cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 14.568
- Πόντοι
- 3.556
Ελπίζω ο χαλβάς να είναι ΝτουμπάιΦασολάδα
Ταραμάς λευκός
Ελιές
Τυρια-Κασερια
Τουρσί λαχανο-κουνουπιδι-καροτο
Χαλβάς
Ι
Ελπίζω ο χαλβάς να είναι ΝτουμπάιΦασολάδα
Ταραμάς λευκός
Ελιές
Τυρια-Κασερια
Τουρσί λαχανο-κουνουπιδι-καροτο
Χαλβάς
Ι
Τις σταφιδες τις καταλαβα(βεβαια θα μπορουσαν να ειναι πολτοποιημενα ποδια σαρανταποδαρουσας που αποξηραθηκαν),στα κασιους ειχα περισσοτερες αμφιβολιεςΚάσιους και σταφίδες ρε φίλε.
Νιπλη εσύ;;;![]()
Πω ρε πουστηΤις σταφιδες τις καταλαβα(βεβαια θα μπορουσαν να ειναι πολτοποιημενα ποδια σαρανταποδαρουσας που αποξηραθηκαν),στα κασιους ειχα περισσοτερες αμφιβολιες![]()
Μάν,αν τρως όσπρια και λαδερα μια φορά τον χρόνο βάζεις υποψηφιότητα για πολύ ΟΡΡΟ στο ΚΟΝΤΙΝΟ σου μέλλον.Έφτασε η καθαρή Δευτέρα ?
Που είναι η λαγάνα μάν ?
Ευτυχώς δεν τις περασες για αποξηραμένα σκατά προβάτου.Τις σταφιδες τις καταλαβα(βεβαια θα μπορουσαν να ειναι πολτοποιημενα ποδια σαρανταποδαρουσας που αποξηραθηκαν),στα κασιους ειχα περισσοτερες αμφιβολιες![]()
Ακόμα και δονητές Ντουμπάι θα βγάλουν σε λίγο...Ελπίζω ο χαλβάς να είναι Ντουμπάι
Πόσο ακριβό ρε παικτη;Μεσημεριανό...
Μακαρόνια με Κιμά - Νούμερο 10 / Μέλισσα.
Σαλάτα Μαρούλι
Κόκα Κόλα
Ψωμί - Μετσοβίτικο / Ακριβό.
Τι καλάμια μαν?πόσα?Ψήνω καλαμακια στο φουρνο, σαλάτα πρασινη, κοκακολα.
Σβήσιμο με τιραμισου![]()
Εφτα μαν. Είχα παρει 15 και έσκισα τα 8 σε προηγουμενο επεισόδιο. Να σου πω μαν, εχω και σκορδαλιά που δεν παει αλλά θέλω να τη σκίσω κ αυτήΤι καλάμια μαν?πόσα?
Όσπρια όχι τουλάχιστον 2 φορές τη βδομαδαΜάν,αν τρως όσπρια και λαδερα μια φορά τον χρόνο βάζεις υποψηφιότητα για πολύ ΟΡΡΟ στο ΚΟΝΤΙΝΟ σου μέλλον.
ΟΧΙ ΟΧΙΕφτα μαν. Είχα παρει 15 και έσκισα τα 8 σε προηγουμενο επεισόδιο. Να σου πω μαν, εχω και σκορδαλιά που δεν παει αλλά θέλω να τη σκίσω κ αυτή![]()
Μη πεις τίποτα του Νιπλη.ΟΧΙ ΟΧΙ
ΕντάξειΜη πεις τίποτα του Νιπλη.
Πιτόγυρο με σουβλάκι?Πιτόγυρα σπιτικά.
Ένα με σουβλάκι ένα με κοτόπουλο.
Μουσταρδα- τζατζίκι-παπρικα.
Που ήσουν το Σάββατο μωρή σουρτούκω;Πιτόγυρο με σουβλάκι?
![]()
Ψαρέματος.Τι καλάμια μαν?πόσα?
Είχα δουλειές έξω. Πέρασες?Που ήσουν το Σάββατο μωρή σουρτούκω;
Ναι. Ήταν μια κυρία ιδιαιτέρως καλοβαλμένη για την ηλικία της και ευγενέστατη.Είχα δουλειές έξω. Πέρασες?