Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.137
- Πόντοι
- 3.846
Το ταλαγάνι πού πήγε ρε γίγαντα;Ετοιμάζεται μεσημεριανό τονορυζο με καλαμπόκι ντομάτα αγγουρι μαγιονέζα δροσερό
Το ταλαγάνι πού πήγε ρε γίγαντα;Ετοιμάζεται μεσημεριανό τονορυζο με καλαμπόκι ντομάτα αγγουρι μαγιονέζα δροσερό
Ε ναι θελει λίγο προσοχη
Να τα προσέχεις τύπε μου τα light
Στο μεσημεριανο με τον τόνο,να τον σπάει λιγοΤο ταλαγάνι πού πήγε ρε γίγαντα;
Τσάκο και δροσερή κρέμα από Καζάν Ντιπί άσπρη άσπρη με ξεροψημενη πετσουλα από κάτωΕτοιμάζεται μεσημεριανό τονορυζο με καλαμπόκι ντομάτα αγγουρι μαγιονέζα δροσερό
Ωωω να σου γμσ , να είχαμε ένα τώρα ...Τσάκο και δροσερή κρέμα από Καζάν Ντιπί άσπρη άσπρη με ξεροψημενη πετσουλα από κάτω
Ε τσακο μόλις έγινεΩωω να σου γμσ , να είχαμε ένα τώρα ...
Έτρωγα και το πήλινο
Κύριε συνάδελφεΣημερα εχει καρβουνο
Όχι μαν έχει αέρα μη τα λαμπαδιασεις ολαΣημερα εχει καρβουνο
Στεγασμένο bbq μανΌχι μαν έχει αέρα μη τα λαμπαδιασεις ολα
Μη σας πειράξει το κυμα προσεχε,με τη μαουναΣήμερα ο μάγειρας καθότι από το πρωί είμαστε στο σκάφος με καλεσμένους θα φτιάξει σαντουιτσακια διαφορά με μοτσαρέλα προσούτο τόνο και σολωμό, θα τα συνοδεύσουμε πίνοντας moscato dasti και ποικιλία φρούτων, για γλυκό έχει εκλερακια και τρουφάκια
Είναι καταμαράν το σκάφος τύπε .Μη σας πειράξει το κυμα προσεχε,με τη μαουνα
Προσαναμα απο παλετοξυλα, λιγο ξυλο ελιας που κραταει και μετα καρβουνο...σε μιση ωρα εχεις ετοιμη θρακαΚύριε συνάδελφε
και
Ακούω μερικούς : θα κάνω bbq και εννοούν ψησταριά υγραερίου η ηλεκτρική
Ίδια Μπαλίτσα θα παίξω και εγώ σήμερα
Σήμερα ο μάγειρας καθότι από το πρωί είμαστε στο σκάφος με καλεσμένους θα φτιάξει σαντουιτσακια διαφορά με μοτσαρέλα προσούτο τόνο και σολωμό, θα τα συνοδεύσουμε πίνοντας moscato dasti και ποικιλία φρούτων, για γλυκό έχει εκλερακια και τρουφάκια
Θέλει απάντηση αυτη η ανάρτηση..Σήμερα ο μάγειρας καθότι από το πρωί είμαστε στο σκάφος με καλεσμένους θα φτιάξει σαντουιτσακια διαφορά με μοτσαρέλα προσούτο τόνο και σολωμό, θα τα συνοδεύσουμε πίνοντας moscato dasti και ποικιλία φρούτων, για γλυκό έχει εκλερακια και τρουφάκια
Απαιδευτε τύπε λογικό είναι να απορεις αφού δεν γνωρίζεις την οικονομική μου επιφάνειαΠου χωρέσατε όλοι ρε μαλάκα στο σκάφος της fisher price ?
Απαιδευτε τύπε λογικό είναι να απορεις αφού δεν γνωρίζεις την οικονομική μου επιφάνεια
έχεις βάλει να ψαρεύουν οι μούτσοι με συρτή μας και φάτε κανένα μεσημεριανό της προκοπής ή θα κατέβετε με το ντιγκι στη στεριά;Απαιδευτε τύπε λογικό είναι να απορεις αφού δεν γνωρίζεις την οικονομική μου επιφάνεια
έχεις βάλει να ψαρεύουν οι μούτσοι με συρτή μας και φάτε κανένα μεσημεριανό της προκοπής ή θα κατέβετε με το ντιγκι στη στεριά;
Τύπε σε λίγο το μικρό βοηθητικό θα μας πάει σε ψαροταβέρναέχεις βάλει να ψαρεύουν οι μούτσοι με συρτή μας και φάτε κανένα μεσημεριανό της προκοπής ή θα κατέβετε με το ντιγκι στη στεριά;