argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 50.019
- Πόντοι
- 9.297
Oυτε καφέ,ούτε γάλα ..ξέρεις να τρως...Μπουγατσα
Και μια
Λεμονίτα

Oυτε καφέ,ούτε γάλα ..ξέρεις να τρως...Μπουγατσα
Και μια
Λεμονίτα
ζω σε περιοχές αρχόντων όχι στις φαβέλεςΣτο L.A.πας και ψωνίζεις;
Τόσες ψωνισμένες γκόμενες που να έχει μαζεμένες;
Προφανώς...ζω σε περιοχές αρχόντων όχι στις φαβέλες![]()
μην παραμυθιάζεσαι από το παραθυράκι θα κοιτάτε την εξέχουσα τάξη να τρώει και να πίνειΠροφανώς...
Μας τιμά που απλώνεις την (σ)αυρα του πλούτου πάνω μας.
μην παραμυθιάζεσαι από το παραθυράκι θα κοιτάτε την εξέχουσα τάξη να τρώει και να πίνει![]()
Καφέ δεν πίνω ποτέOυτε καφέ,ούτε γάλα ..ξέρεις να τρως....
καλή όρεξη μανΡύζι τηγανητό γαρίδες βραστά λαχανικά και χταπόδι ξυδατο για συνοδεία.
Δεν είναι για να γελάς θα κάνεις χόμπι το να τη στήνεις στα ταμεία του σουπερ μαρκετ με άδειο καρότσι και να κοιτάς τι παίρνουν αυτοί που έχουν γεμάτο με νοσταλγία
Στον ατμό τα μπιφτέκια μαν ?Μπιφτέκια X 2, μπρόκολο κουνουπίδι καρότα βραστά
Εσύ μαν?Στον ατμό τα μπιφτέκια μαν ?
Λιγοστές οι θερμίδες από τα ζαρζαβατικά![]()
Πέννες με τόνο , μαγιονέζες , καλαμπόκια κτλ κτλ και τώρα είμαι σε σκέψη τι να παραγγείλω για βράδυ με το ματςΕσύ μαν?
Ψητά ρε μαν , μη το χεσουμε δεν είμαι άρρωστος , λίγο συντήρηση μήπως γλιτώσουμε την καρνταρομπα και δεν αλλάξουμε τις πόρτεςΣτον ατμό τα μπιφτέκια μαν ?
Λιγοστές οι θερμίδες από τα ζαρζαβατικά![]()
Ψητά ρε μαν , μη το χεσουμε δεν είμαι άρρωστος , λίγο συντήρηση μήπως γλιτώσουμε την καρνταρομπα και δεν αλλάξουμε τις πόρτες
Ναι θελει σκεψηΠέννες με τόνο , μαγιονέζες , καλαμπόκια κτλ κτλ και τώρα είμαι σε σκέψη τι να παραγγείλω για βράδυ με το ματς![]()
80% είμαι για σουβλακοειδή και μόνο 20% για πίτσεςΝαι θελει σκεψη
Όχι ρε τι πίτσα ταινία θα δεις,σουβλάκια πάρε και εγώ θα ψήσω κάτι κοντοσουβλια μαριναρισμενα στο φούρνο πιτες κτλ80% είμαι για σουβλακοειδή και μόνο 20% για πίτσες![]()
Κάνα μπέργκερ με τηγανητά αυγά πάνω, 2-3 στρώσεις καρδιακής προσβολής και 10000 θερμίδες η μπουκιά να πάρεις!80% είμαι για σουβλακοειδή και μόνο 20% για πίτσες![]()
Ποιητικο αυτό...!Δεν είναι για να γελάς θα κάνεις χόμπι το να τη στήνεις στα ταμεία του σουπερ μαρκετ με άδειο καρότσι και να κοιτάς τι παίρνουν αυτοί που έχουν γεμάτο με νοσταλγία![]()