Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.627
- Πόντοι
- 12.756
Ωωωπ λάθος νήμα τυπε
πουτσα που θες εσυ πουτανακι
Ωωωπ λάθος νήμα τυπε
Μη βρίζεις μανΠαϊδάκια χοντρο μπριζόλες λουκάνικα Τζολια τυροψωμα σαλάτες μπιφτέκια κρασια πω ρε πουστη
Ε ταβέρνα είμαι ρε τυπε μαγουλαΑυτό είναι μενού από ταβέρνα ρε τυπε
Δεν θα την ξέρει την περιοχή, είναι από τζάκι. Μάλλον κατάλαβε "μάγουλα" και αναρωτιέται τι εννοείς...Ε ταβέρνα είμαι ρε τυπε μαγουλα
Ολα καλα ,για τον κουραμπιε εφαγες αναφοραΚλασσική Κυριακή :
Χοιρινές Μπριζόλες λαιμού στην ψησταριά.
Πατάτες τηγανητές ψιλοκομμένες και ξεροψημενες.
Ψωμί ψημένο.
Σαλάτα λάχανο και φέτα Βυτίνας.
Για σβησιμο τελείωσα το μπουκάλι με το αγιοργειτικο.
Για τη χώνεψη κουραμπιές κλασσικός και εσπρεσακι.
Είχαν τελειώσει τα μελομακάρονα με σοκολάτα και είχε κλείσει ο φούρναρης. Δεν θα επαναληφθεί, μετάνιωσα ηδηΟλα καλα ,για τον κουραμπιε εφαγες αναφορα
Μαν, δεν πικρίζει η ρίγανη που τη βάζεις πριν το ψήσιμο?Κλασσικη Κυριακη
Μπαααααααα φευγει με τα ζουμια και μενει οσο πρεπειΜαν, δεν πικρίζει η ρίγανη που τη βάζεις πριν το ψήσιμο?
Respect...Σαλάτα λάχανο και φέτα Βυτίνας.
άλλη μια αναφορά και από 'μένα...Είχαν τελειώσει τα μελομακάρονα με σοκολάτα
Δεν κατάλαβα το λόγο της αναφοράς. Που τελείωσαν τα μελομακάρονα με σοκολάτα ή που ειχα πάρει εξ αρχής μελομακάρονα με σοκολάτα?άλλη μια αναφορά και από 'μένα...
Κωλομπαραδες μαν αστουςΔεν κατάλαβα το λόγο της αναφοράς. Που τελείωσαν τα μελομακάρονα με σοκολάτα ή που ειχα πάρει εξ αρχής μελομακάρονα με σοκολάτα?
Παρακαλώ διευκρινηστε
Τελικά νομίζω πως δεν μπήκες άδικα στη λίστα....Μεσημεριανό..
Γεμιστη Μελιτζανα
Μπιφτέκια στη Σχάρα
Καρμπονάρα
Coca Cola Αυθεντική με τις 60 κουταλιές ζάχαρη.
Μελομακαρονα με σοκολατα
Ρε αδερφέ τζιπικασο, σοκολάτα στο μελομακάρονο? φάε μια κρέπα άμα θες μερεντες...Δεν κατάλαβα το λόγο της αναφοράς. Που τελείωσαν τα μελομακάρονα με σοκολάτα ή που ειχα πάρει εξ αρχής μελομακάρονα με σοκολάτα?
Παρακαλώ διευκρινηστε
Δεκτό. Κατάλαβα το λάθος μου και δεν θα το επαναλάβω.Ρε αδερφέ τζιπικασο, σοκολάτα στο μελομακάρονο? φάε μια κρέπα άμα θες μερεντες...
Έχει η συνταγή σιρόπια, κανελλες, γαρύφαλλο, καρυδακι κλπ και πάει η μαλακια η σοκολάτα και τα καλύπτει, τι το θες το λοιπόν το μελομακάρονο, φάε έναν παξαμα με σοκολάτα να σου ρθει και πιο φτηνά.
Μελομακαρονα ;Κλασσική Κυριακή :
Χοιρινές Μπριζόλες λαιμού στην ψησταριά.
Πατάτες τηγανητές ψιλοκομμένες και ξεροψημενες.
Ψωμί ψημένο.
Σαλάτα λάχανο και φέτα Βυτίνας.
Για σβησιμο τελείωσα το μπουκάλι με το αγιοργειτικο.
Για τη χώνεψη κουραμπιές κλασσικός και εσπρεσακι.