Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.742
- Πόντοι
- 6.536
Ετοιμάζεται λαίλαπα δηλαδή...Ναι για το πρωί γιατί μεσημέρι θά πάμε μάνδρα για τσιμπημα
Ετοιμάζεται λαίλαπα δηλαδή...Ναι για το πρωί γιατί μεσημέρι θά πάμε μάνδρα για τσιμπημα
Ναι φουλ 10 άτομα έχουμε κλείσει και τις κούνιες στη πλατείαΕτοιμάζεται λαίλαπα δηλαδή...
Θα φάτε και τζολια τύπεΝαι φουλ 10 άτομα έχουμε κλείσει και τις κούνιες στη πλατεία
Θα φάτε και τζολια τύπε
Ζυμαρικά που τα σερβίρουν στης ταβέρνες στη Μάνδρα
Έχει και με γεύση πίτσα και μπάρμπεκιουΤι ψιλοσώζονται ούτε ο μελισσοκόμος δεν τρώει τέτοια πράγματα
σημαδιακο ειναι.Κάτσε γιατί με μπερδεύεις τώρα.....
Ή φουρναρισα με κέρασε σήμερα κουλούρι Θεσσαλονίκης με light γαλοπούλα καί Φιλαδέλφεια, τό έφτιαξε με τά χεράκια τής μου είπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μα τόν μπουστη όλο βρίζει
Για μερεμέτια τύπε, δίπλα από τα κατσαβίδια και τη ταινία, όχι στη κουζίναάλλη μια απόδειξη ότι οι ριζογκοφρέτες είναι απαραίτητες σε κάθε σπίτι
έχει πολλές χρήσειςΓια μερεμέτια τύπε, δίπλα από τα κατσαβίδια και τη ταινία, όχι στη κουζίνα
Εμείς φταίμε που προσπαθούμε να σε κάνουμε άνθρωπο.έχει πολλές χρήσεις
μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το ψωμί στην ζωή σου
Έκανα τεστ....έχει πολλές χρήσεις
μπορεί εύκολα να αντικαταστήσει το ψωμί στην ζωή σου
μαγιονέζα δε μαρέσει μου φέρνει αναγούλα να πω την αλήθειαΕμείς φταίμε που προσπαθούμε να σε κάνουμε άνθρωπο.
Κάτσε με τις σαλάτες με μαγιονέζα και τα φενιζόλ με ρίγανη.
Αλλά... αυτός είσαι (με φωνή Κουτσούμπα)
αν τα αφήσεις νηστικά 3 μέρες θα το φάνεΈκανα τεστ....
Ούτε τα σκυλιά δεν το τρώνε.
Κάτσε γιατί με μπερδεύεις τώρα.....
Ή φουρναρισα με κέρασε σήμερα κουλούρι Θεσσαλονίκης με light γαλοπούλα καί Φιλαδέλφεια, τό έφτιαξε με τά χεράκια τής μου είπε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα δικά μου τρώνε και τα πόμολα....αν τα αφήσεις νηστικά 3 μέρες θα το φάνε
και εγώ κάπως έτσι τις έμαθα όταν άρχισε να τελειώνει ο μισθός από τις 15 του μήνα
Ασε ρε πονηρε. Ριζογκοφρέτες βλέπω 15,80 το κιλό. Το ψωμί 1 ευρώ το μισόκιλο.αν τα αφήσεις νηστικά 3 μέρες θα το φάνε
και εγώ κάπως έτσι τις έμαθα όταν άρχισε να τελειώνει ο μισθός από τις 15 του μήνα
η φουρναρισσα εχει ριξει παραγαδια τυπε μου. εχει αρχισει τα σημαδιακα και φτιαχνει κλιμα.Το δικό της κουλούρι πρέπει να κεράσει