argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 48.777
- Πόντοι
- 9.297
Γεμιστό;Μπιφτέκι μοσχάρι
Θα προτιμούσα μερικές πατάτες παραπάνω αλλά ωραία η παρουσίαση.
Ευ γέ!
Γεμιστό;Μπιφτέκι μοσχάρι
Διάβαζα, διάβαζα, λέω κάπου θα την έγραψε την μαλακια ότι έβαλε ροδι στην σαλάτα, με τα πολλά συνειδητοποίησα το εξής:Μπριζολές χοιρινές.
Πατάτες τηγανιτές
Σαλάτα μαρούλι με ντοματίνια, φλυδες παρμεζάνας, τριμμένο καρότο & καρυδι, μπαλσαμικο, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο.
Για γλυκό έχει χειροποίητα τρουφάκια από τη χρυσοχέρα.
Προς υπεράσπιση μου, το καρύδι ήταν στο μαρούλι όχι στη μπριζόλα. Στη μπριζόλα έβαλα σως σοκολάτας με βατόμουρα!!Διάβαζα, διάβαζα, λέω κάπου θα την έγραψε την μαλακια ότι έβαλε ροδι στην σαλάτα, με τα πολλά συνειδητοποίησα το εξής:
Ρε ανώμαλε,χοιρινή μπριζόλα με καρύδια έφαγες? και μου την λες εμένα για τις πράσινες τσακιστες ελιες?
Να συνέλθει άμεσα η επιτροπή δεοντολογίας και πειθαρχικων παραπτωματων, αυτό δεν μπορεί να περάσει με μια απλή αναφορά...
Έχεις αναφορά αν μου τη έφερναν έτσι καμένη τη μπριζόλα σε μαγαζί θα τούς την έφερνα στη μούρηΜπριζολιτσα...
Γκουρμέ σαλάτα με κυρίως ομελέτα ? Τσίμπα αναφορά να μάθειςΜαρουλασαλάτα με τοματίνια ,κρεμμύδι φρέσκο, τυρί σε φλύδες, παξιμάδι και αποξηραμένο σύκο.
Ομελέτα με 4 αυγά XL, κρεμμύδι ,πατάτες και τριμμένο τυρί.
Συνοδεύεται με αναφορά από τους μύστες
Μαρουλασαλάτα με τοματίνια ,κρεμμύδι φρέσκο, τυρί σε φλύδες, παξιμάδι και αποξηραμένο σύκο.
Ομελέτα με 4 αυγά XL, κρεμμύδι ,πατάτες και τριμμένο τυρί.
Συνοδεύεται με αναφορά από τους μύστες
Μια χαρά είναι...ταιριαστό ρι άι.Ιεροσυλία τα τυριά μέσα στα μπιφτέκια
Aρχισαν να πονάνε τα μάτια μου μέχρι που έκανα υπομονή να διαβάσω και το ΥΓ...Προς υπεράσπιση μου, το καρύδι ήταν στο μαρούλι όχι στη μπριζόλα. Στη μπριζόλα έβαλα σως σοκολάτας με βατόμουρα!!
ΥΓ για να σας προλάβω, προφανώς και κάνω πλάκα. Στη μπριζολα μονο αλατι, λεμόνι, ρίγανη. Άντε αν είναι μοσχαρίσια λιωμένο βούτυρο κ θυμαρι
Ψήσιμο ημιαγριων με ροζουλι αποτέλεσμα ;Μπριζολιτσα...
Τι έπρεπε να βάλει διπλα στην ομελέτα;Γκουρμέ σαλάτα με κυρίως ομελέτα ? Τσίμπα αναφορά να μάθεις
Να βάλει μία απλή σαλάτα όχι σύκα και παπαριέςΤι έπρεπε να βάλει διπλα στην ομελέτα;
Τώρα με την σαλάτα θα ρίξει ένα χέσιμο αφράτο..
Η απλή σαλάτα είναι σαν την απλή εμφάνιση της γυναίκας...χωρίς γκλαμ και κομψότητα που μοιάζει με μαθήτρια που κάνει κοπάνα.Να βάλει μία απλή σαλάτα όχι σύκα και παπαριές
Ναι ρε τύπε συμφωνούμε αλλά το κυρίως πιάτο πρέπει να είναι και αυτό ανάλογο, δεν γίνεται να πάω σε μαγαζί να παραγγείλω φουαγκρα και να του πω για σαλάτα κόψε και μια ντομάτα σκέτηΗ απλή σαλάτα είναι σαν την απλή εμφάνιση της γυναίκας...χωρίς γκλαμ και κομψότητα που μοιάζει με μαθήτρια που κάνει κοπάνα.
Εγώ προτιμώ elegant εμφανίσεις...παντού.
Να βελτιωθείς και να ξέρεις ότι το νήμα εδώ είναι απαιτητικόΘα προσπαθήσω να βελτιωθώ την επόμενη φορά μύστη μου.
Επίσης το σύκο ήταν αποξηραμένο.
Aν τίθεται θέμα αναλογίας έχεις δίκιο..Ναι ρε τύπε συμφωνούμε αλλά το κυρίως πιάτο πρέπει να είναι και αυτό ανάλογο, δεν γίνεται να πάω σε μαγαζί να παραγγείλω φουαγκρα και να του πω για σαλάτα κόψε και μια ντομάτα σκέτη
Τον δονητη απο τον κωλο της Νομικου,τον γλυφεις elegant?Η απλή σαλάτα είναι σαν την απλή εμφάνιση της γυναίκας...χωρίς γκλαμ και κομψότητα που μοιάζει με μαθήτρια που κάνει κοπάνα.
Εγώ προτιμώ elegant εμφανίσεις...παντού.
Τον δονητη απο τον κωλο της Νομικου,τον γλυφεις elegant?