Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιος θελετε να μας κανει το Πασχαλινο τραπέζι


  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    22

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.276
Κριτικές
16
Like
9.117
Πόντοι
4.965
Μπακαλιάρος με ρυζογκοφρέτες έπαιξε πολύ φέτος μαθαίνω
Έφυγες κι εσύ

IMG_7191.jpeg
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
32
Like
23.797
Πόντοι
15.346
1. Aναφορα σε όσους λένε "Χρόνια Πολλά" - γιατί χρόνια πολλά ρε σεις, Πρωτοχρονιά έχουμε; Το 1821 ο Ανδρούστος έλεγε στο Νικηταρά χρόνια πολλά;
2. Αναφορά στο Νίπλη γιατί το deck δεν έχει σφουγγαριστεί
3. Αναφορά σε όσους ειδικά σήμερα τρώνε μπακαλιάρο που δεν έχει παναριστεί

Κατά τα άλλα, ζήτω η εθνική παλιγεννεσία
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).
 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
19.593
Κριτικές
1
Like
4.169
Πόντοι
606
Πανάρισμα όπως εξηγεί ο Πάνος Ιωαννίδης είναι με στερεό φρυγανιά ή κάτι τέτοιο.
Βέβαια μπορείς να κάνεις και τεχνική tempura με Πάνκο.
Η κλασσική συνταγή είναι με ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ (αλεύρι, κορνφλαουρ, μπύρα).
Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζο :cum:
 

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
32
Like
23.797
Πόντοι
15.346
Ο μπακαλιάρος που έφαγα το μεσημέρι στο κουρκούτι είχε ουζο :cum:
ΣΩΣΤΟΣ :hi:
το αναφέρει ο Χριστόφορος Πέσκιας
Όσο περιμένουμε, να σας πω γιατί προτιμώ την μπίρα από το νερό όταν φτιάχνω κουρκούτι: Το αλκοόλ εξατμίζεται πιο γρήγορα από το νερό στο τηγάνισμα και κάνει πιο τραγανές τις κρούστες (οι γιαγιάδες, όταν φτιάχνουν ζύμες για πίτες, βάζουν μέσα λίγο τσίπουρο ή ούζο, για να γίνει το φύλλο πιο τραγανό). Η μαγιά της μπίρας, επίσης, βοηθά μαζί με το μπέικιν πάουντερ να φουσκώσει ωραία η λεπτή κρούστα.»

 

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
19.593
Κριτικές
1
Like
4.169
Πόντοι
606
Τι θα τσιμπήσουμε μαν βραδάκι?
Δε ξερω μαν έχω πεσκεσι μπακαλιάρο και φάβα αλλά δε τρώγεται καπάκι. Σκέφτομαι και πρεπει συντομα να αποφασίσω. Σπίτι έχω μόνο φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα αλλά ουτε αυτό πολυγουσταρω. Σκέφτομαι κανα σουβλάκι ίσως με κανα δυο κοκακολες. Για τη καλτιλα, κατάλαβες :coffee:
 

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
50.162
Like
40.265
Πόντοι
6.756
Δε ξερω μαν έχω πεσκεσι μπακαλιάρο και φάβα αλλά δε τρώγεται καπάκι. Σκέφτομαι και πρεπει συντομα να αποφασίσω. Σπίτι έχω μόνο φιλέτο κοτόπουλο και σαλάτα αλλά ουτε αυτό πολυγουσταρω. Σκέφτομαι κανα σουβλάκι ίσως με κανα δυο κοκακολες. Για τη καλτιλα, κατάλαβες :coffee:
Εγώ πίτσα λέω μαν
 

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Μηνύματα
3.276
Κριτικές
16
Like
9.117
Πόντοι
4.965

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Μηνύματα
19.593
Κριτικές
1
Like
4.169
Πόντοι
606

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Μηνύματα
19.423
Like
18.301
Πόντοι
3.656

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Μηνύματα
50.162
Like
40.265
Πόντοι
6.756
Μακαρονι μόνο στο σπίτι. Το χω ξαναγραψει. Το πιο ευκολο φαγητό στο κόσμο, δεν έχω βρει ένα μαγαζί που να το κάνει καλα :dunno:
Πάω να κάνω μαν τελικά,όχι πίτσα καλά λες.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom