Hatzo32
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2024
- Like
- 520
- Πόντοι
- 81
Μονο αν ειναι στο φουρνο... μπορει να κανω την καρδια μου πετρα και να την φαω...χαχαΦασολαδα με λουκανικα.
Μονο αν ειναι στο φουρνο... μπορει να κανω την καρδια μου πετρα και να την φαω...χαχαΦασολαδα με λουκανικα.
Ενα αρνακι τι ειναι?!ωρε.....θα ανεβει η τιμη του κρεατος απο δευτερα....εισαι για τα αρνακια ενα πασχα μονος σου ρε αδερφε
Προσέχω μαν, είμαι εγκρατής και λιτοδιαιτος ως άνθρωπος...Τυπε γιατι τοσο υγιεινα???Εισαι τιποτα αθλητης???
οταν μιλας στον αδερφο ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΤΥΠΕ!!!!!!!Ενα αρνακι τι ειναι?!
Πολυ???
Λεω οτι ενα αρνακι γαλακτος ειναι για να μου ανοιξει την ορεξη... για να τσακισω το κοκορετσακι μετα χαχαχαοταν μιλας στον αδερφο ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΤΥΠΕ!!!!!!!
μην εισαι αυθαδης
Δεν πιστευω να εχει τιποτα μανιταρια και ροκες και πρασιναδα η πιτσα πανω??!!Προσέχω μαν, είμαι εγκρατής και λιτοδιαιτος ως άνθρωπος...
Δωδεκαρι το λιγότερο για τον αδερψο Αντζελο. Ουτε γραμμαριο παρακατω.οταν μιλας στον αδερφο ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΡΝΑΚΙ ΤΥΠΕ!!!!!!!
μην εισαι αυθαδης
Όχι ρε μαν, κατσίκα είμαι.?Δεν πιστευω να εχει τιποτα μανιταρια και ροκες και πρασιναδα η πιτσα πανω??!!
Όχι ρε μαν, κατσίκα είμαι.?
Σαλάμια, μπέικο, πεπερονι, κασερια και ανανά, αυστηρά...
Φρεσκο ανανα ή τιποτα κονσερβα???Όχι ρε μαν, κατσίκα είμαι.?
Σαλάμια, μπέικο, πεπερονι, κασερια και ανανά, αυστηρά...
Το μισό μαγαζι κλείσαμε,να είναι κσι τα κρέατα ελεύθεραΔωδεκαρι το λιγότερο για τον αδερψο Αντζελο. Ουτε γραμμαριο παρακατω.
Όχι ρε μαν, έτσι το γραψα για να τσιμπήσει ο τρουμπακης από πάνωΦρεσκο ανανα ή τιποτα κονσερβα???
ωρε πουστη....και οι κτηνοτροφοι ειναι στα μπλοκα.....θα πεινασουμε απο δευτερα.Το μισό μαγαζι κλείσαμε,να είναι κσι τα κρέατα ελεύθερα
Nτροπη αδελφέωρε πουστη....και οι κτηνοτροφοι ειναι στα μπλοκα.....θα πεινασουμε απο δευτερα.
αυριο 8 η ωρα παω μεγαλο σκλαβενιτη πασαλιμανι να δεσμευσω κρεατα
Να κάνουμε απο τωρα κουμαντο και για Τσικνοπεμπτη να προλάβουμε αδερφούλη..ωρε πουστη....και οι κτηνοτροφοι ειναι στα μπλοκα.....θα πεινασουμε απο δευτερα.
αυριο 8 η ωρα παω μεγαλο σκλαβενιτη πασαλιμανι να δεσμευσω κρεατα
μπα το χασαμε....αν βρεθει κανα κοτοπουλο για κυριακη πασχα μονο λαθραιοΝα κάνουμε απο τωρα κουμαντο και για Τσικνοπεμπτη να προλάβουμε αδερφούλη..
Ταλαιπωρια.μπα το χασαμε....αν βρεθει κανα κοτοπουλο για κυριακη πασχα μονο λαθραιο
Κάτσε να μας πει πρωτα, ντόπιος ο ανανας?
φερτε κουμπια να παταω αναφορες μεχρι το τελος του κοσμου