Ndivo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 20
- Like
- 305
- Πόντοι
- 3.210
Are u out of your brain????
Congratulations Tia, you have managed to become the most unwanted member of this site
Way to go..........
Are u out of your brain????
ελα ρε μην τα παιρνεις πλακα κανω, απλα βαριεμαι να δουλεψω, μα και φυσικα σκοπευω να παω και να την κανω turbo PSE, με την αδεια σου φυσικα γιατι....
το ερωτημα ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ!
WITH OMAR GALANTI, MARCO NERO & ALEX FORTE LAST year 2008
καλα αυτη μπηκε εδω μεσα και νομιζα οτι θα βαραμε και καμψεις?ρε ουσττττττττττττττ
Μια φορά ρε πούστη μου να μπει μία χαραμάδα σε ένα thread και να μην γίνει της πουτάνας.
Εδώ πέσαμε και σε πουτάνα, οπότε προβλέπεται γερή συνέχεια.
Κρίμα ρε πούστη μου και την είχαμε γλυτώσει εδώ μέσα μέχρι τώρα.
Ρε κολλητέ, όποιος και να είσαι που της μεταφράζεις το νήμα, ή που γράφεις και καλά με την υπογραφή της, δεν σας φταίμε τίποτα που βαράτε μύγες....
Καμια εμπαθεια φιλαρακο. Καμια. Και μιην ακους φιμες και οχι ολοκληρωμενα reviews. Γι αυτο λοιπον κανε την βολτα σου στην εν λογω κυρια, αφου σου αρεσει, πες μας πως περασες και πες μας τελικα αν αξηζε τα λεφτα της η οχι...Συγνώμη επειδή είμαι νέος στο φόρουμ και πραγματικά ενθουσιάστηκα αρχικά όταν είδα τις φωτο της Tia...
Πιστεύω ότι έχει απ'τα κορυφαία σώματα, το στήθος της είναι απίστευτο και δεν νομίζω να υπάρχουν πολλές που να΄χουν αντίστοιχο (αν ναι θα θελα κάποιος που ξέρει να μου τις υποδείξει και με χαμηλότερη τιμή), όσο για την ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό και κανείς δεν είναι τέλειος, αλλά οι αναλογίες της δε νομίζω να αμφισβητούνται...
Θα θελα να ρωτήσω προς τι όλη αυτή η εμπάθεια και η επίθεση;
Δε νομίζω να σ' αναγκάζει κανένας να πας μαζί της, αν δε γουστάρεις δεν πας...
Εγώ τουλάχιστον εμφανησιάκα την βρίσκω πολύ καλή, τώρα στο αν είναι καλή σ' αυτό που κάνει, δεν έχω διαβάσει κανα review της προκοπής, μόνο σχόλια και φήμες, αν έχει κανείς να πει κάτι ουσιστικό ας το κάνει!
Και γω θα θελα οι τιμές να 'ταν χαμηλότερες γενικά και συμφωνώ, αλλά απ' την άλλη νομίζω κι αυτή κάνει τη δουλειά της, το ζήτημα είναι να την κάνει σωστά!
απ το στομα μου το πηρεςεκτος κι αν την ''ξερεις'' την μουχλουμπα και μα την λες για να κανει κανα ραντεβου....
Mε απλά λόγια είσαι σαν την πρώτη γραμμή μπαίνεις στην 'μαχη' χωρις να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις μπορει να την 'φας' αλλά μπορεί και να βγεις κ νικητής.Πάντως αν συμβεί το 2υτερο όλοι θα σε φωνάζουν 'Ηρωα"It's from backstage....but if u dont have brain...keap your comments 4 yourself....
Αγαπητε sxoinovatis. Κατ΄αρχην καλως ορισες στο club.
Αυτη η φραση της Κυριας Carerra ειναι που πυροδοτησε ολη την εμπαθεια που αναφερεις.
Σε περιπτωση που δεν ξερεις Αγγλικα (χωρις παρεξηγηση) σου μεταφραζω
"Αλλα αν δεν εχεις μυαλο, κρατα τα σχολια για τον εαυτο σου"
Τετοια κουβεντα δεν την εχει πει κανεις στην παρεα και ηλθε η κυρια, να κανει την αρπαχτη της και επιτιθεται.
Οσο για την εμφανιση: Συμφωνω οτι στις φωτογραφιες φαινεται super, ομως ειναι 100% φτιαγμενη.
Τι εννοω : Ο πλαστικος εχει κανει θαυματα. Ειδα την ταινια της "Barcelona in love" και το κοριτσακι που παιζει εκει, δεν εχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την γυναικα στις φωτογραφιες.
Εαν πας μαζι της θα χαρουμε να διαβασουμε την κρητικη σου και να εχουμε πιο σφαιρικη αποψη.
Mε απλά λόγια είσαι σαν την πρώτη γραμμή μπαίνεις στην 'μαχη' χωρις να ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις μπορει να την 'φας' αλλά μπορεί και να βγεις κ νικητής.Πάντως αν συμβεί το 2υτερο όλοι θα σε φωνάζουν 'Ηρωα"
Μπα....εγώ αποκαλώ ήρωες κάτι τύπους που γαμάνε μπαλότσες τις οποίες πληρώνουν και από πάνω !!!!
Κάτι σαν τον Άγνωστο Σαβουρογάμη ένα πράγμα...