μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.834
- Πόντοι
- 2.646
Τυπε νιπλη, πόσα έφαγες τελικά?
ΑντιβίωσηΠολύ λεμονιτα καταναλώνεις μαν![]()
Ειναι απλο ,μπες στο google play ή στο αντιστοιχο apple (αν εισαι applας) και κατεβασε το lidl plus, οτι αλλο χρειαστεις ρωτα μεΔεν το έχω κατεβάσει μαν![]()
Έλα μαν, σε έφτιαξα.Έχει το επαναφορτιζόμενο προσφορά αυτή την εβδομάδα μαν ?![]()
Πω ρε πούστη μου, φάβα και από πάνω τσιγαρισμενο κρεμμύδι ή κρεμμύδι με μαϊντανό...Φαβαμε σπανακορυζο
Ο Πανούλης ξέρει να καλοτρώειΠω ρε πούστη μου, φάβα και από πάνω τσιγαρισμενο κρεμμύδι ή κρεμμύδι με μαϊντανό...![]()
Κρεμμυδι - μαιντανοΠω ρε πούστη μου, φάβα και από πάνω τσιγαρισμενο κρεμμύδι ή κρεμμύδι με μαϊντανό...![]()
Έχω μια ένσταση για την κατανάλωση της σπανακορυζογκοφρεταςΟ Πανούλης ξέρει να καλοτρώει![]()
Περιμένουμε ανταποκριση για σάντουιτς κοντοσούβλι
Ιδέα για ψηφοφορία:
Ποιος πιστεύετε ότι είναι το πρώτο πηρούνι (μιλάμε για κόντρες στην ποσότητα και φυσικά κρέας) στο φόρουμ;
- Άντζελο
- Νίπλης
- Φυσαρμόνικα
- Ντιμιγκολ
- άλλος
Κατι τετοιο εχω σκεφτει να βάλω.Περιμένουμε ανταποκριση για σάντουιτς κοντοσούβλι
Ιδέα για ψηφοφορία:
Ποιος πιστεύετε ότι είναι το πρώτο πηρούνι (μιλάμε για κόντρες στην ποσότητα και φυσικά κρέας) στο φόρουμ;
- Άντζελο
- Νίπλης
- Φυσαρμόνικα
- Ντιμιγκολ
- άλλος
Ντροπη και μονο που σκεφτηκες να χωρεσεις τον πρωτο με τους υπολοιπους!!!!!Περιμένουμε ανταποκριση για σάντουιτς κοντοσούβλι
Ιδέα για ψηφοφορία:
- Άντζελο
- Νίπλης
- Φυσαρμόνικα
- Ντιμιγκολ
- άλλος
Σωστα. Ενας αριστοκρατης τρωει για την απολαυση οχι για να χορτασει.Ντροπη και μονο που σκεφτηκες να χωρεσεις τον πρωτο με τους υπολοιπους!!!!!
Πόσα μαν ?Σουβλάκια γυρο κρεμμυδι μουσταρδα καυτερό. Κοκακολα. Γλυκο δεν έχω.
![]()
Δυο μαν.Πόσα μαν ?
Δίπλα?Δυο μαν.
Τι διπιτα?Δεν είμαι 20 χρονών δυστυχώς ρε μανΔίπλα?