Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.248
- Πόντοι
- 12.756
Δεν σε ειπε χοντρο ομως,λες να ξεχασε
εγω ομως δεν ξεχνω οτι δεν με υποστηριξες
Δεν σε ειπε χοντρο ομως,λες να ξεχασε
δηλαδή για να καταλάβωμπαααα δυσκολο
Ουτε εσυ σε υποστηριξες,εδω που τα λεμεεγω ομως δεν ξεχνω οτι δεν με υποστηριξες
σε εχω για πιο πανω...δηλαδή για να καταλάβω
μπορεί ο μπαρόκ να είναι χειριστής ταμειακής του πεθερού αλλά δε μου τόχεις εμένα να είμαι ταμείας στο σκλαβενίτη?????
οταν θα ψαχνεις βυσμα για να σβησεις το προστιμο του αυτοκολλητου θα τα πουμεΟυτε εσυ σε υποστηριξες,εδω που τα λεμε
μεχρι ταμιας Γκουντις .. και υποκαταστημα σε καμια Εθνικη οδο ...σε εχω για πιο πανω...
στα τυριά? τα σαλάμια?σε εχω για πιο πανω...
Mην εισαι φτηνιαρης,αν χρειαστω βυσμα θα ειναι για μεγαλες μπιζνες.Αλλιως δεν ενοχλωοταν θα ψαχνεις βυσμα για να σβησεις το προστιμο του αυτοκολλητου θα τα πουμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μεχρι ταμιας Γκουντις .. και υποκαταστημα σε καμια Εθνικη οδο ...
Οχι ρε συ,θα τα καταβροχθιζεις.Στα σαμπουαν-αφρολουτρα ισως,εκει θα εισαι ακινδυνοςστα τυριά? τα σαλάμια?
στα τυρια γτ ψαχνεις καμια γρια να σε φροντισει...στα τυριά? τα σαλάμια?
2ευρο καποτε τωρα εχουν το πλαστικο που μπαινει μεσατο ιδανικό πόστο για μένα είναι έξω στα καρότσια να βοηθάω τον κόσμο να βάλει το 2ευρο στο καρότσι
το δίευρο θα το δίνουν σε μένα πριν πάρουν καρότσι2ευρο καποτε τωρα εχουν το πλαστικο που μπαινει μεσα
Σε λίγο δε θα χει καθόλου καρότσι αφου για να γεμισει στο ταμείο θα θες ένα χιλιάρικο2ευρο καποτε τωρα εχουν το πλαστικο που μπαινει μεσα
ανεργος θα μεινεις...το δίευρο θα το δίνουν σε μένα πριν πάρουν καρότσι
κακοηθειες...Σε λίγο δε θα χει καθόλου καρότσι αφου για να γεμισει στο ταμείο θα θες ένα χιλιάρικο
Eλπιζω να μην εννοεί ότι έχει εντερικά προβλήματα με το γάλα...Πιο καλή γεύση του καφέ πιθανόν
Όλα μέσα...Πιτσα, μακαρονια, ή σουβλακια εχει αποψε. Ακομα δεν εχω αοοφασισει.
Γλυκό από γλυκό έχει διαφορά...Ίσως γιατί "Η ουσία καζεΐνη που περιέχει το γάλα, όταν έρθει σε επαφή με την καφεΐνη, τότε πήζει και δημιουργεί μια μάζα που προκαλεί φούσκωμα, στομαχόπονο και κοιλιακές διαταραχές"
Πηγή: ίντερνετ
Για μένα παντως αρκεί και μόνο που αλλοιώνει τη γεύση του καφέ. Όπως και η ζάχαρη.
Αν και όταν ήμουν νεαρός και αμυαλος επινα γλυκό φραπογαλο.
Να δοκιμάσεις και κους κους Μακεδονίας με αυγα και γαλα...καμμία σχέση με το ελαφρύ το μεσανατολιτικο.Για βράδυ τραχανά