fysarmonika
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2015
- Κριτικές
- 7
- Like
- 5.282
- Πόντοι
- 1.336
Πιπογυρα μονο
Πιπογυρα μονο
Για να μη σπαμάρω την ημερήσια ΕνημέρωσηΚαι τι σε έκανε ρε τύπε να το ποστάρεις εδώ που τρώμε ?
Έχει ειδικό section για το squirtingΓια να μη σπαμάρω την ημερήσια Ενημέρωσηκαι δεν ταίριαζε αλλού
ΟΧΙOΧΙ γιγας
ΝΑΙ
ΝΑΙΌχι μισοφέγγαρο
ΟΧΙ
Βραδινό
Μπριζόλα Μοσχαρίσια Γάλακτος
Πστάτες Τηγανιτές
Σαλάτες
Τυριά Κίτρινα
Κόκα Κόλα
Ψωμί Μετσοβίτικο / Ακριβό.
Ναι αλλά ο τύπος έδωσε οδηγίες για γρανίτες με squirting, οπότε ίσως ταιριάζει και στο νήμα ...Έχει ειδικό section για το squirting
Αυτά τρώγονται ζεστά , γρανίτες και μαλακιες στους ΕσκιμώουςΝαι αλλά ο τύπος έδωσε οδηγίες για γρανίτες με squirting, οπότε ίσως ταιριάζει και στο νήμα ...
Πω ρε πούστη , τετραπλό2 τοστ με τετραπλό τυρί και ζαμπον 2 αυγά βραστα χυμο σε λίγο καφε
Nαι απομόνωση και ζουρλομανδύαΠω ρε πούστη , τετραπλό
Ο Πάνος τι έγινε μαν , τον μαζέψανε ?![]()
Μπορεί να γίνεται χαλβαδόγερος σαν εμένα. Τώρα το πιστεύεις/ετε ή όχι όντως αγόρασα ~ 2 Μεταξουργεία ~3.5 κιλά χαλβά. Μπορεί να έρθει και κανείς μεθαύριο, αλλά και πάλι τον κόβω σε κομμάτια να διατηρηθεί στο ψυγείο για τα βραδυνά τσαγοχαμόμιλα για εβδομάδες.Ο Πάνος τι έγινε μαν , τον μαζέψανε ?![]()
Στείλε καλαμάρια χταπόδια και γαρίδες φίλε ΝτούνταΜπορεί να γίνεται χαλβαδόγερος σαν εμένα. Τώρα το πιστεύεις/ετε ή όχι όντως αγόρασα ~ 2 Μεταξουργεία ~3.5 κιλά χαλβά. Μπορεί να έρθει και κανείς μεθαύριο, αλλά και πάλι τον κόβω σε κομμάτια να διατηρηθεί στο ψυγείο για τα βραδυνά τσαγοχαμόμιλα για εβδομάδες.
Σου στέλνω IBAN να σπρώξεις το έμβασμα Ντούντα@dimigoall θες 48Ε αλλά από βδομάδα
Α μάθε μαζί με το σώγαμπρο @athinaios44 κάτι άλλο: κάποτε μπήκε ο Λίλας στο νήμα της Χατζή και με έκραξε ότι πάω κάδο, επομένως είχε την "καλή θέληση" να στείλει έμβασμα ώστε να πληρώσει τα έξοδα της συνεύρεσης
Του ανταπάντησα να δώσει ο ίδιος λογαριασμό ώστε να του πληρώσω επιβήτορα μπας και ηρεμήσει (μαζί και το φόρουμ γιατί συνεχώς μπαχάλευε νήματα)...
Δυστυχώς τα δώρα κι αν έπεσαν αργότερα η Ελενίτσα με "παράτησε"έτσι χάρηκαν ορισμένα τομάρια κι αυτός είναι ο λόγος που έχω μουλαρώσει, λοιπόν ΓΚΡ τώρα για 48ωρες, σε 28 ημέρες έχω και πρεμιέρα στα φιορδ της Νορβηγίας
![]()