amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.349
- Πόντοι
- 22.785
τι να τινε κανο τιν κανουλα τι χοσζα θα βανουμε μεσα,ξερισ που ινε η καντουνα στο μαγαζι???
θα ερθης να μιλησης με το προμιθευτι;;
τι να τινε κανο τιν κανουλα τι χοσζα θα βανουμε μεσα,ξερισ που ινε η καντουνα στο μαγαζι???
πιο προμοθεφτι ρε σι ,ενα γκαρσονι θα ροτισουμε που νε η ταπαθα ερθης να μιλησης με το προμιθευτι;;
Αυτο εννοω. Τι με ενδιαφερει το ποτο? Ας τις κερναγα και καρπουζι... αυτο που με ενδιαφερει ειναι το ποσο πληρωνω και ποσο καθονται στο τραπεζι.
Αλλο να πληρωνεις 15 ευρω και σε 5 λεπτα να σου τριβεται στον πουτσο να τις πιανεις βυζια, μουνια κτλ. και αλλο να πληρωνεις 15 για 5 λεπτα για να πεις Γεια σου, απο που εισαι κτλ...
πια ταπα αυτη απο το φλοτερπιο προμοθεφτι ρε σι ,ενα γκαρσονι θα ροτισουμε που νε η ταπα
το φλοτερ ινε στο καζανακι εχουμε πι απο αφτα ξερουν η ιδραβλικι,η καλιπτρα τισ καντουνασ ινε η ταπαπια ταπα αυτη απο το φλοτερ
εμενα η σομπα τισ καντινασ εχι φλοτερτο φλοτερ ινε στο καζανακι εχουμε πι απο αφτα ξερουν η ιδραβλικι,η καλιπτρα τισ καντουνασ ινε η ταπα
βαλε φισικο αεριοεμενα η σομπα τισ καντινασ εχι φλοτερ
Παλιά που πήγαινα μόνο σε κωλόμπαρα και γινόμουνα και εγώ τύφλα προτιμούσα η κορασίδα να πίνει οινόπνευμα, τώρα που "μεγάλωσα" δε βλέπω πια το λόγο να καταστρέφονται και με αυτό το τρόπο ...
Εσυ Μακ, τι προτιμας, δεν μας είπες ...
μιλάς με γρίφους ... και εγώ είμαι ακόμα στο γραφείο ... και νηστικός ... και βαριεστημένος ...
Έχει διαφορά για σένα αν είναι νερό ή όχι ?
Παραγγέλνω μία πιτσα (από πιτσαρία) να στανιάρω και θα επανέλθω ... ή να χτυπήσω μακαρονάδα ...
παρτε και μια τιμιοτατη συναλλαγη........
παρτε και μια τιμιοτατη συναλλαγη........
E λοπόν πρώτη φορά βλέπω φίλε σε strip hall να κάθεται στριπτιζού σε πελα΄τη και μάλιστα να αφήνει να τη γαμήσει χωρίς καπότα!!μάλλον αυτό είναι από κάποια τσόντα ή ο τύπος πυο την πηδά θα ναι του καταστήματος και αθ το βγάλαν αυτό το video για διαφήμιση.
Ολόκληρα σειρά από τσόντες είναι μάστορα...
Το έχουμε ξαναβάλει κ παλαιότερα...το βιντεάκι...καλά να 'ναι ο πορνόγερος του site...
Ολόκληρα σειρά από τσόντες είναι μάστορα...
Το έχουμε ξαναβάλει κ παλαιότερα...το βιντεάκι...καλά να 'ναι ο πορνόγερος του site...