athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 55.629
- Πόντοι
- 12.756
δεν μπορεις ΒΡΕ Μικρε Χαρτοπολεμε ειναι γατονια αυτεςτους πουλάω παπάτζες και τις εκμεταλλεύομαι
δεν μπορεις ΒΡΕ Μικρε Χαρτοπολεμε ειναι γατονια αυτεςτους πουλάω παπάτζες και τις εκμεταλλεύομαι
διψάνε για νέους πετυχημένους αυτοδημιούργητους όπως εγώδεν μπορεις ΒΡΕ Μικρε Χαρτοπολεμε ειναι γατονια αυτες
με επνιξες με την ζιρο ρεδιψάνε για νέους πετυχημένους αυτοδημιούργητους όπως εγώ
Η σαλάτα είναι το αποφρακτικό ,που συνήθως την αποφεύγω ,αλλά τι σκέτη θα την έτρωγα, ντιντης είμαι;Το Κατσικάκι δεν είναι κρέας μαν ?
τι αστείο βρίσκεις δε καταλαβαίνωμε επνιξες με την ζιρο ρε
Το κριθαράκι γάμησε.Πέτυχε η συνταγή του πρετζετζίκη μαν ?
Ούστ ρεΠαραγγελία πιτόγυρα
Τι κάνουμε εδώ στο τσελιγκάτο?Ποτέ ο Μαξι
Δεν ειναι σαν και εσάς
χαμερπη Καλαματιανε αυτο σου αξιζει συναγελασμοι με Θερανους γκρουπΤι κάνουμε εδώ στο τσελιγκάτο?
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ?
Δεν είμαι Καλαματιανός ρε μπουσταρά.χαμερπη Καλαματιανε αυτο σου αξιζει συναγελασμοι με Θερανους γκρουπ
Γάμησε τα μανΤι κάνουμε εδώ στο τσελιγκάτο?
Έχεις αναρωτηθεί ποτέ?
Γμσ τα....Γάμησε τα μαν
Τούτοι εδώ κόβουν τον πατσά με το ψαλίδι
Το ξέρατε ότι ο "Γιώργος" στον Πειραιά,στην οδό Νικήτα(γωνία με Γούναρη)είναι ο εγγονός του ιδρυτή του Τσακίρης,τα πατατάκια λέω που τα πούλησε στην Coca Cola πριν αρκετά χρόνια(20+)?
Ναι , και ;Το ξέρατε ότι ο "Γιώργος" στον Πειραιά,στην οδό Νικήτα(γωνία με Γούναρη)είναι ο εγγονός του ιδρυτή του Τσακίρης,τα πατατάκια λέω που τα πούλησε στην Coca Cola πριν αρκετά χρόνια(20+)?
Τυλιχτό μπιφτεκάκι,εξαιρετικό θα έλεγα.
Αυτός ο μαλλιάς είναι ο ίδιος Τσακίρης,ωραίος τύπος.
Ναι , και ;
Βιομήχανος,ο γιος με πτυχία απο ΗΠΑ και ζούσε και μόνιμα εκεί...Ναι , και ;
Αν είσαι μαλακας και στην Αμερικη πάλι μαλακας μένειςΒιομήχανος,ο γιος με πτυχία απο ΗΠΑ και ζούσε και μόνιμα εκεί...
Μου έκανε εντύπωση ρε μλκ.
Έχεις δίκιο.Αν είσαι μαλακας και στην Αμερικη πάλι μαλακας μένεις
ε και;και ο Χαρτοπολεμος φεσωσε Ελλαδα και Ευρωπη ,δικαστηρια και κοντρα αυτοφορα αλλα κανει τον κονιορδο εδωΈχεις δίκιο.
Το 1999 πήρε πακέτο(ο πατέρας του)από τον Δαυίδ.
20 χρόνια μετά ο γιός άνοιξε σουβλατζίδικο...