Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 18.301
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ έχω αυτοκόλλητο πόρσε στο πατίνι και έχω επίσης αυθεντικές βαλβίδες που έχω κλέψει από gt3σίγουρα?
πιάνεται?
Εγώ έχω αυτοκόλλητο πόρσε στο πατίνι και έχω επίσης αυθεντικές βαλβίδες που έχω κλέψει από gt3σίγουρα?
Έφυγες κι εσύΜπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.1. Aναφορα σε όσους λένε "Χρόνια Πολλά" - γιατί χρόνια πολλά ρε σεις, Πρωτοχρονιά έχουμε; Το 1821 ο Ανδρούστος έλεγε στο Νικηταρά χρόνια πολλά;
2. Αναφορά στο Νίπλη γιατί το deck δεν έχει σφουγγαριστεί
3. Αναφορά σε όσους ειδικά σήμερα τρώνε μπακαλιάρο που δεν έχει παναριστεί
Κατά τα άλλα, ζήτω η εθνική παλιγεννεσία
Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζοΠανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.![]()
Πανέ (πανάρω / πανάρισμα) - Panos Ioannidis
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Είναι η διαδικασία κατά την οποία καλύπτουμε με τρίμματα ψωμιού ή φρυγανιάς ένα κομμάτι κρέας, ψάρι ή κροκέτες για να κρατήσουν τα υγρά τους και να μη στεγνώσουν στο τηγάνισμα. Η λέξη προέρχεται από το γαλλικό pain που σημαίνει ψωμί, και είναι το βασικό υλικό της διαδικασίας...www.panosioannidis.com
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).
ΣΩΣΤΟΣΟ μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζο![]()
Τι θα τσιμπήσουμε μαν βραδάκι?Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζο![]()
γευση μπακαλιαροςποιες ριζογκοφρέτες (γεύση) όμως?
άσχετο, το πατίνι είναι οκ?![]()
giati manΈφυγες κι εσύ
![]()
ρυζογκοφρετα με σκορδαλια απο πανω , τελειαΜπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Δε ξερω μαν έχω πεσκεσι μπακαλιάρο και φάβα αλλά δε τρώγεται καπάκι. Σκέφτομαι και πρεπει συντομα να αποφασίσω. Σπίτι έχω μόνο φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα αλλά ουτε αυτό πολυγουσταρω. Σκέφτομαι κανα σουβλάκι ίσως με κανα δυο κοκακολες. Για τη καλτιλα, κατάλαβεςΤι θα τσιμπήσουμε μαν βραδάκι?
Εγώ πίτσα λέω μανΔε ξερω μαν έχω πεσκεσι μπακαλιάρο και φάβα αλλά δε τρώγεται καπάκι. Σκέφτομαι και πρεπει συντομα να αποφασίσω. Σπίτι έχω μόνο φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα αλλά ουτε αυτό πολυγουσταρω. Σκέφτομαι κανα σουβλάκι ίσως με κανα δυο κοκακολες. Για τη καλτιλα, κατάλαβες![]()
Δε τη γουστάρω ιδιαίτερα μανΕγώ πίτσα λέω μαν
ρυζογκοφρέτα με ΓΕΥΣΗ σκορδαλιάρυζογκοφρετα με σκορδαλια απο πανω , τελεια
Η κανένα μακαρονετοΔε τη γουστάρω ιδιαίτερα μαν![]()
giati man
Έλα που θες και εξηγήσεις, έπρεπε να το καταλάβεις από μόνος σου και να είσαι ήδη εκεί....Μπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Μακαρονι μόνο στο σπίτι. Το χω ξαναγραψει. Το πιο ευκολο φαγητό στο κόσμο, δεν έχω βρει ένα μαγαζί που να το κάνει καλαΗ κανένα μακαρονετο![]()
πιστεύω ότι το νήμα πρέπει να ανοίξει τους ορίζοντες τουΈλα που θες και εξηγήσεις, έπρεπε να το καταλάβεις από μόνος σου και να είσαι ήδη εκεί....
Πάω να κάνω μαν τελικά,όχι πίτσα καλά λες.Μακαρονι μόνο στο σπίτι. Το χω ξαναγραψει. Το πιο ευκολο φαγητό στο κόσμο, δεν έχω βρει ένα μαγαζί που να το κάνει καλα![]()
Γιαουρτακι με εξτραΤι θα τσιμπήσουμε μαν βραδάκι?