ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 32.438
- Πόντοι
- 5.006
Πάλι στο τσαμπα εσύ ρε κωλομπαραοχι αφου εσυ θα μου φερεις δεν παω Πειραια
εκλεισε για Παρασκευη
Πάλι στο τσαμπα εσύ ρε κωλομπαραοχι αφου εσυ θα μου φερεις δεν παω Πειραια
εκλεισε για Παρασκευη
οχι βρε μουνοπανο θα τον κερασω μπραντςΠάλι στο τσαμπα εσύ ρε κωλομπαρα
Εγώ δεν τα πήγα καλά μόνο τέσσερα μέλη με ψήφισαν, ελπίζω του χρόνου να καταβάλω περισσότερη προσπάθεια και να πάω καλύτεραΝεα ψηφοφορία. Ψηφιστε.
Ούτε μεγάλη Βρετανία είχε, θα πάρω Κινγκ Τζορτζ τώρα να δω τι θα μου πουν
Δώσε κάτι λεφτας άνθρωπος...έχει τόσους πτωχούς που ζούνε ζητιανευονταςδεν εχω ρευμα
Τι κάνει ρε ο γίγας @enduro ;?;;??Δώσε κάτι λεφτας άνθρωπος...έχει τόσους πτωχούς που ζούνε ζητιανευοντας
Καλά κρασιαοχι βρε μουνοπανο θα τον κερασω μπραντς
εσενα θα σε κερασω μια σουμαδαΚαλά κρασια
Έτσι και αλλιώς κλεισμένα είναι και τα δύο, έχεις να μου προτείνεις τίποτα καλό?Πηγαινε εκει με τους αστεγους ναπουμε ...
Αγόρασες καινούργια χαρτοκουτα??? Δεν πιστεύω να σε έπιασαν τσιγγουνιεςΠηγαινε εκει με τους αστεγους ναπουμε ...
Γουστάρω να χορεύω Καπετανάκη στα τραπέζια και να σπάω πιάταΟ @Glyfomounix μας βγηκε μπουζουκοβιος σκυλας.
Από εκλεκτό σε εκλεκτό τύπεΜολις κατεβασα μια πιτσα σαλαμι μανιταρια, την ειχε προσφορα το SM στα 1,99 . Πηρα και μια αγκιναρες και σπαραγκια για αυριο. Πηρα και κοκακολες παλι προσφορα. Καλα θα τη βγαλουμε 2 μερες που δεν δουλευουμε.
Προς το παρόν έχεις φάει αναφοράΜακαρονάδα απλή βουτύρου σήμερα
Θα γίνει μάχη πιο αργά με κρεατα και αύριο
Τύπε έχεις και ντουγκλα το μουστάκι?Γουστάρω να χορεύω Καπετανάκη στα τραπέζια και να σπάω πιάτα
"Eλα να νιώσεις πως είν' η ζωήΤελικά δεν βρήκα πουθενά να κλείσω τραπέζι, οπότε θα κάνω τα Χριστούγεννα του κακομοιρογλου, καναπές παντόφλα λίγο ουίσκυ κάτι ξηρούς καρπούς μπαγιατικους, και θα δώ Βίσση κονσέρβα