Panos 1978
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2022
- Κριτικές
- 15
- Like
- 11.133
- Πόντοι
- 4.496
Το Νερό το ήπιες όλο ;μπιφτέκια με πατάτες χωριάτικη και μπύρα
ή
καπουτσίνο με αραβική σοφτ κούκι και νερό 1.5λ?
Το Νερό το ήπιες όλο ;μπιφτέκια με πατάτες χωριάτικη και μπύρα
ή
καπουτσίνο με αραβική σοφτ κούκι και νερό 1.5λ?
δεν έχω παραγγείλει ακόμα μαν είμαι σε δίλημμαΤο Νερό το ήπιες όλο ;
τα μπιφτέκια είναι για ενέργεια η μπύρα είναι για να αντέξω την σκληρή εργασία μέχρι το βράδυΦάε παιδί μου μια μπιφτέκα να μεγαλώσεις.
Με μέτρο η μπύρα.....
χόρτασες ή μετά πήγες για σουβλάκιαΓια σήμερα επέλεξα Lobster Roll βουτηρενιο ψωμάκι μπριος με αστακό sauce hollandaise και chive και το αναβαθμισα με προσθήκη χαβιαριού, πείρα και ένα Shrimp Roll με γαρίδα, μαγιονέζα και chorizo και το συνόδευσα με τραγανά kale chips, από το Nosh στο Κολωνάκι, κόκα κόλα ζερο
Κάτι πιο εκλεκτό ?Για σήμερα επέλεξα Lobster Roll βουτηρενιο ψωμάκι μπριος με αστακό sauce hollandaise και chive και το αναβαθμισα με προσθήκη χαβιαριού, πείρα και ένα Shrimp Roll με γαρίδα, μαγιονέζα και chorizo και το συνόδευσα με τραγανά kale chips, από το Nosh στο Κολωνάκι, κόκα κόλα ζερο
Για σήμερα επέλεξα Lobster Roll βουτηρενιο ψωμάκι μπριος με αστακό sauce hollandaise και chive και το αναβαθμισα με προσθήκη χαβιαριού, πείρα και ένα Shrimp Roll με γαρίδα, μαγιονέζα και chorizo και το συνόδευσα με τραγανά kale chips, από το Nosh στο Κολωνάκι, κόκα κόλα ζερο
Ρε βλάχοΑπογευματινο..
Τσαι early grey
Κουλουράκια
Merenda - Αυθεντική οχι σαβούρες nutela.
Ρε βλάχο
Earl grey λέγεται
Μου θες και τσάι Σκουτσεζε
Ρε βλάχο
Earl grey λέγεται
Σημασία έχει ότι το ήπιε μπας και στρώσει ο κώλος του από τα μενού που τρώει κάθε μέραΡε βλάχο
Earl grey λέγεται
Είχε και γίγαντες γιαχνίΚάτι πιο εκλεκτό ?![]()
Καλό είναι γευστικοτατο έχει και άλλα περίεργα σάντουιτς αλλά είναι πανάκριβοπηγες απο εκει , πως ηταν ;; μου εχουν πει οτι εχει ανοιξει ενα τετοιο
Για πες κριτικη![]()