athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 57.722
- Πόντοι
- 12.756
πηγαινε πανω στην σελιδα να δειςδηλαδή?![]()

πηγαινε πανω στην σελιδα να δειςδηλαδή?![]()
είδα.πηγαινε πανω στην σελιδα να δεις![]()
τοξερα οτι στο τελος θα λαμψει η αληθεια!!!είδα.
είναι καιρός να μάθετε ότι και οι ρυζογκοφρέτες έιναι ουτ κουζίν
Τύπε είδα ότι μερικοί τους αρέσει να τρώνε και ριζοχαρτοείδα.
ρυζογκοφρετες δοκιμασα μια και μοναδικη φορα πριν 20 χρονια...εφαγα μπουκια,την εφτυσα και τις υπολοιπες τις ειχα για να βαζω το ποτηρι του φραπε επανω μεχρι να χαλασουνείδα.
τοξερα οτι στο τελος θα λαμψει η αληθεια!!!
Τύπε είδα ότι μερικοί τους αρέσει να τρώνε και ριζοχαρτο![]()
Fun fact :ρυζογκοφρετες δοκιμασα μια και μοναδικη φορα πριν 20 χρονια...εφαγα μπουκια,την εφτυσα και τις υπολοιπες τις ειχα για να βαζω το ποτηρι του φραπε επανω μεχρι να χαλασουν
να ξερεις πιο νοστιμες οι γαλετες που ειχα στην Σπαρτη στον στρατο παρα οι ρυζογκοφρετεςFun fact :
Όταν ο τόλκιν έγραφε το LOTR αυτό το ψωμί που έτρωγαν το λέμπας.....είχε τις ρυζογκοφρέτες στο μυαλό του.
Τόσο μπροστά από την εποχή τους.
στηριζωFun fact :
Όταν ο τόλκιν έγραφε το LOTR αυτό το ψωμί που έτρωγαν το λέμπας.....είχε τις ρυζογκοφρέτες στο μυαλό του.
Τόσο μπροστά από την εποχή τους.
οι γαλάτες τι είναι?να ξερεις πιο νοστιμες οι γαλετες που ειχα στην Σπαρτη στον στρατο παρα οι ρυζογκοφρετες
Της γαλετες αυτές έπρεπε να της βάλεις να μουλιασουν μία μέρα στο νερό καί πάλι δεν μασιοντουσαν με τίποτανα ξερεις πιο νοστιμες οι γαλετες που ειχα στην Σπαρτη στον στρατο παρα οι ρυζογκοφρετες
τις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετεςΤης γαλετες αυτές έπρεπε να της βάλεις να μουλιασουν μία μέρα στο νερό καί πάλι δεν μασιοντουσαν με τίποτα
Στη Θήβα είναι πυροβολικό ρε μπαγλαμά
εχεις δει τους 300? εκει ηταν ο φιλος αθηναιος μικρε χαρτογιακα.....αντε μην τσακωθουμε χρονιαρες μερεςοι γαλάτες τι είναι?
σπάρτη ήσουν μάγειρας βυσματίας![]()
Και σκέτες πώς της εσπαγες με καλέμιτις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετες
τις εσπαγα σε κομματια με το χερι και δαγκωνα μικρα κομματιαΚαι σκέτες πώς της εσπαγες με καλέμι![]()
κοιτάει τις ρυζογκοφρέτες και γίνονται χυμόςεχεις δει τους 300? εκει ηταν ο φιλος αθηναιος μικρε χαρτογιακα.....αντε μην τσακωθουμε χρονιαρες μερες
και τα τυρακια ηταν καλα...αμα εχωνες 2 στρατιωτικες παντοφλες στην σομπα να πυρωσει και εβαζες τα τυρακια να λιώσουν πανω στην γαλετα ειχες γαματο γευματις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετες
πω ναι τα ξεχασα αυτα...ζαμπονια τηγανιτα με πατατες μενου κλπκαι τα τυρακια ηταν καλα...αμα εχωνες 2 στρατιωτικες παντοφλες στην σομπα να πυρωσει και εβαζες τα τυρακια να λιώσουν πανω στην γαλετα ειχες γαματο γευμα
Εγώ άλοιφα επάνω τους το τυρί υπηρεσίαςτις εχωνα στο γαλα και στο τσαι στο κεντρο...εμενα μου αρεσαν καποιες φορες τις ετρωγα και σκετες