Iso14
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.429
- Πόντοι
- 456
Πω ρε τυχερουληΑν ειναι και σπιτικα ακομα πιο καλαΛαχανοντολμαδες μισή κατσαρόλα φέτα
Πω ρε τυχερουληΑν ειναι και σπιτικα ακομα πιο καλαΛαχανοντολμαδες μισή κατσαρόλα φέτα
Η κατασταση σου ειναι μη αναστρεψιμη φοβαμαιΜεσημεριανό..
Βατόμουρα
Μούρα
Νερό Εμφιαλωμένο.
Ναι είναιΠω ρε τυχερουληΑν ειναι και σπιτικα ακομα πιο καλα
Αμ για σας τους νεους ειναι η ζωη φιλε μουΝαι είναι
Εσύ τι τσιμπησες?Αμ για σας τους νεους ειναι η ζωη φιλε μου
Μαλακιες κατι καλαμακια κοτοπουλο απο εχθες κ εφτιαξα και λιγο πουρε πατατουλα...Εσύ το τσιμπησες?
Πω ρε πουστη ταλαιπωρίαΜαλακιες κατι καλαμακια κοτοπουλο απο εχθες κ εφτιαξα και λιγο πουρε πατατουλα...
Δεν εχω χρονο αδερφε καθολου αλλα σε κανα δυο μερες θα τελειωσω με τα τρεξιματα και αραξω οποτε θα κανω τα φαγια μου σαν κανονικος ανθρωπος.Ελπιζω δηλαδηΠω ρε πουστη ταλαιπωρία
Nαι ρε μια χαρα ηταν και αυτα σε πειράζω.Δεν εχω χρονο αδερφε καθολου αλλα σε κανα δυο μερες θα τελειωσω με τα τρεξιματα και αραξω οποτε θα κανω τα φαγια μου σαν κανονικος ανθρωπος.Ελπιζω δηλαδη
Μια χαρα ειναι οι λαχανοντολμαδες μαν κτλNαι ρε μια χαρα ηταν και αυτα σε πειράζω.
Πάρε και κοκακια κρεμαΡιγατονι τέσσερα τυριά φούρνου, σαλάτα σιζαρ, λεμονάδα φαντα
Βαρούλκο μαν ?Μεζέδες από ψαρικα μίας καί σήμερα δεν έπαιξε μεσημεριανό.
Γαύρος Μαρινάτος, λακέρδα σέ ελαιόλαδο, χταπόδι ξυδατο, μπουκιες από γαλέο σκορδαλιά, σαρδέλα παστη, σαλάτα πολιτική καί διάφορα από ντομάτα αγγούρι ελιές λαδοτυρια, ψητά λαχανικά κλπ. Όλα σέ μεζέδες καί συνοδεία από ούζο Σαμαρά.
Μαλακιες κατι καλαμακια κοτοπουλο απο εχθες κ εφτιαξα και λιγο πουρε πατατουλα...
Μήπως περισσεύει και κανένα φονταν ?Πάρε και κοκακια κρεμα
Μήπως περισσεύει και κανένα φονταν ?
Ρε μαν , μετά έφτασε ο Μαραθώνας ή ήπιες και την Υλίκη μαζί ?Γαύρος Μαρινάτος, λακέρδα σέ ελαιόλαδο, χταπόδι ξυδατο, μπουκιες από γαλέο σκορδαλιά, σαρδέλα παστη, σαλάτα πολιτική καί διάφορα από ντομάτα αγγούρι ελιές λαδοτυρια, ψητά λαχανικά κλπ. Όλα σέ μεζέδες καί συνοδεία από ούζο Σαμαρά.
Τον έχει μάθει ο @Panos 1978 , πίνουν εμφιαλωμέναΡε μαν , μετά έφτασε ο Μαραθώνας ή ήπιες και την Υλίκη μαζί ?
Να κάτι τέτοια κάνουμε κι έχουμε λειψυδρία.