Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
ο παπα Γιωργης τον εβαφτισε Χριστιανο
Οχη Χριστήνα, ίταν τρανσέξουαλλ
ο παπα Γιωργης τον εβαφτισε Χριστιανο
Οχη Χριστήνα, ίταν τρανσέξουαλλ
α καλα το ιχα κατελαβι
τα κοτο να βγαιναν μονα απ την καταπσικσι μοδερνα τεχνοτροπια σου λεει ...
που ινε αγτως ακωμα να γιρισι
ετσι θα με καψετε σα τισ μαγκισες του Κλιντ Ιστγουντ
ετσι θα με καψετε σα τισ μαγκισες του Κλιντ Ιστγουντ
Bλεπο ξερισ κη απο γραφηκά να μου σακσησ μηα ταμπλετα, ταμπελα ποσ τη λενε γηα το καροτση "Εκτελο μεταφωρεσ" θα τηνε εχισ αβριο ετιμι?
Καντινε απο νοβοπλαν ί απω κσίλο ΤΗΚ κρατα λενε πολη κερο κε ινε καλο
θα στινε κανο αντιγραφι επικολισι στο γουγλε,Bλεπο ξερισ κη απο γραφηκά να μου σακσησ μηα ταμπλετα, ταμπελα ποσ τη λενε γηα το καροτση "Εκτελο μεταφωρεσ" θα τηνε εχισ αβριο ετιμι?
Καντινε απο νοβοπλαν ί απω κσίλο ΤΗΚ κρατα λενε πολη κερο κε ινε καλο
θα στινε κανο αντιγραφι επικολισι στο γουγλε,
καλινιχτα αβριο δουλια!!!!!!!!!!!!!
οχη μαστωρα ινε αιντακσυ τυ οφυλο?Oρέοσ αμανένε μιποσ θέλη 2 λαβδα το Εκτελο αλα δε πιραζει τι τιπονο κε τη βαζο τορα
οχη μαστωρα ινε αιντακσυ τυ οφυλο?
Για τα απομνημονεύματα!!ινε ιδι κολιτε ολιγοπολιο,με χορους εφτινις κατι σα τι κοζα-μανεστρα ,αλα που να ξερισ εσι απο χοζα,εσι χεζις σε χεστρα με βελουδινο καπακι και διαβαζισ το κεφαλεο του Μαντ Μαξ
δε ιπαρχι αθροποσ που να μι μεχι βρισι εστο λιγο αλα εσι ισε πολι καλο πεδι!!!!!!!!!!χαχαχα σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια... κι όποτε θες να κανονίσουμε να πάμε για κοτομπίφτεκα Nα ξέρεις πως ούτε από μέσα μου σε βρίζω... κάθε μέλος έχει το δικό του στυλ κ τρόπο έκφρασης, γι΄αυτό και προσπαθώ πάντα να είμαι χρήσιμος σε όλους και η βοήθειά μου είναι εξίσου άμεση σε όλους όσους μου στέλνουν pm...