Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.925
- Πόντοι
- 3.656
όχι έχουμε σχέση κανονικήΕίναι το πουτανακι σου τύπε ?
όχι έχουμε σχέση κανονικήΕίναι το πουτανακι σου τύπε ?
Μην ασχολείσαι με εμένα μαν εάν σε κόβει το στριγκακι πήγαινε τριψου άλλουΒρε τραβά από δω θα μας πεις τι θα κάνουμε
κουραμπιέδες δεν τρώω δε μαρέσουν μου φέρνουν βήχαστη φυλακη θα εχει και κουραμπιεδες
Βάλτο στο πάτο σου θα σου αρεσει,και επίσης μλκ πρεζάκια δε σε έχω πει ποτέ για αυτό τραβα γαμησου άλλη μια φοράΜην ασχολείσαι με εμένα μαν εάν σε κόβει το στριγκακι πήγαινε τριψου άλλου
Δε τρέχει καστανο μαν
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ήρεμα μεν, εδώ είμαστε για χαβαλε και πλάκα. Έχει τόσα νήματα για μαδομουνι
Κλαίω ρε πουστη περισσότερες πιθανότητες έχει πάντως να συμβεί αυτό παρά η ιστορία του τυπουοχι τυπε , αν ειναι δυνατον , και μιάς που μου το θυμισε ακου αυτο που μου ειχε τυχει πριν κανα μηνα
Ειμαι στο μελι λαδι , ειναι μπροστα μου ενας τυπος με τατουαζ , νοικοκυραίος φαινοταν και τιμιος , και λεει στον ψηστη εκει βαλε μου μιση πίτα , οτι εχει μεινει πισω στην λαμαρινα απο φυρα απο κοψιμο του γυρου, τριψε και τις σχαρες
και οτι βγαλει βαλτα σε ενα κουτακι , στην μιση πιτα βαλε μου και 4 λεμόνια (τσαμπα δεν ειναι αυτα ; , ναι του απανταει ο ψηστης , βάλε τοτε του λεει ) , μετα τον ρωταει , εχει επιστρεψει κανεις φαγητο ή καμια παραγγελια που δεν πηγε ; οχι του απανταει ο ψηστης... κριμα λεει ο δικός μου..
Τιποτα απο αυτα που αφηνουν οι πελατες απο τα πατια ; αυτα τα κρεμμυδια που δεν τρωνε ; καμιά μασημενη μπουκια που την εφτυσαν επειδη ειχε κοκκαλο ; ναι λεει ο ψηστης , κατι θα βρουμε , βάλε του λεει ο δικος μου οτι βρεις..
Του δινει ο ψηστης ενα κουτακι σαν και αυτο που βαζουν τα δακτυλιδια οι χρυσοχόοι και του λεει 3 ευρω .. 3 ΕΥΡΩΩΩ λεει ο δικός μου μπροστα μου , και εκει μπαινω εγω στο παιχνιδι , κανω ειδικο σημα με το ματι και μετα με τα χερια σημαδι οπως ο Αταμαν οταν τους λεει να παιξουν αμυνα 3 ,
και το πιανει ο ταμειας και του λεει - Κερασμενα αδερφε
Και κοιτα να δεις συμπτωση
Την επομενη μερα παω σουπερ και βλεπω στο ταμειο μπροστα μου τον ιδιο τυπο με ενα μπουκαλι περδικα και τις τσεπες τους γεματες φυστικια (μαλλον ειχε ανοιξει την συσκευασια και τα ειχε βαλει εχει χυμα) τον ειδε ο ταμίας , κανω παλι νόημα και σκαει σεκιουριτι , του λεει αλτ-τι-σι κτλ
και λεω εγω , -Αφηστε τον ρε μουνια , δεξιος πρεπει να ειναι , δικό μας παιδι , οτι ειναι θα πληρωθει , και του δινω μια σπρωξια και του λεω -Τρεξε πουστη να φυγεις σε καλυπτω , και ετρεξε σαν τον γατοπαρδο και χαθηκε στα στενα της Ανω Γλυφαδας ..
Πατα μου λαικ μου σου γαμησω , μια ωρα εγραφα
Από Χριστούγεννα μόνο Σκρουτζ γουστάρουμε τυπε,του Ντίκενς όχι τον παπιαπαρατηρώ ότι το νήμα δεν διακατέχεται καθόλου από το χριστουγεννιάτικο πνεύμα
Πονοψυχος μπουρδελιαρης...Καλημέρα κύριοι, καλή Κυριακή.
Τό παρακάτω περιστατικό δυστυχώς δεν είναι τρολ αλλά αληθινό
Εχθές το βράδυ πήγα σέ γνωστή αλυσίδα πίτσας πού είναι πολύ κοντά στήν περιοχή μου για νά παραλάβω την παραγγελία μου, μπαίνοντας στο κατάστημα μπροστά μου ήταν ένας σχετικά ηλικιωμένος κύριος πού μαζί του είχε ένα μικρό παιδάκι. Ό κύριος αργούσε κάνοντας πολλές ερωτήσεις στόν υπάλληλο πίσω από τόν πάγκο, σέ κάποιες από αυτές τόν άκουσα να ρωτάει τίς τιμές πόσο κοστίζει εάν πάρει δύο πίτσες τής ποίο απλές κλπ, μου ήρθε κόμπος στο στομάχι. Ο υπάλληλος του καταστήματος κατάλαβε προφανώς τί παίζει.... τού έκανα νόημα ότι πάρει ό κύριος είναι δικά μου, γάτα τό παιδί πίσω από τόν πάγκο τού είπε ότι μόνο για σήμερα τρέχει προσφορά σέ ένα οποιοδήποτε είδος πάρεις αλλά δύο δωρεάν και μαζί τά αναψυκτικά δωρεάν.
Ό ηλικιωμένος χάρηκε πήρε τρείς πίτσες , αναψυκτικά καί δώρο..... από τό κατάστημα γλυκό. Δεν τό παίζω απλας, δεν ξέρω εάν ό ηλικιωμένος κύριος μας κοροϊδεψε, δεν ξέρω ούτε αν το έχει σύστημα, ξέρω μόνο ότι εγώ έφυγα χορτατος από την πιτσαρία και ας μήν είχα φάει, ούτε έγινα φτωχότερος με λίγα ευρώ μείον.
οχι τυπε , αν ειναι δυνατον , και μιάς που μου το θυμισε ακου αυτο που μου ειχε τυχει πριν κανα μηνα
Ειμαι στο μελι λαδι , ειναι μπροστα μου ενας τυπος με τατουαζ , νοικοκυραίος φαινοταν και τιμιος , και λεει στον ψηστη εκει βαλε μου μιση πίτα , οτι εχει μεινει πισω στην λαμαρινα απο φυρα απο κοψιμο του γυρου, τριψε και τις σχαρες
και οτι βγαλει βαλτα σε ενα κουτακι , στην μιση πιτα βαλε μου και 4 λεμόνια (τσαμπα δεν ειναι αυτα ; , ναι του απανταει ο ψηστης , βάλε τοτε του λεει ) , μετα τον ρωταει , εχει επιστρεψει κανεις φαγητο ή καμια παραγγελια που δεν πηγε ; οχι του απανταει ο ψηστης... κριμα λεει ο δικός μου..
Τιποτα απο αυτα που αφηνουν οι πελατες απο τα πατια ; αυτα τα κρεμμυδια που δεν τρωνε ; καμιά μασημενη μπουκια που την εφτυσαν επειδη ειχε κοκκαλο ; ναι λεει ο ψηστης , κατι θα βρουμε , βάλε του λεει ο δικος μου οτι βρεις..
Του δινει ο ψηστης ενα κουτακι σαν και αυτο που βαζουν τα δακτυλιδια οι χρυσοχόοι και του λεει 3 ευρω .. 3 ΕΥΡΩΩΩ λεει ο δικός μου μπροστα μου , και εκει μπαινω εγω στο παιχνιδι , κανω ειδικο σημα με το ματι και μετα με τα χερια σημαδι οπως ο Αταμαν οταν τους λεει να παιξουν αμυνα 3 ,
και το πιανει ο ταμειας και του λεει - Κερασμενα αδερφε
Και κοιτα να δεις συμπτωση
Την επομενη μερα παω σουπερ και βλεπω στο ταμειο μπροστα μου τον ιδιο τυπο με ενα μπουκαλι περδικα και τις τσεπες τους γεματες φυστικια (μαλλον ειχε ανοιξει την συσκευασια και τα ειχε βαλει εχει χυμα) τον ειδε ο ταμίας , κανω παλι νόημα και σκαει σεκιουριτι , του λεει αλτ-τι-σι κτλ
και λεω εγω , -Αφηστε τον ρε μουνια , δεξιος πρεπει να ειναι , δικό μας παιδι , οτι ειναι θα πληρωθει , και του δινω μια σπρωξια και του λεω -Τρεξε πουστη να φυγεις σε καλυπτω , και ετρεξε σαν τον γατοπαρδο και χαθηκε στα στενα της Ανω Γλυφαδας ..
Πατα μου λαικ μου σου γαμησω , μια ωρα εγραφα
Βραδυνό μπουγάτσα με κρέμα , μπουγάτσα με τυρί , μπουγάτσα με κιμά . Για σβήσιμο μπουγάτσα με μπουγάτσα
εμένα τα χριστούγεννα είναι η χειρότερη εποχή του χρόνου επειδή πρέπει να δώσω δώρα χριστουγέννων και υπόλοιπα αδειώνΑπό Χριστούγεννα μόνο Σκρουτζ γουστάρουμε τυπε,του Ντίκενς όχι τον παπια
Πολύ μπουγάτσα... Είχες ανέβει Τούμπα για το ματς? Ελπίζω να μην παρήγγειλες καλαμάκια...Βραδυνό μπουγάτσα με κρέμα , μπουγάτσα με τυρί , μπουγάτσα με κιμά . Για σβήσιμο μπουγάτσα με μπουγάτσα
Εγώ το έριξα στο κουλούρι Θεσσαλονίκης.Βραδυνό μπουγάτσα με κρέμα , μπουγάτσα με τυρί , μπουγάτσα με κιμά . Για σβήσιμο μπουγάτσα με μπουγάτσα
Πρωινό μπουγάτσα με αλοιφή τυριού , μία κομμάτα κασέρι ( ) , διπλό ελληνικό καφέ