argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.830
- Πόντοι
- 9.297
Ασκήσεις σκοποβολής...Τσάκο και τουρτιτσα νουγκατινα αλλά δεν είναι για το σπίτι θα τη φας εδώ μαζί μας
Ασκήσεις σκοποβολής...Τσάκο και τουρτιτσα νουγκατινα αλλά δεν είναι για το σπίτι θα τη φας εδώ μαζί μας
Στη σούβλα Πανούλη το κατσίκι ?Κατσίκι Δομοκού
Γάστρα Μέντορά.. κάνει ζέστηΣτη σούβλα Πανούλη το κατσίκι ?
Και γάστρα πάντως αν το κουμπώσεις γίνεται λουκούμι ...
Στα ρχίδια σου ρε .Γάστρα Μέντορά.. κάνει ζέστη
Σιγά μην ασχοληθώ εγώ.. Το προσωπικό..Στα ρχίδια σου ρε .
Έτσι κ αλλιώς το προσωπικό θα ξηγιόταν μανιβέλα
Τσάκω λικέρ μαστίχαΟποιος μενει ελλαδα και εχει την δυνατοτητα να φαει τωρα ραβανί με παγωτο γευση μαστιχα Χιου
ΓΑΜΙΕΤΑΙ !!!!!
ρε τύπε...νομίζω ότι αν αυτά τα συστατικά τα χτυπήσεις όλα μαζί και τα συνδυάσεις σε ένα δοκιμαστικό σωλήναΒραδινό..
Κλαμπ Σάντουιτς με Παστουρμα και κατικι Δομοκού.
Λαχανακια Βρυξελλών.
Κουνουπίδι.
Βραστά κολοκυθάκια με σάλτσα σόγιας.
Χόρτα με λάδι και λεμόνι.
Φρούτα : Αχλάδι και Βερίκοκο.
Μεταλλικό νερό
Σύκα και αποξηραμένα δαμάσκηνα.
Γλυκό: Πανακότα.
Με έχει μάθει ο μέντορας μου.. πιστεύω ότι ξέρεις ποιος είναι..το τελευταίο μήνα πήρε προαγωγή.. Είναι Γλομπεο Μύστηςρε τύπε...νομίζω ότι αν αυτά τα συστατικά τα χτυπήσεις όλα μαζί και τα συνδυάσεις σε ένα δοκιμαστικό σωλήνα
θα παράξεις τουμποφλό.....
δε ξέρω εγώ είμαι νέος δεν έχω προλάβει να πιώ ούτε φάντα μπλέ ακόμαΜε έχει μάθει ο μέντορας μου.. πιστεύω ότι ξέρεις ποιος είναι..το τελευταίο μήνα πήρε προαγωγή.. Είναι Γλομπεο Μύστης
Δεν την πίνεις μόνο.. τοποθετείς κιόλαςδε ξέρω εγώ είμαι νέος δεν έχω προλάβει να πιώ ούτε φάντα μπλέ ακόμα
Να του δωσεις το επιδομα αδειας τμηματικάΟ γαμημενος μάγειρας σήμερα έφτιαξε καγιανα με σαλάτα ντομάτα γιατί βαριοταν, ο μουλος ο καμαριέρος τα ξύνει στη πισίνα γιατί ετοιμάζεται να πάρει την καλοκαιρινή τού άδεια, ευτυχώς 14 Αυγούστου γυρίζει η καμαριέρα
Τα βλήτα πάνε μαζί με κολοκύθια,Μεσημεριανό..
Βλητα με μπρόκολο
Μπριζολα Μοσχαρίσια
Πατατες τηγανητες
Φετα
ΓαμιολαΕπιτέλους μετά τη χθεσινή ήττα με τα φασολάκια, φάγαμε ένα φαγητό της προκοπής σήμερα.
Μουσακάς κύριοι!!! Μουσακάς.
Πατάτες τηγανητές για συνοδεία, χωριάτικη σαλάτα, φέτα, κόκκινο κρασί.
Την έκανα ταράτσα.
Το κομμάτι που μου έτυχε ήταν "συμπτωματικά" γωνιακό και κάπως ευμεγέθες και σε χρόνο μηδέν είχε χαθεί από το πιάτο μου.