όπως δηλαδή έκανα εξ αρχής.
Όσο για τα φίδια και τις μαλακίες τα προσπερνάω...
Δεν γράφω να περηφανευτώ για κάτι που έκανα... Το αντίθετο, σκατά τα έκανα...
ναι αλλά αυτά θέλουν και λιγάκι υπομονή. αν το πας στο φαστ φοουγοντ συνήθως τρως τα μούτρα σου παρόλο που η κυρία την κουνάει την αχλαδιά. Μέχρι και ο Μάνθος Φουστάνος λέει να πάμε μια βόλτα με την Πόρσε, δεν της λέει να πάμε στο Ανδρομέδα...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
Καλημέρα συνάδελφοι,
Η γυναίκα μου κάνει παρέα εδώ και λίγους μήνες με μια τύπισσα 40άρα, ζωντοχήρα άνευ παιδιού.
Η γνωριμία τους έγινε μέσω κοινής παρέας σε βραδινή τους έξοδο για ποτό.
"Κόλλησαν" και έκτοτε έβγαιναν μαζί για κανένα καφέ, πήγανε η δικιά μου σπίτι της και ένα ζεστό βράδυ του Ιουλίου την κάλεσε να έρθει στο δικό μας για φαγητό.
Εγώ έως τότε ΔΕΝ την είχα δει, ούτε έδειξα ενδιαφέρον να μάθω ποια είναι αυτή η Κατερίνα, μιας και είχαν συναντηθεί 4-5 φορές, τίποτα δηλαδή το ιδιαίτερο ούτε για να μου κινήσει υποψίες "λαγωνικού" ότι παίζει γκόμενος, ούτε κάτι άλλο.
Επιστρέφω στο βράδυ του Ιουλίου με το φαγητό.
Προτείνω στη δικιά μου να μαγειρέψω εγώ (μιας και εκείνη δούλευε μέχρι αργά και εγώ ήμουν σπίτι από το μεσημέρι) και επιλέγω να φτιάξω μακαρονάδα με γαρίδες σβησμένες σε κόκκινο κρασί.
Αγοράζω και 2 μπουκάλια κρασί (ένα κόκκινο και ένα ροζέ) και είμαι έτοιμος να γνωρίσω τη νέα της φίλη.
Ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα ένα έκφυλο μουνέτο, με χείλη τίγκα στο υαλουρονικό και βυζάρες φουλ στη σιλικόνη. Ο κώλος δεν μου έκανε τόση εντύπωση αλλά δεν τον λες ούτε κακοσχηματισμένο ούτε άσχημο.
Αρχίζουμε την κουβέντα, αυτή πολύ χαμογελαστή, πρόσχαρη, ομιλητική, άνετη, ειδικά με τη δικιά μου αλλά και προς εμένα λες και γνωριζόμασταν καιρό.
Γενικά άνθρωπος που επικοινωνιακά το έχει.
Πήρα τα κοπλιμέντα μου για τις μαγειρικές μου ικανότητες, αλλά και για την εμφάνισή μου ("πόσο ωραίο είναι ο άντρας στα 40 του να προσέχει τον εαυτό του και να μην είναι σαπιοκοιλιάς που όλη μέρα να βλέπει μπάλα και να πίνει μπίρες. Ο δικός σου όχι μόνο το έχει αυτό αλλά μαγειρεύει κιόλας απίστευτα!" - έτσι είπε χαρακτηριστικά)
Έχουμε πιεί τα δυο μπουκάλια και αρχίζουν τη συζήτηση για πλαστικές επεμβάσεις.
Όταν χώρισε ένιωθε άσχημα, και αποφάσισε να προσέξει λίγο την εμφάνισή της. Το είπε η ίδια ότι πήγε και έβαλε στήθος (γιατί της αρέσει να βλέπει το ύφος των ανδρών όταν την βλέπουν χωρίς σουτιέν να κυκλοφορεί στο δρόμο) και τα χείλη της (γιατί οι άντρες βλέποντας φουσκωμένα χείλη φαντάζονται στοματικό από άλλο πλανήτη)
Τα ακούω και εγώ όλα αυτά, τα κουμπώνω και με το κοπλιμπεντο που μου έκανε και λέω από μέσα μου: Εδώ έχεις να κάνεις με ρουφοκαβλέτο, δυνητικά μπορείς να της δώσεις τη μήτρα στο χέρι. Και για να είμαι ειλικρινής συνέχεια αυτή τη σκηνή είχα στο μυαλό μου.
Το συγκεκριμένο βράδι δεν έκανα καμία κίνηση, ήμουν απόλυτα φυσιολογικός, προς αδιάφορος μπορώ να πω, cool, χωρίς να δείξω το παραμικρό.
Όταν έφυγε, με ρώτησε η δικιά μου πως μου φάνηκε.
Της απάντησα με ειλικρίνεια, μιας και η δικιά μου με ξέρει και αν έλεγα ψέμματα.
Της είπα ότι είναι ωραίο τυπάκι και με τις παρεμβάσεις που έκανε και αρκετά πρόστυχο.
Πέρασε καιρός και την περασμένη εβδομάδα την πέτυχα σε ένα Μίκελ που πήγε να πάρει καφέ.
Μου έπιασε κουβέντα, λέγοντας μου πόσο ωραία πέρασε, πόσο ωραία μαγειρεύω και μου σκάει και την ατάκα "Πρέπει να είσαι καλός και σε άλλους τομείς, όχι μόνο στο φαγητό γιατί η φιλενάδα μου λάμπει όταν τη βλέπω, εμείς οι γυναίκες αν περνάμε καλά φαίνεται στα μούτρα μας"
Πιάνω και εγώ βάσει των όσων λέει και λέω ας ορμήσω γιατί εδώ έχουμε προοπτικές.
Της λέω λοιπόν:
"Με μεγάλη μου χαρά θα σε άφηνα να με ερευνήσεις ώστε να διαπιστώσεις μόνη σου αν είμαι καλός μόνο στο μαγείρεμα ή και σε άλλους τομείς"
Τι θέλεις να πεις δηλαδή? (με ρωτάει)
"Παρασκευή βράδυ στις 21:30 θα είμαι στο Ανδρομέδα με ένα ροζέ λαλίκος" της λέω.
Και μου αρχίζει αλλάζοντας ύφος ένα τροπάριο, " για ποια με πέρασες, είστε όλοι ίδιοι, τα ίδια γουρούνια, δεν ντρέπεσαι που έχω έρθει και στο σπίτι σας", και άλλα τέτοια ακατάληπτα κουλά.
Προσπάθησα να την ηρεμήσω λέγοντας της ότι εξέλαβα λάθος κάποια λεγόμενα της και ότι δεν υπάρχει λόγος να δώσουμε συνέχεια στο θέμα, μπορούμε να το ξεχάσουμε μιας και στην τελική δεν έγινε και τίποτα.
Έφυγε λέγοντας "είσαι πολύ μαλάκας αγόρι μου".
Για την ώρα, έχουν περάσει 5 μέρες και η δικιά μου συμπεριφέρεται απόλυτα φυσιολογικά. Δεν ξέρω αν μίλησαν αυτές τις μέρες στο τηλέφωνο, αλλά λογικά θα μίλησαν.
Πως το διαχειρίζομαι αν σκάσει τη βόμβα και της τα μεταφέρει?

Παπάρια εξαιρετικός μάγειρας. Κόκκινο κρασί με γαριδομακαρονάδα;;; Έγκλημα!

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.393
Πόντοι
12.756
Με πρεζοπα θα έρθουν εγώ έχω στρατό ρε μαλακα

Τους θυμάσαι ρε πούστη ;

images

Stories