Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.417
- Πόντοι
- 12.756
Παπάρα στο λαδοξυδο με τα πατζαρια. Μην εισαι τοσο πολιτικαλ κορέκτ.
απαράδεκτος , ακόμα χειρότερα
Παπάρα στο λαδοξυδο με τα πατζαρια. Μην εισαι τοσο πολιτικαλ κορέκτ.
Η παπαρα στο παρθενο ελαιόλαδο είναι γνωστή στα πέρατα του κόσμου.απαράδεκτος , ακόμα χειρότερα
συγχωρησε μόνο επειδη προτεινεις καλά κλασσικα μαγαζια φαγητου ..Η παπαρα στο παρθενο ελαιόλαδο είναι γνωστή στα πέρατα του κόσμου.
Ευχαριστώ νιπλη και ζητάω ταπεινά συγγνώμη αλλά όταν βλέπω το λαδοξυδο στη γαβάθα με τα πατζαρια, θέλω να κάνω μακροβούτι με μάσκα και αναπνευστήρασυγχωρησε μόνο επειδη προτεινεις καλά κλασσικα μαγαζια φαγητου ..
Αυτο εχω μόνο να σου πω
πρεπει να μπει φυλακη αυτος που ανακαλυψε τα πατζαρια οτι τρώγονταιΕυχαριστώ νιπλη και ζητάω ταπεινά συγγνώμη αλλά όταν βλέπω το λαδοξυδο στη γαβάθα με τα πατζαρια, θέλω να κάνω μακροβούτι με μάσκα και αναπνευστήρα
Τα πατζαρια γαμάνε.πρεπει να μπει φυλακη αυτος που ανακαλυψε τα πατζαρια οτι τρώγονται
H διαφορα μας είναι ότι εσύ δίνεις προτεραιότητα εκεί,ενώ εγώ όχι.δε θέλω να σου προκαλέσω πολιτισμικό σοκ αλλά......
τώρα πια υπάρχει το ίντερνετ.....η πληροφορία δεν περιορίζεται ανάμεσα στον παπαδάκη και την μενεγάκη
Γιατί αυτό;πρεπει να μπει φυλακη αυτος που ανακαλυψε τα πατζαρια οτι τρώγονται
Ιδανικα το πατζάρι να έχει και τα κοτσάνια και τα φύλλα του...χάνεται η μισή γεύση αν τα πετάξεις.Παπάρα στο λαδοξυδο με τα πατζαρια. Μην εισαι τοσο πολιτικαλ κορέκτ.
Έχω φίλτρο ;-)Βρύσης νερό μη σε χαλάσει μαν
Στα παραδοσιακά μέσα υπάρχουν όρια στην παπαρολογια γιατί οι επιλογές είναι λιγότερες και έχουν ένα ειδικό βάρος.
Εσάς κάτι σας έχω ρωτήσει.Ισως δεν αντεχουν ολα τα μελη το σκορδο.Να μας πει ο @Νίπλης πως το προτιμαει
Δεν σε εγραψα στην ιγκνορ μουΔεν θυμαμαι,για πεςΕσάς κάτι σας έχω ρωτήσει.
παραλίγο να τυφλωθώΕγκεφαλικο ο Σαουλ
Δεν σε εγραψα στην ιγκνορ μουΔεν θυμαμαι,για πες
Antipatzaritsas και εγώ. Κακώς τα βγάλαμε μέσα από τη γη.πρεπει να μπει φυλακη αυτος που ανακαλυψε τα πατζαρια οτι τρώγονται
Συμφωνώ και επαυξάνω!πρεπει να μπει φυλακη αυτος που ανακαλυψε τα πατζαρια οτι τρώγονται