ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.809
- Πόντοι
- 5.006
Κισμετ? Υγιεινής?
Ρε μλκ τι πίνεις πρωί πρωί και δε μας δίνεις?
![Tooth :tooth: :tooth:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tooth.gif)
Κισμετ? Υγιεινής?
Ρε μλκ τι πίνεις πρωί πρωί και δε μας δίνεις?
Όχι μαν το σπασα σήμερα.Mετράνε ζόρικα τα ουράνια μπιφτέκια τιτανοτεράστιε. Το σαγανάκι ήταν από ταλαγάνι;
Μαν, μπουγατσα χωρίς κανέλα, τζατζίκι χωρίς σκόρδο....Kαλημερα ζεστη ζεστη μπουγάτσα η καλύτερη
Αλλεργία τυπεΜαν, μπουγατσα χωρίς κανέλα, τζατζίκι χωρίς σκόρδο....
Πόσο τον πλήρωσες άρχοντα?Πρωινό..
Χυμό από Δαμάσκηνα
Κασερόπιτα - Οχι Μπουγάτσα με τυρί
Καφέ Φρέντο Καπουτσίνο - Ακριβό / Οχι φτηνό.
3,8Πόσο τον πλήρωσες άρχοντα?
το έχω δοκιμασει ήδη, τζίφος, ίσως επειδή ήταν βιολογική να μην ειχε τα επιθυμιτα αποτελέσματαΠαντζαροσαλάτα
Σαλάτα πράσινη
δενν, λίγο τα όσπρια, αλλα χαμιλά κ αδυνατα αποτελέσματα, εγω χρειάζομαι ογκο αερίων![]()
Οι 5 κατηγορίες τροφών που μας προκαλούν… αέρια
Είναι αναμφίβολα μια ντροπιαστική στιγμή, όμως οι ειδικοί τονίζουν ότι τα αέρια είναι μια απόλυτα φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού μας.www.onmed.gr
Τυπε, πιες μια καθαρτικη λεμονιτα και μολις σου ερθει καντα επάνω σου. Θα αδειασει ολο το μαγαζι.δενν, λίγο τα όσπρια, αλλα χαμιλά κ αδυνατα αποτελέσματα, εγω χρειάζομαι ογκο αερίων
Ουτε σε σκυλί μην το δωσεις. Πετα το.Μακαρόνια με Ομελέτα πηγαίνει ;
Τσουχτή Μάνης πανούληΜακαρόνια με Ομελέτα πηγαίνει ;
Kαλημερα ζεστη ζεστη μπουγάτσα η καλύτερη
Μάζεψε τον τον αυλικο σου γιατί έχει προ πολλού περάσει τα εσκαμμένα...Τσουχτή Μάνης πανούλη![]()
Μάζεψε τον τον αυλικο σου γιατί έχει προ πολλού περάσει τα εσκαμμένα...
Τον ταϊζω τέτοια εδέσματαΜάζεψε τον τον αυλικο σου γιατί έχει προ πολλού περάσει τα εσκαμμένα...