Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 34.138
- Πόντοι
- 28.246
Ναι ρε θειο. Αν μου δωσει θα στο δωσω εσενα κρυφα. Μην του το πεις ομως και μουλαρωσει. Εμένα με εχει παρει με καλο ματι.Τον ρώτησες σοβαρά?![]()
Ναι ρε θειο. Αν μου δωσει θα στο δωσω εσενα κρυφα. Μην του το πεις ομως και μουλαρωσει. Εμένα με εχει παρει με καλο ματι.Τον ρώτησες σοβαρά?![]()
Και εμειςμε ζουμι τα τρωμε αλλα δεν τα ονομάζουμε οπως να ναι και ουτε τα συνοδευουμε με παπατες τηγανητες.. Γινε ανθρωπος
Ε ναι.Αναφορα για το συνδιασμό ρυζιου με γαλα
Γιατι; Θελεις να μας τρελανετε περισσοτερο;ψηφοφορια για τα γιουβαρλακια να αποφασισει ο κοσμος το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να το προσπερασουμε ετσι με 2-3 ποστ πιστευω![]()
Ρεζ, ξεχασα. Ο χοντρος εχει μανουριασει και στεκεται διπλα σου πρωτος και καλυτερος να βρεις το δικιο σου σχετικα με την νεα τιμωρια. Τι πηρε αραγε ως αντάλλαγμα;ψηφοφορια για τα γιουβαρλακια να αποφασισει ο κοσμος το θεμα ειναι πολυ σοβαρο για να το προσπερασουμε ετσι με 2-3 ποστ πιστευω![]()
ουτε η φασολαδα ειναι σουπα?Γιατι; Θελεις να μας τρελανετε περισσοτερο;
Δεν υπαρχουν γιουβαρλακια σουπα Αν ειναι ετσι να πκυμε κσι την φασολάδα, φασολοσουπα, την πολτοποιεις και την κανεις και βελουτε.
μαλλον για φετος θεωρει εμποδιο την αεκ και οχι τον παοκ (και πολυ σωστα) και το παει φαση ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου κλπ κλπΡεζ, ξεχασα. Ο χοντρος εχει μανουριασει και στεκεται διπλα σου πρωτος και καλυτερος να βρεις το δικιο σου σχετικα με την νεα τιμωρια. Τι πηρε αραγε ως αντάλλαγμα;
τι γαλα?Ενδιαφέρον νήμα !! Να σαι καλα αγαπη ευχαριστώ για το ταγκ
Λοιπον τπτ το ιδιαίτερο στήθος κοτοπουλο, ρυζι κ ενα ποτηρι γάλα!!![]()
Θα την πληρώσει η Αεκ αυτην την πουστια. Το τραβηξε πολυ. Θα μου προκαλέσει εντυπωση αν δεν την πληρωσει απο φετος. Την εχει και άχτι και ο χοντρος... Θα σου φτιαξει καλα την δουλειά.μαλλον για φετος θεωρει εμποδιο την αεκ και οχι τον παοκ (και πολυ σωστα) και το παει φαση ο εχθρος του εχθρου μου ειναι φιλος μου κλπ κλπ
Φρέσκο ρε που το αρμεξε απο την γιδα μονη της.τι γαλα?
τιμπα μια αναφορα![]()
Γιατι; Θελεις να μας τρελανετε περισσοτερο;
Δεν υπαρχουν γιουβαρλακια σουπα Αν ειναι ετσι να πούμε και την φασολάδα, φασολοσουπα, την πολτοποιεις και την κανεις και βελουτε.
τρέχαμε να πουλήσουμε Λιβάι ρε θείο, που να τα προλάβουμε όλα?Θα την πληρώσει η Αεκ αυτην την πουστια. Το τραβηξε πολυ. Θα μου προκαλέσει εντυπωση αν δεν την πληρωσει απο φετος. Την εχει και άχτι και ο χοντρος... Θα σου φτιαξει καλα την δουλειά.
Οταν ξεκαθαρισει το κλιμα με τα γιουβαρλακιαΣε εμενα θα στειλεις;
Τέτοιοτι γαλα?
τιμπα μια αναφορα![]()
δειτε παιδια θα σας σωσω παλι εγω...Οταν ξεκαθαρισει το κλιμα με τα γιουβαρλακια![]()
στηριζω...τσιμπα μια αναφοραδειτε παιδια θα σας σωσω παλι εγω...
λοιπον
αυτα τα γιουβαρλακια δεν ειναι σουπα
![]()
αυτα τα γιουβαρλακια ομως ειναι σουπα
![]()
επισης να πω και αυτο πιστευω οτι θα επρεπε να με πληρωνει το σαιτ για να γραφω![]()