Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 322K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιος θελετε να μας κανει το Πασχαλινο τραπέζι


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    23

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Μηνύματα
54.900
Like
57.922
Πόντοι
12.756
λέω να πετάξω 2 ρυζογκοφρέτες στα κάρβουνα τώρα που έχει καλό καιρό να δοκιμάσω και το μπάρμπεκιου
αλοιψου και εσυ με λιγο λαδακι και μπες στην θρακα:coffee:
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
6.350
Κριτικές
11
Like
17.383
Πόντοι
3.846
Γιατί ντρέπεται να ρωτήσει ο ίδιος; Νομίζω συνήθως βάζουν ένταμ ή γκούντα. Γενικά το τυρί στη γέμιση τορτελινίων δεν είναι να το πάρεις στα σοβαρά για αυτό παίζει από πάνω φρεσκοτριμμένο Πεκορίνο Αμφιλοχίας.
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
10.004
Κριτικές
32
Like
23.821
Πόντοι
15.446
Πήρα μπαρμπούνια και θα τα κάνω σαβόρο, σαλάτα τόνο και μπύρα Κάιζερ
2025-04-13_14-23-44-586.jpg

1. από Ρέντη
2. δεν τα τηγανίζω από τις 2 μεριές :grin:
 

aidiogliftis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Μηνύματα
1.236
Like
4.426
Πόντοι
456
Πήρα μπαρμπούνια και θα τα κάνω σαβόρο, σαλάτα τόνο και μπύρα Κάιζερ
2025-04-13_14-23-44-586.jpg

1. από Ρέντη
2. δεν τα τηγανίζω από τις 2 μεριές :grin:
Ωραίος, βάλε μπόλικο δεντρολίβανο.
Έχεις φάει όμως αναφορά για την μπύρα.
Μπύρα με ψάρια ρε μαν? απόσταγμα θέλει το ψάρι, αντε και καμιά ρετσίνα.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom