ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 34.601
- Πόντοι
- 5.006
Εφερες τιποτα εσύ,η το κουνέλι κάνεις?
Εφερες τιποτα εσύ,η το κουνέλι κάνεις?
Νομίζω το τσουρέκι το συναντάμε κυρίως Βόρεια Ελλάδα, αλλά μπορεί να κανω και λάθος.Ετσι τυπε μόνο ΚΕΙΚ
Αύριο γυρνάω ρε.Εφερες τιποτα εσύ,η το κουνέλι κάνεις?
Αύριο γυρνάω ρε.
Κάτι φέρνω...
Ποιοι πλούσιοι λένε μπραντς; Οι δήθεν το λένε που είναι λεμέδες και είναι παιδιά και εγγόνια χωριατών ή και οι ίδιοι χωριάτες...πρωτοχρονιατικο πρωινο ή μπραντς που λενε οι πλουσιοι ,με ομελετα με γραβιερα και μπεικον ,ψωμι με βουτυρο και μαρμελαδα κυδωνι και φρεσκο χυμο πορτοκαλι.τωρα ξαπλα
Περί ορεξεως κολοκυθόπιτα τυπε.Ρε μπουστηδες, τρώτε παϊδάκια, λουκάνικα κλπ μπινελίκια συνοδεία κοακόλας? Που είστε, στα Μακντόναλντς?
Πιείτε καμιά μπύρα ρε ανώμαλοι...
εχουμε ρουφηξει τις τελευταιες μερες τοσους κρασους και ουισκια που η κολα ηταν μονοδρομοςΡε μπουστηδες, τρώτε παϊδάκια, λουκάνικα κλπ μπινελίκια συνοδεία κοακόλας? Που είστε, στα Μακντόναλντς?
Φουσκώνει η μπύρα μανΡε μπουστηδες, τρώτε παϊδάκια, λουκάνικα κλπ μπινελίκια συνοδεία κοακόλας? Που είστε, στα Μακντόναλντς?
απο μεθαυριο ξηρα τροφη παλιΦουσκώνει η μπύρα μαν
απο μεθαυριο ξηρα τροφη παλι
Έτσι που έχετε πάρει την κατηφόρα, το επόμενο κατόρθωμα σας είναι να συνοδεύετε τα σφάγια με Αμιταμοσιο.Φουσκώνει η μπύρα μαν
Καλή η κόκα κόλα μαν , σπάει την κρεατίλαΈτσι που έχετε πάρει την κατηφόρα, το επόμενο κατόρθωμα σας είναι να συνοδεύετε τα σφάγια με Αμιταμοσιο.
Ε, σε πιάνει μια αηδία....
Αν δεν μου έρχονταν να ξερασω απο το πολύ κρέας των ημερών, θα ηταν η καλύτερη υπενθύμιση.Μέχρι τις 20 Φλεβάρη που είναι τσικνοπέμπτη.
Μη το πεις πουθενά, αλλα ο τύπος @Saul σίγουρα με τα burger του πινει Ribena ...Έτσι που έχετε πάρει την κατηφόρα, το επόμενο κατόρθωμα σας είναι να συνοδεύετε τα σφάγια με Αμιταμοσιο.
Ε, σε πιάνει μια αηδία....
Καλή μαν, αλλά το κάρβουνο θέλει μπιριδι.Καλή η κόκα κόλα μαν , σπάει την κρεατίλα
Και η γυναίκα μου αποτυχημένο μαγαζί είναι, φίλε μου...Όλα καλά τύπε αλλά την πορτοκαλόπιτα τι την ήθελες, όλα τα αποτυχημένα μαγαζιά για επιδόρπιο κέρασμα βγάζουν πορτοκαλόπιτα και τρώνε αναφορά.