Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.002
- Πόντοι
- 6.536
Εντάξει ρε μλκ,δεν είναι και βοσκός,στην Μακάμπι έπαιζε...ποιος Σουδανος ρε μαλακα αν ειναι δυνατον
Εντάξει ρε μλκ,δεν είναι και βοσκός,στην Μακάμπι έπαιζε...ποιος Σουδανος ρε μαλακα αν ειναι δυνατον
Έχει απαγορευτικό.που ειναι οι χοχλιοι
Για ποιον λες ρε μουνι?Γνωστός εγκάθετος μουνοπανάς...
Για ποιον λες ρε μουνι?
Για ποιον λες ρε μουνι?
Nτεφορμε εισαι κι εσυ,δεν κανουμε δουλεια ετσι
Καλύτερα να πίνουμε τον καφέ άνετα στα μαγαζιά, είχαμε πήξει στους τσιπιδες
Τι τσίμπησες σήμερα?Nτεφορμε εισαι κι εσυ,δεν κανουμε δουλεια ετσι
Τηγανια χοιρινη,ρολο κουτοπουλο,κατι σαλατεςΤι τσίμπησες σήμερα?
τα ειχε πει ο Νιπλης καιρόοοο πριν .. και το Πασχα κοντα θα έχει και άλλη αυξηση
8+5% αν δεν κάνω λάθος....τα ειχε πει ο Νιπλης καιρόοοο πριν .. και το Πασχα κοντα θα έχει και άλλη αυξηση
8+5% αν δεν κάνω λάθος....
τελευταια φορά κανονιζε κάτι με Λευτερη και Αθηναιο , αλλα δεν ξερω τι και πως , γιατι ο Λευτερης δεν λεει και τον αλλον τον εχω ιγκνορΞέρει κανείς τι έχει απογινει ο χύσε μέσα? Φοβάμαι μήπως τον έχουν θάψει στη τρύπα του μετρό στα Εξάρχεια
Και η σοκολάτα και ότι συνδέεται με αυτή, θα πάρει μεγάλη αύξηση ξανά.
Ο Λευτέρης ποιος είναι τύπετελευταια φορά κανονιζε κάτι με Λευτερη και Αθηναιο , αλλα δεν ξερω τι και πως , γιατι ο Λευτερης δεν λεει και τον αλλον τον εχω ιγκνορ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι σωστα ... αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος πινει σοκολατα εξω
Όποιος έχει μαγαζί εστίασης και είναι νομοταγής πάει για κλείσιμο...μπορει να μην βγει ολο στην αγορα , να απορροφήσουν καποιο τα μαγαζια , βεβαια αυτα μετά θα κλεισουν , αλλα δεν πειράζει
ο CretanΟ Λευτέρης ποιος είναι τύπε
Δεν το έγραψα σωστά.ναι σωστα ... αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος πινει σοκολατα εξω