Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.626
- Πόντοι
- 6.536
Εντάξει ρε μλκ,δεν είναι και βοσκός,στην Μακάμπι έπαιζε...ποιος Σουδανος ρε μαλακα αν ειναι δυνατον![]()
Εντάξει ρε μλκ,δεν είναι και βοσκός,στην Μακάμπι έπαιζε...ποιος Σουδανος ρε μαλακα αν ειναι δυνατον![]()
Έχει απαγορευτικό.που ειναι οι χοχλιοι
Για ποιον λες ρε μουνι?Γνωστός εγκάθετος μουνοπανάς...
![]()
Για ποιον λες ρε μουνι?![]()
Καλύτερα να πίνουμε τον καφέ άνετα στα μαγαζιά, είχαμε πήξει στους τσιπιδες
Τι τσίμπησες σήμερα?Nτεφορμε εισαι κι εσυ,δεν κανουμε δουλεια ετσι![]()
Τηγανια χοιρινη,ρολο κουτοπουλο,κατι σαλατεςΤι τσίμπησες σήμερα?
τα ειχε πει ο Νιπλης καιρόοοο πριν .. και το Πασχα κοντα θα έχει και άλλη αυξηση
8+5% αν δεν κάνω λάθος....τα ειχε πει ο Νιπλης καιρόοοο πριν .. και το Πασχα κοντα θα έχει και άλλη αυξηση
8+5% αν δεν κάνω λάθος....
![]()
τελευταια φορά κανονιζε κάτι με Λευτερη και Αθηναιο , αλλα δεν ξερω τι και πως , γιατι ο Λευτερης δεν λεει και τον αλλον τον εχω ιγκνορΞέρει κανείς τι έχει απογινει ο χύσε μέσα? Φοβάμαι μήπως τον έχουν θάψει στη τρύπα του μετρό στα Εξάρχεια![]()
Και η σοκολάτα και ότι συνδέεται με αυτή, θα πάρει μεγάλη αύξηση ξανά.
Ο Λευτέρης ποιος είναι τύπετελευταια φορά κανονιζε κάτι με Λευτερη και Αθηναιο , αλλα δεν ξερω τι και πως , γιατι ο Λευτερης δεν λεει και τον αλλον τον εχω ιγκνορ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
ναι σωστα ... αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος πινει σοκολατα εξω
Όποιος έχει μαγαζί εστίασης και είναι νομοταγής πάει για κλείσιμο...μπορει να μην βγει ολο στην αγορα , να απορροφήσουν καποιο τα μαγαζια , βεβαια αυτα μετά θα κλεισουν , αλλα δεν πειράζει
ο CretanΟ Λευτέρης ποιος είναι τύπε
Δεν το έγραψα σωστά.ναι σωστα ... αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει ποιος πινει σοκολατα εξω