athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 58.115
- Πόντοι
- 12.756
ενταξει θα ειμαστε σε επαφηΞέρω έναν καλό σχεδιαστή ιστοσελίδων![]()

ενταξει θα ειμαστε σε επαφηΞέρω έναν καλό σχεδιαστή ιστοσελίδων![]()
Ναιο @dimigoall δεν ειναι σιγουρος για το διπλο με τον ΜΠΑΟΚ σημερα ..
Θες να τον κραταω εγω και να τον χτυπας εσυ και να αλλαζουμε ανα 15 λεπτα ;; ή λες να μην αντεξει ουτε τόσο ;![]()
η αλλη λεει ομως οτι ειναι 10 φορες παραπανω δουλεια απο το εργοστασιο γιατι λεει πρεπει να δημιουργαςοχι ακομα![]()
θα ιδρωσω,θα ματωσω,αλλα θα τα καταφερω πιστευω με την κουρασηη αλλη λεει ομως οτι ειναι 10 φορες παραπανω δουλεια απο το εργοστασιο γιατι λεει πρεπει να δημιουργας![]()
ΔΕΝ έχει τελειώσει ΤΊΠΟΤΑ στην κούρσα του πρωταθλήματοςο @dimigoall δεν ειναι σιγουρος για το διπλο με τον ΜΠΑΟΚ σημερα ..
Θες να τον κραταω εγω και να τον χτυπας εσυ και να αλλαζουμε ανα 15 λεπτα ;; ή λες να μην αντεξει ουτε τόσο ;![]()
το εχετε παρει και εγω παλευω για δευτερη θεσηΔΕΝ έχει τελειώσει ΤΊΠΟΤΑ στην κούρσα του πρωταθλήματος![]()
μονο αληθειες,ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ απο μενα
η αλλη λεει ομως οτι ειναι 10 φορες παραπανω δουλεια απο το εργοστασιο γιατι λεει πρεπει να δημιουργας![]()
έχω κάνει 2 πορείες για να έχεις υπόψη σουΚαλά ρε μαλακες ...τι περιμένατε να διαβάσετε στην β'παραγραφο;
Ότι έκανε πορεία 14χλμ ο συναγωνιστής @Saul στο χιόνι, περίπου όπως ο Σταλόνε στο Ρόκυ όταν προετοιμαζόταν για να κοντραρει τον Ντραγκο;
Για τη Τεταρτη εννοειςτο εχετε παρει και εγω παλευω για δευτερη θεση![]()
Άκυρο...δεν έπρεπε να σε πάρουν στο Ρόκυ αλλά στο Ράμπο....έχω κάνει 2 πορείες για να έχεις υπόψη σου
και 4 βολές
Κι εγώ ρε!το εχετε παρει και εγω παλευω για δευτερη θεση![]()
εσύ πόσες βολές έκανες μανΆκυρο...δεν έπρεπε να σε πάρουν στο Ρόκυ αλλά στο Ράμπο.....
4 μόνο στο κέντρο έκανα ρε Γιώτα Ευτυχία .εσύ πόσες βολές έκανες μαν![]()
γιατί μετά ξανά έκανες?4 μόνο στο κέντρο έκανα ρε Γιώτα Ευτυχία .
Τι κασέρια μαν ?Ομελέτα με μανιτάρια,κρεμμύδι ,ζαμπόν σε φέτες κι ελιές.
Σαλάτα ντομάτα με μπόλικο κρεμμύδι .
Τυριά ,κασερια
ρε κατακαημενε μελενιε,ζαχαρουλη,απατεωνισκε,εριξα χειρομβοβιδες αμυντικες,επιθετικες,εκανα βολες κεντρο,μοναδα,εκανα σκηνακια,βραδυνες πορειες,ημερησιες,οδηγησα με φωτα πολεμου στο σταγιερ..γιατί μετά ξανά έκανες?