ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 33.169
- Πόντοι
- 5.006
Στα λαϊκή βρε μλκπου τους βρηκες ρε μαν;
Στα λαϊκή βρε μλκπου τους βρηκες ρε μαν;
δεν ψαχνεις σωστα...που ρε εδω Γλυφαδα τιποτα
απο καινουριο χρονο και αν μου λενε
για πεςδεν ψαχνεις σωστα...
δεν εχει εδω η λαικη μου σαλιγκαριαΣτα λαϊκή βρε μλκ
Προχθές ρε τύπε πέρασα από κρητικό παντοπωλείο να αγοράσω στακα γιατί μου έχει πέσει πολύ η χοληστερίνη και είχε ένα τσουβαλι σαλιγκάρια και από τα μεγάλαπου ρε εδω Γλυφαδα τιποτα
να σε βοηθησουν τα φιλαρακια σου και το φιλαρακια σε αυτακια...για πες
Σου είχα πει στην αγορά του Πειραιά, οδός Γούναρη έχει,που ρε εδω Γλυφαδα τιποτα
περιοχη;πες στειλε αζυμουθειο να παω ΑΜΕΣΑ να παρωΠροχθές ρε τύπε πέρασα από κρητικό παντοπωλείο να αγοράσω στακα γιατί μου έχει πέσει πολύ η χοληστερίνη και είχε ένα τσουβαλι σαλιγκάρια και από τα μεγάλα
Θα σου πάρω εγώγια πες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δεν εχει εδω η λαικη μου σαλιγκαρια
μακρια ρε συ ΡοντριΣου είχα πει στην αγορά του Πειραιά, οδός Γούναρη έχει,
άμα περιμένεις να βρεις στη Γλυφάδα δεν θα φας ποτέ.
Στείλε τιποτα όχι πάλι τσαμπαμακρια ρε συ Ροντρι
φερε χοχλιους εσυ 4-5 κιλα θα στειλω πιτσα ατομικηΣτείλε τιποτα όχι πάλι τσαμπα
αδερφε πες του μην παει στην γουναρη γιατι θα τον μυρισουν....μονο εσυ να τον πας εκειΘα σου πάρω εγώ
προσοχη μην βγεις εκτος προυπολογισμου τετοιες μερες...φερε χοχλιους εσυ 4-5 κιλα θα στειλω πιτσα ατομικη
οχι προσεχωπροσοχη μην βγεις εκτος προυπολογισμου τετοιες μερες...
Ε κι εσύ άμα το γκουκλάρεις βρίσκεις, στέλνουν και με αντικαταβολήμακρια ρε συ Ροντρι
εισαι χριστιανος και γαλαντομος...ευγεφερε χοχλιους εσυ 4-5 κιλα θα στειλω πιτσα ατομικη
τι νημα να ανοιξω γαμωτο περιωπης και αγαπηςεισαι χριστιανος και γαλαντομος...ευγε
κατι ποιο πρωτοτυπο να μην παει απο τη πρωτη μερα πατο...τι νημα να ανοιξω γαμωτο περιωπης και αγαπης
σκεφτομαι διαφορα
Ναι αδελφεαδερφε πες του μην παει στην γουναρη γιατι θα τον μυρισουν....μονο εσυ να τον πας εκει
θα δω αναλογως το μουντκατι ποιο πρωτοτυπο να μην παει απο τη πρωτη μερα πατο...