Αναφυλαξίας3
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαΐ 2023
- Like
- 1.801
- Πόντοι
- 216
Όποιο φαγητό σου ανεβάζει τη χοληστερίνη είναι παντελονάτο, μην τα μπερδεύεις.Πρόσεξε τι θα πεις.
Ετοιμάζομαι για σουφλέ.
Όποιο φαγητό σου ανεβάζει τη χοληστερίνη είναι παντελονάτο, μην τα μπερδεύεις.Πρόσεξε τι θα πεις.
Ετοιμάζομαι για σουφλέ.
Ένα κωλοσουβλατζιδικο είναι είχα πάει και εγώ μια αηδίαΚατάλαβα
Ναι πολυ χαλιΈνα κωλοσουβλατζιδικο είναι είχα πάει και εγώ μια αηδία
Ναι όλα τα πιροσκι καλλιθεα και σουβλάκια τα ξερω,και ψαρικά.Και εκεί έχεις φάει ρε κωλομπαρά?
αρχοντας εισαι , ΑΡΧΟΝΤΑΣΚλέφτικο με Γίδα κ πατάτες,μπύρα παγωμένη επιδόρπιο πάστα σοκολατίνα.Επαιζε κ μια αγγούροντομάτα αλλά δεν ασχοληθηκα
Κουλτουριαρης είμαι εγώ που πάω στον κινηματογράφο γιατί δεν είμαι χικικομορι να περιμένω δύο χρόνια να δω την ταινια στο σπιτι .είμαι κουλτουριάρης
Το 0% είναι για πέταμα.ελαφρυ βραδινο
γιαουρτι αγελαδιτσα 0%
καρυδια
μπαρα δημητριακων digestive
Καταδεχτηκες να πατήσεις σε αυτό το καταφύγιο της πλεμποκρατιας;Ένα κωλοσουβλατζιδικο είναι είχα πάει και εγώ μια αηδία
Δεν ήξερα καί με πήγαν, φυσικά στη πρώτη δαγκωματια σηκώθηκα και έφυγαΚαταδεχτηκες να πατήσεις σε αυτό το καταφύγιο της πλεμποκρατιας;
Καλά τους γάμησες...Δεν ήξερα καί με πήγαν, φυσικά στη πρώτη δαγκωματια σηκώθηκα και έφυγα
ψηφίζεις και ανταρσία μήπως?Κουλτουριαρης είμαι εγώ που πάω στον κινηματογράφο γιατί δεν είμαι χικικομορι να περιμένω δύο χρόνια να δω την ταινια στο σπιτι .
Κουλτουριαρης είμαι εγώ που βλέπω κάτι περσικές ταινίες στην ΕΡΤ-3 κάπως δυσπεπτες.
Ο μέντορας τα εγκρίνει αυτά ή είναι με κάνα εγκεφαλικό στο νοσοκομείο κι εσύ οργιάζεις?Βραδινό..
Χαβιάρη Oserta με κρέμα Κουνουπίδι και ζελέ απο σπαράγγια.
Ριζότο με Αχινό
Oeuf a la coque.
Γλυκό : Καραμελό Πάστα
Όχι βέβαια.ψηφίζεις και ανταρσία μήπως?
Κλέφτικο διαβάζω ...Κλέφτικο με Γίδα κ πατάτες,μπύρα παγωμένη επιδόρπιο πάστα σοκολατίνα.Επαιζε κ μια αγγούροντομάτα αλλά δεν ασχοληθηκα
για αναρχοκουμούνι μου φαίνεσαι γιαυτόΌχι βέβαια.
Καλημέρα παίδες ζεστη μόλις βγήκε σερραικον ΜΟΝΟ.