cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.557
- Πόντοι
- 3.556
Από τότε δεν ξαναφαγα κουνέλι τα σιχαίνομαιΜάγκας είσαι, έτσι ακριβώς καί ισχύει.
Από τότε δεν ξαναφαγα κουνέλι τα σιχαίνομαιΜάγκας είσαι, έτσι ακριβώς καί ισχύει.
Τό κουνέλι το γαμάει ο ποντικός ρε, ώρα για κλυσμα τώραΠες ρε έχω φάει ήδη . Κυριακή τρώμε νωρίς .
Θα γίνει το αγαπημένο σου πιάτο...
Δεν παίζει αυτό φίλε μου . Είναι παλιός μύθος που κυκλοφορούσε στα χωριά .Την ιστορία με τό κουνέλι την ξέρεις;
Θά στήν πώ αφού φάς γιατί μετά δεν τό βλέπω.
Τύπε ωραίος μεζές είναι καί ο σκαντζόχοιρος στη σούβλα που τον έχει πηδήξει τυφλοπόντικαςΑρουραίο (γαμημένο από κουνέλι) στη σούβλα, σαλάτα ρόκα παρμεζάνα, δύο ποτήρια μαλαγουζιά και καρπούζι.
Δες από κάτω απάντηση κύριε μουνήΤό κουνέλι το γαμάει ο ποντικός ρε, ώρα για κλυσμα τώρα
κουνελι ,λαγος δεν μου αρεσουν με τιποτα....Δεν παίζει αυτό φίλε μου . Είναι παλιός μύθος που κυκλοφορούσε στα χωριά .
Έχουν διαφορετικα χρωμοσώματα , το ένα είναι τρωκτικο το άλλο λαγοειδες .
Είναι σαν να λέμε ότι αν βάλουμε μια αγελάδα με ένα άλογο μαζί θα γαμηθουνε ...
Όντως όμως η ερασιτεχνική εκτροφή κουνελιών στα χωριά με πλημμελή καθαριότητα εγκυμονεί κινδύνους από τα τρωκτικά . Δαγκώματα , μεταφορά ασθενειών στα κουνέλια κτλ .
Τύπε ωραίος μεζές είναι καί ο σκαντζόχοιρος στη σούβλα που τον έχει πηδήξει τυφλοπόντικας
Πέραν τής πλάκας που γίνεται τό έχω δεί αυτό που αναφέρω σέ χωριό καί από τότε ούτε ζωγραφισμένο νά βλέπω τό κουνέλι.Δεν παίζει αυτό φίλε μου . Είναι παλιός μύθος που κυκλοφορούσε στα χωριά .
Έχουν διαφορετικα χρωμοσώματα , το ένα είναι τρωκτικο το άλλο λαγοειδες .
Είναι σαν να λέμε ότι αν βάλουμε μια αγελάδα με ένα άλογο μαζί θα γαμηθουνε ...
Όντως όμως η ερασιτεχνική εκτροφή κουνελιών στα χωριά με πλημμελή καθαριότητα εγκυμονεί κινδύνους από τα τρωκτικά . Δαγκώματα , μεταφορά ασθενειών στα κουνέλια κτλ .
κουνελι ,λαγος δεν μου αρεσουν με τιποτα....
Ρε δεν γίνεται αυτό σου λέωΠέραν τής πλάκας που γίνεται τό έχω δεί αυτό που αναφέρω σέ χωριό καί από τότε ούτε ζωγραφισμένο νά βλέπω τό κουνέλι.
ντροπη ΠαππουληΣτο θυμιατό μας!
Σέ πάω και ας τρως κουνέλιΡε δεν γίνεται αυτό σου λέω
ντροπη Παππουλη
δεν εχω φαει ακομα αστοΝα σου στείλω μια thimiato pic;
Τύπε ξέρεις πόσα μέλη του μπου θα επιθυμούσαν να πηδήξουν ένα τέτοιοΡε δεν γίνεται αυτό σου λέω
Δυνατό granny ρε συ !!Τύπε ξέρεις πόσα μέλη του μπου θα επιθυμούσαν να πηδήξουν ένα τέτοιο