Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 33.888
- Πόντοι
- 28.246
Σημερα λιγα λεπτα πριν τις 06:00 εγραψε στα πολιτικά.Εχει βγαλει κανεις αμπελαλε για τον Μισελεν???
Αρα ολα καλα. Ανησυχησες;
Σημερα λιγα λεπτα πριν τις 06:00 εγραψε στα πολιτικά.Εχει βγαλει κανεις αμπελαλε για τον Μισελεν???
Δεν μοιραζει γνωση και τα βλεπεις τα αποτελεσματα...Σημερα λιγα λεπτα πριν τις 06:00 εγραψε στα πολιτικά.
Αρα ολα καλα. Ανησυχησες;
και ανανα ο αλλος αλλα αυτο ηταν νορμαλΔεν μοιραζει γνωση και τα βλεπεις τα αποτελεσματα...
Ο ενας παιρνει πιτσα μιση-μιση και ο αλλος θελει να βαλει σαλιγκαρια στο ζυμαρι...
Τα σαλιγκαρια θεωρουνται γκουρμε πιατο οπως και τα βατραχοποδαρα. Αρα δεν θα τον ενοχλήσει τον αριστοκρατη μας κατι τετοιο.θελει να βαλει σαλιγκαρια στο ζυμαρι...
Εκει τον εσιαξα εγω με αναφορά αλλα μην πεις τιποτα.και ανανα ο αλλος αλλα αυτο ηταν νορμαλ
Εσυ δεν ξεπικριζεις τις μελιτζανες στον μουσακα...επρεπε να σου εχει απαγορευτει η εισοδος στο νημακαι ανανα ο αλλος αλλα αυτο ηταν νορμαλ
οχι ρε μαλακα...ρωτησα πρωτα τους σεφ του μπου και μετα το εκανα....μην ριχνεις την ευθυνη πανω μουΕσυ δεν ξεπικριζεις τις μελιτζανες στον μουσακα...επρεπε να σου εχει απαγορευτει η εισοδος στο νημα
Τι κανει ο Τρουμπακης ειπες;Εσυ δεν ξεπικριζεις τις μελιτζανες στον μουσακα...επρεπε να σου εχει απαγορευτει η εισοδος στο νημα
Ουτε ρωτησες ουτε τιποτα...οχι ρε μαλακα...ρωτησα πρωτα τους σεφ του μπου και μετα το εκανα....μην ριχνεις την ευθυνη πανω μου
Αδερφε, αν ειναι αληθεια, μην ξανα μπεις στην κουζινα παρα μονο για να παρεις νερο απο το ψυγειο ή καμια μπυρα.οχι ρε μαλακα...ρωτησα πρωτα τους σεφ του μπου και μετα το εκανα....μην ριχνεις την ευθυνη πανω μου
Αδερφε, αν ειναι αληθεια, μην ξανα μπεις στην κουζινα παρα μονο για να παρεις νερο απο το ψυγειο ή καμια μπυρα.
ε κατσε ρε παπαρα.....Ουτε ρωτησες ουτε τιποτα...
Σηκωθηκες κυριακη πρωι μεσα στη σουρα και ξεκινησες να μαγειρευεις για τη Ρουμανα..
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ
Τέσσερα πίτα γύρο χοιρινό να ισιώσω…
Σαν κουφετάκια θα πάνε κάτω.!
αληθεια ειναι αδερφε αλλα για καλο σκοπο....Αδερφε, αν ειναι αληθεια, μην ξανα μπεις στην κουζινα παρα μονο για να παρεις νερο απο το ψυγειο ή καμια μπυρα.
και εσυ ρε αδερφε?
δεν χωραει συναισθημα εδω...ε κατσε ρε παπαρα.....
αλφα ρωσιδα ητανε
βητα να μαγειρευεις με ερωτα ειναι διαδιακασια που κανει την ζωη ομορφη
ΟΧΙ με σένα είμαι.αληθεια ειναι αδερφε αλλα για καλο σκοπο....
και εσυ ρε αδερφε?
Ποιος είναι ο Μαρίνης Νικ ?Ρε μουνια ο Μαρίνης έχει και σουβλάκια?
Μαρτινης γαμω το πληκτρολόγιο γαμωΠοιος είναι ο Μαρίνης Νικ ?
Αιτιολογία στην αναφορά ;δεν χωραει συναισθημα εδω...
φευγουν οι αναφορες με το τσουβαλι...